Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

Orijinalden alıntı: husock

3d torrents davetiyesi varsa göndrebilirmisiniz lütfen .... daha 1 tane 3d film izledim tvde oda avatardı.. :(((

yclyc ve husock arkadaşlar size attığım linkler umarım işinize yarar.

ben de isterim pm den kaynak linklerrrrr
  • Beyler neden filmleri **** sitesinden aratıp, indirmiyorsunuz. Bu site tüm torrent sitelerinden aynı anda arama yapıyor. Magnet link'i seçerek, direkt torrent programınıza ekleyebilirsiniz. Benhttp://www.utorrent.com/ den indirdiğim programı kullanıyorum. Genelde film thepriatebay, **** ve kickasstorrent sitelerinde ise sorunsuz ve bol seedli olarak indirilebiliyor.
  • torrent davetiyesi olan arkadaş bana da gönderebilir mi?

ardasuay@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

3d torrents davetiyesi varsa göndrebilirmisiniz lütfen .... daha 1 tane 3d film izledim tvde oda avatardı.. :(((

yclyc ve husock arkadaşlar size attığım linkler umarım işinize yarar.

ben de isterim pm den kaynak linklerrrrr

Suan telf dan giriyorum, pcden girdigimde mutlaka yollarim.
  • 3d torrent adresine davetiye yollarmısın üstad pudinkk yolladı ama yanlış adrese yollamış salih@live.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixirseviyo -- 10 Ekim 2011; 12:28:51 >
  • 3D torennt davetiyesi olan varmı arkadaşlar rica etsem banada gönderebilirmi. stulgac@gmail.com şimdiden teşekür ederim
  • Mümkünse bende davetiye istiyorum 3dtorrent sitesi için.
  • konu asıl amacından sapıyor gördüğüm kadarıyla.

ilk mesajlara bakıyorum birde son mesajlara...

konu tecrübelerimizi paylaştığımız, öneri, fikir vereceğimiz bir konu.

pm diye bir icad var sonuçta.

lütfen konuya tecrübelerimizi yazalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 10 Ekim 2011; 14:52:34 >
  • arkadaşlar 47lw650s bugün gelecek.bu tv nin oynatacağı 3D filme ihtiyacım var.

şirinler ve avatar ın türkçe dublajlı download adresini bilen varsa bana mail atabilir mi?

ardasuay@hotmail.com yardımcı olan arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • Bugün izlediğim filmler:
    Cargo 3D filmi: Zahmet edip indrmeyin. Konu pek sarıcı değil. Görsellik zayıf galiba 2d den 3d ye çevrilmiş.
    Imax under the sea: Mercan denizini üç boyutlu olarak seyredin. Dışa çıkmalar iyi görüntü kalitesi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasu

arkadaşlar 47lw650s bugün gelecek.bu tv nin oynatacağı 3D filme ihtiyacım var.

şirinler ve avatar ın türkçe dublajlı download adresini bilen varsa bana mail atabilir mi?

ardasuay@hotmail.com yardımcı olan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Avatarı bulursun da Şirinlerden vazgeç daha cok yeni...

ısrarcıysan 3d değil ama normal ve .ts ingilizce versiyonu dolanıyor ancak.

Ben de Şirinler SBS bekliyorum ama daha bir 3 ayı vardır sanırım elimize gecmesinin....
  • Arena-tr davetiyesi olan arkadaş varmı??? PM veya mailden davetiye gönderebilirmisiniz.

Ayrıca turktorrent.biz sitesine ücretli üye olup sınırsız şekilde faydalanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursuna -- 10 Ekim 2011; 19:25:20 >
  • beyler soruma güleceksiniz belki amaa bende samsung d7000 var. ben sbs filmmi indircem yoksa half sbs mi
  • Full sbs diye birşey var mı?

bu arada ben şu rip olmayan bluerayleri ( genelde iso formatındalar galiba) izlemek istiyorum.

1- Samsung 46c750 usb girişi bu bu isoyu açmaz herhalde ama icindeki dosyaları açar mı?
    2- Hangi receiver bu isoları calıstırabilir usbden?

3- yukardakiler olmazsa son care SANal sürücü ile LAptopun hdmi'ından halletmek degil mi? HD6650 ekran kartlı laptop bu işe için saglam olur mu?
  • quote:

beyler soruma güleceksiniz belki amaa bende samsung d7000 var. ben sbs filmmi indircem yoksa half sbs mi

Full sbs demek istediniz sanırım. Bunu TV'nin medya oynatıcısından izleyemezsiniz.Harici oynatıcıya ihtiyacınız var(hepsi de oynatmaz araştırmak gerek). Genelde Half Sbs ve Over/Under(alt/üst) formatlı içerikleri indirmeniz gerekiyor.
  • half sbs mi indircem ben yani. çünkü 2 seçenek görüyorum ben indirme sitelerinde . sbs ve half sbs samsung aktif gözlükleri half sbs mi kullanıyor ? o halde lg tv ye sahip arkadaşlar sbs formatında mı film indiriyor ?
  • Hayır onlar da half sbs veya over/under formatlı içerikleri izliyorlar sizin gibi.

Dediğim gibi; eğer Tv'nin usb'sine HDD'yi takarak 3D içerik izlemek istiyorsanız, HALF SBS veya OVER/UNDER formatında içerikleri izleyebilirsiniz. FULL SBS'leri 3D Bluray oynatıcılarla, PS3 ile veya Full SBS oynatabilen harici medya oynatıcılarla izleyebilirsiniz.
  • slm arkadaşlar filmlerdeki Half-Sbs, 3dsbs, ac3, fs bunların anlamı nedir cevablarınızı bekliyorum tşk
  • diger topicdeki soruyu buraya da koyma geregi duydum,
    yardım lütfen.

quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

IMAX Deep Sea 3D 1080p Full-SBS AC3.mkv

Bu filmi indirdiyseniz oynatmaz, full sbs. 3Dtvlerde half sbs oynar.
    Media info programı ile indirdiğiniz filmin çözünürlüğüne bakın,
    Width, px: 1920
    Height, px: 1080 den büyük olmamalıdır. Sizin indirdiğiniz ise
    3840x1080 galiba.

1- peki nasıl bir mediaplayer ve/veya 3dtv oynatır bunu ?

bir de genel asıl önemli olan sorum vardı,
    2- blueray iso dosyasını virtual drive'a koyduktan sonra, hangi programla acmalıyım ki, ati ekran ekran kartım cıkacak cift goruntuyu dokunmadan tv ye iletsin, tv onu 3d birleştirmesi yapsın. ?
  • Ben de lg 47lw5500 aldım vatananın geçenki yüzde 25 kampanyasından. 1 haftadır yabancı torrentlerden baya film indirdim ama tr düblajlı film bulamıyorum. elinde arena -tr yada diğer türk torrent site davetiyesi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.