Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar bayadir bu konuyu ariyordum:) bende dsmartta digiturkte var gecen sene galatasaray-fenerbahce nacini ve barcelona-manchaster utd maclarini 3d izledim ve isin acigi pek bisey anliyamadim hele gs-fb maci igrencti nba final macinin 3 unu 3d izledim inanin yine bisey anlamadim bence bu yayinlardan bisey beklemeyin gelelim ps3 ve xbox360 3dye oyunlarda gt5 top spin4 nba 2k11 resmen beni hustana ugratti ama killzone3 cod ve moh guzeldi yani insan 3dnin tadina variyor
    3d olarak izledim ve etkilendim filmler step up3d ve street dance3d belgesellerde 3d baya belirginlesiyor ama bayadir gozluk yatiyor 3d izlemiyorum tavsiye ediceniz filmler varmidir acaba transformers 3d cikmadi sanirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

merhabalar elinize saglık guzel yazmıssınız benım soyle bır sorunum var bazı fılmlerde cok guzel eklenıyor tam uyuyor ama uymayan fılmlere delay gırdıgımde fılmın bır suresınden sonra sync bozuluyor sanırım fps degerınle alakalı sız daha ıyı bılırsınız bunları nasıl eşleştirebilirim???

yanı sanırım ses 23.976 fps ıse fılm 25000 ise bu fark olusuyor bu konuları pek bılmıyorum acıklarsanız sevınırım
    şimdiden teşekkürler

fps den daha çok filmin süresinin aynı olmasına dikkat etmelisin.

Mesela bnm indirdiğim yerde avatar filmi 2 41 min idi. Bende ona göre ses dosyasını indirdim. Bu şekilde yapabilirsin. Yani önce araştır sonra indir. snn için daha garanti olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woyager

arkadaşlar, indirdiğimiz 3D filmler için türkçe ses dosyalarını nereden bulabiliriz. Aslınad ben orjinal sesiyle izlemeyi tercih ederim ama animasyonları kızım altyazıyla izleyemez...
    Ayrıca, 3D için bir torrent sitesi var... rusça ama google translate ile çözüp üye olabilirsiniz...baya iyi kaynakları var. ... ru t r a c k e r .org... ykarılarda başka site isimleri vardı, o yüzden bende yazdım... eğer yasaksa silebilirim. teşekkürler.

http://divxm.com/turkce-ses-dosyalari-turkish-movie-audio-files-f196.html

diyelim ki ses dosyasını bulamadınız.

O zamanda pratik bir yol var.

sizin elinizdeki 5-10 gb 3d film.

siz bu filmin en düşük mb lı türkçe dublajlı dosyasını indiriyorsunuz. sonra megui veya başka bir programla türkçe sesi içinden çekip kendi 3d filminize atıyorsunuz.

dediğim gibi emekli ama bir o kadarda zevkli işler bunlar

şu sitelere bir bakın:

TIKLA

@nkzgrkm

mesajdaki programı ve türkçe ses dosyaları ile ilgili siteyi inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 9 Eylül 2011; 15:39:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woyager

arkadaşlar, indirdiğimiz 3D filmler için türkçe ses dosyalarını nereden bulabiliriz. Aslınad ben orjinal sesiyle izlemeyi tercih ederim ama animasyonları kızım altyazıyla izleyemez...
    Ayrıca, 3D için bir torrent sitesi var... rusça ama google translate ile çözüp üye olabilirsiniz...baya iyi kaynakları var. ... ru t r a c k e r .org... ykarılarda başka site isimleri vardı, o yüzden bende yazdım... eğer yasaksa silebilirim. teşekkürler.

http://divxm.com/turkce-ses-dosyalari-turkish-movie-audio-files-f196.html

diyelim ki ses dosyasını bulamadınız.

O zamanda pratik bir yol var.

sizin elinizdeki 5-10 gb 3d film.

siz bu filmin en düşük mb lı türkçe dublajlı dosyasını indiriyorsunuz. sonra megui veya başka bir programla türkçe sesi içinden çekip kendi 3d filminize atıyorsunuz.

dediğim gibi emekli ama bir o kadarda zevkli işler bunlar

şu sitelere bir bakın:

TIKLA

@nkzgrkm

mesajdaki programı ve türkçe ses dosyaları ile ilgili siteyi inceleyin

ses dosyalarını ekleyip çıkarmak için bunu kullanın: mkvmerge

http://sevketakgul.com/mkvmerge-gui-v4-5-0-indir-download/
  • Yardımların İçin Teşekkür Ederim.
  • @35 KSK 35
    bozmaz. aslında mkv, tek başına bir format değil. çeşitli dosyaların bir araya geldiği (görüntü, ses, altyazı vs) bir içerik kümeciği. mkvmerge, bu kümecik içerisindeki dosyalar üzerinde işlem yapmamıza yarıyor. bu program ile bir mkv dosyasına 100 tane bile seslendirme dosyası ekleseniz, görüntü dosyası değişmeyeceği için kalite aynı kalır. yani encode yapmıyorsunuz diğer programlarda olduğu gibi, ekliyor ya da çıkarıyorsunuz (muxing)
  • arkadaslar bunun gıbı baska demo bıldıklerınız varmı guzel dısarı çıkan efektler LG-Demo E1390CF01569 by FDZone.ORG"

