Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.3dsbs.com/3dsbs-releases-3dmovies/page/2/

MERHABA ARKADAŞLAR yukarıdaki siteden ı max deep sea filmini indirdim 5 part sonra bu rarları açıtım birleştirdi kendiliğinden . bilgisayarımda gom pleyarda filan oynatıyo . dosya formatı MKV olarak indi . ben usp ile SAMSUNG D7000 tv ye taktım desteklenmeyen dosya biçmi dedi .. ne yapmam lazım yardımlaırnızı bekliyorum .... TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

CEVAP VEREN YOKMU ACABAA

MERHABA ARKADAŞLAR yukarıdaki siteden ı max deep sea filmini indirdim 5 part sonra bu rarları açıtım birleştirdi kendiliğinden . bilgisayarımda gom pleyarda filan oynatıyo . dosya formatı MKV olarak indi . ben usp ile SAMSUNG D7000 tv ye taktım desteklenmeyen dosya biçmi dedi .. ne yapmam lazım yardımlaırnızı bekliyorum .... TEŞEKKÜRLER...

pm attım ama burayada yazayım.

http://sevketakgul.com/mkvmerge-gui-v4-5-0-indir-download/ sitesinden programı indirip kuruyorsun. filmi programın içinde açıp extras seçeneği altındaki
    compression seçeneğini off yapmak, sorunu giderebilir.
    her bir alt dosya için off olmalı. sonra mux edip(programdaki start muxing tuşu) çıktı dosyayı deneyin tvde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 30 Eylül 2011; 18:12:54 >
  • @syphonfilter

çok teşekkürler. konuya can veriyorsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

@syphonfilter

çok teşekkürler. konuya can veriyorsun dostum

Önemli değil İzledikçe devamı gelecek.
  • Henüz 3d tv almadım, beklemedeyim ama ufaktan 3d hslf sbs video biriktirmeye başladım.

Bu filmleri sıradan bilgisayar monitöründe kibrit kutusu kadar küçülttüğümde, şaşı bak şaşır yöntemiyle 3d olarak izleyebiliyorum.
    Bu bakışı başardığım anda 3 adet görüntü beliriyor. Ortadaki 3d oluyor.
    Sürekli izlemiyorum tabi, gözler için yorucu bir işlem... denemek için ara sıra.
    Merak eden bi denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Henüz 3d tv almadım, beklemedeyim ama ufaktan 3d hslf sbs video biriktirmeye başladım.

Bu filmleri sıradan bilgisayar monitöründe kibrit kutusu kadar küçülttüğümde, şaşı bak şaşır yöntemiyle 3d olarak izleyebiliyorum.
    Sürekli izlemiyorum tabi, gözler için yorucu bir işlem... denemek için ara sıra.
    Merak eden bi denesin.

alma niyetindeyseniz kaçırmayın, şuan 1874 tl ve 51 inc samsung plazma, alttaki konuyu inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_52374557/mpage_7/f_/key_//tm.htm#53217934
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Henüz 3d tv almadım, beklemedeyim ama ufaktan 3d hslf sbs video biriktirmeye başladım.

Merak eden bi denesin.

hocam sen bir an tv al durumun pek iyi değil
  • 3 küsur gb'lik lg demosunu wd live ile oynatan oldu mu?

görüntüler üstüste ama televizyon (ya da media player) sağında solunda siyah boşluk bıraktığı için 3d tuşu ile birleştirince gene çok dar gösteriyor.

nadiren altüst gelen biriki videoda da aynısını yaşadım.

bunu çözen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: husock

CEVAP VEREN YOKMU ACABAA

pm attım ama burayada yazayım.

http://sevketakgul.com/mkvmerge-gui-v4-5-0-indir-download/ sitesinden programı indirip kuruyorsun. filmi programın içinde açıp extras seçeneği altındaki
    compression seçeneğini off yapmak, sorunu giderebilir.
    her bir alt dosya için off olmalı. sonra mux edip(programdaki start muxing tuşu) çıktı dosyayı deneyin tvde.

teşekkürler deneyeceğim hocam çok sağolun..
  • arkadaşlar şu 3d altyazı olayı için kesin sonuç yokmu? LW serisi tv kullanıyorum ne yapsam olmadığı için mecburen srt altyazı kullanıyorum ama oda çok bulanıklaştırıyor. 3dsubtitler programıda ya xml yada sub/idx formatında çeviriyor bunuda bizim tv ler oynatmıyor. ass formatına çeviriiyorum ondada hem kenarlarında değişik karakterler çıkıyor hemde altyazıyı üstüste oturtmuyor tv. Ne yapmamız gerekiyor sbs altyazı kullanabilmek için? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar benim sony kdl nx 710 televizyonum yanında 3d sony tranmitter ve sony shutter gözlüğüm var 3d filmi hangi formatta hangi programla ne şekilde bilgisayarımdan (hdmi çıkışı ve monster hdmi kablomda var) izleyebilirim bu işte daha çok yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_anil_48

merhaba arkadaşlar benim sony kdl nx 710 televizyonum yanında 3d sony tranmitter ve sony shutter gözlüğüm var 3d filmi hangi formatta hangi programla ne şekilde bilgisayarımdan (hdmi çıkışı ve monster hdmi kablomda var) izleyebilirim bu işte daha çok yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim

