Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung tv lerde 3d altyazının uzantısı ne olması gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

samsung tv lerde 3d altyazının uzantısı ne olması gerekiyor?

sırt, text
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

quote:

sırt, text

2 boyutlu filmlerde srt olarak kullanıyorum da 3boyutlu filmler için hiç srt altyazı göremedim. sub idx falan var.
  • quote:

yahu su 3d altyazılardaki sıkıntınızı anlayabilmis değilim. Bende 46c750 samsung war. normal filmlerde ne kullanıyorsam aynı altyazıyı 3d filmde de kullanabiliyorum.

Sanırım bu Tv'nin avantajı olsa gerek! Bilen biri çıkıp da ayndınlatırsa memnun olurum. Su ana kadar hic 3d stereo filme alt yazı aramadım! Ne bulduysam nette sorunsuz izledim hep!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

yahu su 3d altyazılardaki sıkıntınızı anlayabilmis değilim. Bende 46c750 samsung war. normal filmlerde ne kullanıyorsam aynı altyazıyı 3d filmde de kullanabiliyorum.

Sanırım bu Tv'nin avantajı olsa gerek! Bilen biri çıkıp da ayndınlatırsa memnun olurum. Su ana kadar hic 3d stereo filme alt yazı aramadım! Ne bulduysam nette sorunsuz izledim hep!

Dediğin gibi normal altyazılar da oluyor ancak çok da iyi durmuyor 3d altyazılara göre yine de izlenir tabii
  • @blur,
    e bi de öbür türlü dene bakalım :))
  • herkese slmlar,oncelikle bu konularda yeni oldugumu belirtmek istiyorum ki arkadasım konuları incelemedin mi gibi cevapların gelmemesi için.bi cok konu baslıgını inceledim fakat bahsedilen programlar,altyazı dosya isimleri derken cok kafam karıstı.benim sorunum samsung 40D6500 tv ye sahibim ve hard disk i tv ye baglayıp 3d film izlemek istiyorum.bunun için en basından ne yapmam gerektigini bi arkadas anlatabilirmi?yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

sorun 3d altyazı yapmada. ( ekrandan dışarı fırlayan altyazı)

yoksa aynı isimle srt yi at klasöre çıkıyor altyazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paronni

herkese slmlar,oncelikle bu konularda yeni oldugumu belirtmek istiyorum ki arkadasım konuları incelemedin mi gibi cevapların gelmemesi için.bi cok konu baslıgını inceledim fakat bahsedilen programlar,altyazı dosya isimleri derken cok kafam karıstı.benim sorunum samsung 40D6500 tv ye sahibim ve hard disk i tv ye baglayıp 3d film izlemek istiyorum.bunun için en basından ne yapmam gerektigini bi arkadas anlatabilirmi?yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler...

hart diske genelde mkv uzantılı half sbs ( yan yana veya üst üste aynı görüntülü) filmi atacaksın. onu tv nin usb girişine bağlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 9 Ekim 2011; 0:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

quote:

herkese slmlar,oncelikle bu konularda yeni oldugumu belirtmek istiyorum ki arkadasım konuları incelemedin mi gibi cevapların gelmemesi için.bi cok konu baslıgını inceledim fakat bahsedilen programlar,altyazı dosya isimleri derken cok kafam karıstı.benim sorunum samsung 40D6500 tv ye sahibim ve hard disk i tv ye baglayıp 3d film izlemek istiyorum.bunun için en basından ne yapmam gerektigini bi arkadas anlatabilirmi?yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler...

hart diske genelde mkv uzantılı half sbs ( yan yana veya üst üste aynı görüntülü) filmi atacaksın. onu tv nin usb girişine bağlayacaksın.

half sbs filmler iso olarak mı iniyor torrentten?benim arattıgım torrentler hep iso uzantılı cıkıyor?
  • quote:

quote:

quote:

half sbs filmler iso olarak mı iniyor torrentten?benim arattıgım torrentler hep iso uzantılı cıkıyor?

arena-tr

turktorrent.biz

3d torrents gibi sitelere üye olmaya bak.

davetiye sistemiyle çalışıyor ve buralarda half sbs içerikler mkv formatında ve 3d bölümleri var ilk iki sitenin diğerinin ise zaten tamamı 3d.

sen sanırım blu ray formatında veya image olarak indirmeye çalışıyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arena-tr

turktorrent.biz

3d torrents gibi sitelere üye olmaya bak.

davetiye sistemiyle çalışıyor ve buralarda half sbs içerikler mkv formatında ve 3d bölümleri var ilk iki sitenin diğerinin ise zaten tamamı 3d.

sen sanırım blu ray formatında veya image olarak indirmeye çalışıyorsun.

sende uyelik varsa bikactane link atabilirmisin ozelden half sbs olan film ?
  • selamlar,
    ATİ HD 3850 ile 3D filmleri izlemek mümkün müdür?
  • arkadaşlar teknosadan aldığım (3699tl 12 taksit) lg 47lw650s salı günü getirip kuracaklar.
    Bir ricam var.elinde bu televizyonda 3d olarak izlenebilecek film indirme adreslerini mail adresime gönderebilir misiniz?
    öncelik tercihlerim:
    1.şirinler
    2.avatar
    mümkünde Türkçe dublaj olanlar.
    mail adresim: ardasuayhotmail.com dur.
    yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar teknosadan aldığım (3699tl 12 taksit) lg 47lw650s salı günü getirip kuracaklar.
    Bir ricam var.elinde bu televizyonda 3d olarak izlenebilecek film indirme adreslerini mail adresime gönderebilir misiniz?
    öncelik tercihlerim:
    1.şirinler
    2.avatar
    mümkünde Türkçe dublaj olanlar.
    mail adresim: ardasuay@hotmail.com dur.
    yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    yalnız elimde bluray filan yok.usb flash belleğe atıp öyle izlemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasu -- 9 Ekim 2011; 17:08:18 >
  • arkadaşlar fileserve'den aboneliğim var ama 3d film sitesi olmadığı için film indiremiyorum,sizlerden ricam şu malum siteler için davetiyesi olanlar bana gönderebilirlermi acaba,şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar rica etsem biri bana 3dtorrents davetiyesi gönderebilir mi?
  • 3d torrents davetiyesi varsa göndrebilirmisiniz lütfen .... daha 1 tane 3d film izledim tvde oda avatardı.. :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

3d torrents davetiyesi varsa göndrebilirmisiniz lütfen .... daha 1 tane 3d film izledim tvde oda avatardı.. :(((

yclyc ve husock arkadaşlar size attığım linkler umarım işinize yarar.

• LG demosu için bi link atabilecek varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.