diğer yorumlarınla birlikte ilk mesaja editledim bu listeyide.
eğer eski yorumlarına ilave veya çıkartma yapacaksan bana bildir.
tekrar teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: a.f.y.
quote:
Orijinalden alıntı: syphonfilter
quote:
Orijinalden alıntı: a.f.y.
@syphonfilter
Önemli değil
müthişsin dostum söyleyecek kelime bulamıyorum.
eminim bu listen birçok sitede yerini alacak.
diğer yorumlarınla birlikte ilk mesaja editledim bu listeyide.
eğer eski yorumlarına ilave veya çıkartma yapacaksan bana bildir.
tekrar teşekkürler.
Sadece izlediğim filmler hakkında düşüncelerimi yazıyorum, ekstra bir efor sarfetmiyorum. Değiştirmem ama olacak olursa pm ile bildiririm. Ben çok teşekkür ederim Okuyanlara yardımcı oluyorsa yeter benim için.
Önemsiz bir bilgi ama yine de paylaşmak istedim;
3dsbs.com sitesinde gezinirken sayfanın altındaki bir bilgi dikkatimi çekti.Türkiye'den siteye giren ziyaretçi sayısını gösteriyordu ve o grafiğe göre 8922 kişi bu siteyi ziyaret etmiş...
İstatistiği tutan sitenin sayfasında da 5. sırada görünüyoruz;
-http://s08.flagcounter.com/countries/8pf4
-http://www.3dsbs.com/ (sayfanın altına gelin göreceksiniz)
arkadaşlar chicken little(cesur civciv) için türkçe ses dosyası arıyorum fakat bir türlü bulamadım. Link bilen varsa yollarsa veya upload etme şansı olan upload edip yollarsa çok sevinirim.
Birde ek olarak elimde 3dtorrents davetiyesi mevcut 2 adet pm ile iletişime geçen ilk 2 kişiye verebilirim.
Arkadaşlar geçenlerde internetten bir 3d film indirdim .mp4 uzantılı. Filmi powerdvd ile açtığımda ekran dikey olarak ikiye bölünmüş durumda ve bulanık. Nvidia gözlüğü taktığımda ise sadece bulanıklık gidiyor. Yani dikey olarak hala aynı. Filmi imzamdaki notebooktan izliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Sayın tio elinizdeki 1080p ve 3D filmelrin güncel listesini ve fiyatını yollayabilirmisiniz. Ayrıca ne şekilde size ulaşabilirizz. Teşikkürler... mehmetdemirell@gmail.com
Ice Age 3' ü 3d izledim. İzlerken birkaç kere 3d yi açmışmıyım acaba diyip ayarlarla oynamama neden oldu. 2 Boyutlu gibi geldi bana. Anneme de bak üç boyutlu gel izleyelim dedim. Geldi, "Hani 3 boyut?" dedi Serinin diğer filmlerini seyretmememe rağmen (3D olduğu için izledim) film hoşuma gitti.
Balık içerikli belgesellerde özellikle küçük balıklar olunca (balina, köpek balığı vs gibi büyük olmayanlarda) güzel pop out efektler oluyor.
quote:
Arkadaşlar geçenlerde internetten bir 3d film indirdim .mp4 uzantılı. Filmi powerdvd ile açtığımda ekran dikey olarak ikiye bölünmüş durumda ve bulanık. Nvidia gözlüğü taktığımda ise sadece bulanıklık gidiyor. Yani dikey olarak hala aynı. Filmi imzamdaki notebooktan izliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
kumandadan 3D tuşuna bas hocam.
herkes 3D için ara ara top5ini buraya yazabilri mi? böylece daha kolay oluyor netten indirmek adını bildigimizden.
quote:
Orijinalden alıntı: ardasu
torrent davetiyesi olan arkadaş bana da gönderebilir mi?
Top girl: video clip. Muzik ruhunuza ne kadar hitap eder bilemem ama bu klibin görselleri harika. Dışa çıkma efekti arıyorsanız bu kısa klibi mutlaka indirin. Sahneden fırlatılan bazı nesneler gözlük camınıza kadar geliyor. Pop out isteyenler bunu arşivlerine atsınlar.
Boogie el aceitoso polisiye çizgi film, eski resimli romanlar gibi. 2D çevrilmiş , sonradan 3D efektler eklenmiş gibi. Boşa indirmeyin derim.
Caroline : korku filmi. Animasyon. 3D açısından çok zayıf. Filmi seytermediyseniz ve merak ediyorsanız indirin, ama 3D film diye bir beklentiniz olmasın
sammy adventures ve battle for terrayı tek geçerim....ikiside animasyon
battle for terra eyw bunu da ekledik utorrente
imax under the sea imax deep sea bunlar aynı sey mi boşuna indirmiyim?
bu arada iyi bir 1080p rip 10mbps den baslardı, 3d filmler 47,9 fps bu mantıkla bunlarda da en az 15-20 ye yakın olamsını beklerdim. 6 olan bile var ki bu 3mbps ye denk gelir normal film için.
Mesajım bulunsun bakalım.
3dtorrents'in üyelik alımı hala açık üye olmayanlar kaçırmasın
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
up,.,.,.,,.,,
quote:
quote:
up,.,.,.,,.,,
değil
baykuş krallığını izleyin çok güzel...
3d oyun oynamak için ayar nerden yapıyoruz bilgisayar üzerinden HDMİ bağlantı ile bağlı televizyona half sbs filimleri sorunsuz izliyorum mesela Call of Duty Black Ops oyun için?
türkçe torrent sitelerinden davetiyesi olan varsa ve gönderebilirseniz çok sevinirim yardımcı olan birileri olabilirse. şimdiden teşekkür ederim