SBS 3D filmleri HDMI v1.3 ya da v1.4 ile TV ye bağlayarak izleyebilirsin. KMPlayer, Windows Media Classic programları iyidir video gösterimlerinde.
  • 3d torrents için 3 tane davetiyem var,bunların 2 tanesini hayrına bir tanesini herhangi bir hosting sitesinin hesabını benimle paylaşacak bir arkadaşa vermek istiyorum.İsteyenler iletişime geçebilir.Lütfen satmak için vesaire değil de kullanmak için davetiye isteyiniz.Saygılar

Ekleme:samsung için altyazı durumu ne oldu arkadaşlar dahili oynatıcı ile hala 3d subtitler çözümğ bulunamadı mı?
    Bunu çözebilen varsa 1 tane davetiye hemen gönderilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 3 Ekim 2011; 11:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

Arkadaşlar Transformers 3 ün 2D versiyonu çıkmış ama 3D half sbs olanı yok(Ben bulamadım).
    Ne zaman çıkar dersiniz?

şirinlerıde dvdrıp olarak ındırdım ama henuz 3D yok..sırf 3D ızlemek ıcın transformers'ı 1080p ındırmıyorum :)

Kesinlikle ben de 3D versiyonunu bekliyorum.Bir gelişme var mı? 3dTorrent'de ya da 3dsbs.com'da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar şu 3d altyazı olayı için kesin sonuç yokmu? LW serisi tv kullanıyorum ne yapsam olmadığı için mecburen srt altyazı kullanıyorum ama oda çok bulanıklaştırıyor. 3dsubtitler programıda ya xml yada sub/idx formatında çeviriyor bunuda bizim tv ler oynatmıyor. ass formatına çeviriiyorum ondada hem kenarlarında değişik karakterler çıkıyor hemde altyazıyı üstüste oturtmuyor tv. Ne yapmamız gerekiyor sbs altyazı kullanabilmek için? yardımcı olursanız çok sevinirim.

3d'de altyazı kullanmadığım için yardımcı olamıyorum amahttp://www.3daltyazi.com/ adresindeki hazır 3d'li altyazıları da denediniz mi? Belki buradakiler işinize yarayabilir...
  • http://hd-torrents.org üyelik alımını açmış,3d içerik iyi..... kaçırmayın...
  • ELIMDE DOLU 3D FILM VAR VE IZLEDIKÇE PUAN OLARAK SIZE YANSITACAGIM NOT IZLEDIKLERIM BUTUN FILIMLER MKV BLURAY 1080 P

IMAX Under The Sea - Denizler Altında ] BENCE IZLEYEBILECEGINIZ EN IYI 3D LERDEN 10 UZERINDEN 9 PUAN

LG-Demo E1390CF01569 by FDZone.ORG DISARI ÇIKAN EFEKT LERDEN YAPILMIS DEMO 10 UZERINDEN 7

IMAX Wild Ocean - Vahşi Okyanus BABAM IZLEMIS BIRAZ 10 UZERINDEN 7 VERDİ

Sammy's Adventures The Secret Passage - Sammy'nin Maceraları [ 10 UZERINDEN 8

Resident Evil Afterlife - Resident Evil Ölümden Sonra 10 UZERINDEN 8

Alice in Wonderland - Alis Harikalar Diyarında 3D 10 UZERINDEN 6

Avatar - Avatar [ 2009 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] 10 UZERINDEN 6

Jackass 3D - Jackass 3D [ 2010 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] GOZLERINIZI BOZMAK ISTIYORSANIZ KESIN IZLEYIN INANILMAZ KOTU 3D 10 UZERINDEN 1

Shrek Forever After - Şrek Sonsuza Dek Mutlu [ 2010 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] 10 UZERINDEN 7

The Green Hornet - Yeşil Yaban Arısı [ 2011 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] BABAM 10 UZERINDEN 7 VERDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 3 Ekim 2011; 22:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

3d torrents için 3 tane davetiyem var,bunların 2 tanesini hayrına bir tanesini herhangi bir hosting sitesinin hesabını benimle paylaşacak bir arkadaşa vermek istiyorum.İsteyenler iletişime geçebilir.Lütfen satmak için vesaire değil de kullanmak için davetiye isteyiniz.Saygılar

Ekleme:samsung için altyazı durumu ne oldu arkadaşlar dahili oynatıcı ile hala 3d subtitler çözümğ bulunamadı mı?
    Bunu çözebilen varsa 1 tane davetiye hemen gönderilecek

banada arena davetiyesi lazım
    arena gönderene 3dtorrents gönderebilirim
  • Green Lantern 3D'de nete düşmüş

Green.Lantern.3D.2011.H-SBS.H264.AC3.3D4ALL-The3DTeam
  • @astalagulu

çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.