• Merhabalar.sony ex720 tv kullanıyorum pc yi 1.4 hdmi ile tv ye bağlayıp oyun ları ordan oynuyorum.ekran kartım hd6850. sorunum şu tridef le oyun actığım zaman sag üst köşede " 3d su anda devre dışı bırakıldı.Lütfen 3d çıkışı için bir görüntü yapılandırması seçiniz" yazısı çıkıyor bunun çözümünü bilen varmı acaba ne yapmam lazım ?

edit: monitor ve tv yi aynı anda kullandıgım için oluyormuş sadece tv olarak ayarlayınca sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentrix -- 12 Eylül 2011; 3:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Arkadaşlar

Google a 3d half sbs yazıp çıkan filmleri torrent ile indiriyorum ama bir türlü türkçe dublajlı 3d film bulamadım. 3d tr dublaj filmler olan torrent indirme siteleri yok mu acaba? Önceki sayfaları da okudum arena-tr gibi siteler davetiye kodu istiyor. Davetiye kodu olmadan üye olup indirebileceğimiz 3d tr dublaj film indirme sitesi var mı? Eğer elinizde varsa davetiye bana birisi gönderebilir mi?

İyi forumlar

birçok kişinin sorunu bu, fakat türkçe ses dosyaları diye google da aratın ses dosyaları çıkıyor çeşitli programlarla bu ses dosyasını filme ekleyebiliyorsunuz. direk 3d türkçe dublaj film bulmak çok zor. mkv ler içinde en kolay program mkvmerge programı, filmin boyutuna göre 10-15 dakikada max. sesi ekleyebiliyorsunuz. Yukarıdada bir arkadaş yazmış 3dtorrent üye alımını açmış diye bence kaçırmayın.

Üye oldum 3dtorrent sitesine. Güzel siteymiş indirmeye başladım.

Ses dosyalarını hangi program ile filme ekliyoruz? Ses ekleme programında izlenecek yollar anlatıldı mı acaba?

Anlatıldı diye hatırlıyorum ama ben yinede anlatim. Simdi oncelikle mkvmerge programının eski surumlerinden birini indiriyoruz 4 un altında olan.(ben 3.40 kullaniyorum, yeni surumleriyle mux edilmis olanları oynatmaya biliyor bizim tvler.) Son eklemek istedigimiz filme uygun ses dosyasını internetten indiriyoruz. Bunda fps ve filmin suresi onemli ve genelde 1080p half sbs filmler 23.976 fps oluyor. Arkadaslar yukarıda bir site paylasmıs orada fazlasıyla mevcut turkce ses dosyaları.(divxm.com gibi biseydi ismi) Sonra mkvmerge programını acıyoruz. Sagdaki add butonundan once filmi sonrada indirdigimiz ses dosyasını ekliyoruz. Eklediginizde programın icinde goreceksiniz. Sonra filmin ses dosyasında tik olacak onu kaldırıp indirdigimiz ses dosyasının yanındaki bos kutuya basacagız. Sonra programın altında output folder gibi birsey yazıyordu heralde oradan nereye kaydetcegimizi secip start muxing e bastıgımizda ses dosyası bilgisayarınız hızı ve filmin boyutuna gore eklenmis olacak. Fakat bazen sesde senkronizasyon sorunu olabiliyor. Bunu gidermek icinde pc de gom player da filmi acıp manuel olarak ayarlayın atıyorum 1 saniye geriden geliyor ses filmi tekrar mkvmerge ile acın, ses dosyasının ustune tıklayın programın alt kısmında ortadaki sekmede delay diye bir kısım var. Oraya 1000(1 sn=1000mlsn) yazıp tekrar mux ettiginizde duzelmis olacaktır.

Ya arkadaşım kafama bir şey takıldı. Dediğin mkvmerge programını kullanmaya başladım. Türkçe dublaj ses dosyalarını indirip bu programla filmlere eklerken filmlerin görüntü kalitesini bozmaz değilmi?

hayır görüntü kalitesiyle hiçbir değişlik olmaz, giren kalite neyse çıkanda aynı
  • IMAX 3D seti tamam. "Samsung SSG-3100GB" model gözlüğü alınca da, denemeyi yapacağım.

• Nuri hocam , benim indirdiğim Deep Sea 3D 6.5 gb .
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

Nuri hocam , benim indirdiğim Deep Sea 3D 6.5 gb .

Sizin indirdiğiniz, büyük ihtimâlle "Under The Sea". 6,6 GB boyutu var.

Ekleme : Gelen kutunuzu kontrol edin lütfen.

2.Ekleme : IMAX'in 3D serisini isteyen arkadaşlar, özel mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 12 Eylül 2011; 16:20:57 >
  • tv'den dışa çıkma etkisini en iyi veren film , belgesel , fragman v.s hangisidir sizce ?....

ben çok 3d izlemedim fakat izlediklerim arasında en etkilendiğim , Micheal Jackson 3D Triller'dı.
  • Arkadaşlar tvler iso ,sbs uzantılı dosyalrı okuyormu ? yoksa sadece mkv uzantılı dosyalarımı okuyor ? Ben lg 50pw450 de iso ,sbs izleyemiyorum,bilgisi olan varmı ?
  • Bende ki samsung bazı mkv filmleri açmıyor ne hikmetse. Ayrıca Nuri hocam yardımların için çok teşekkür ederim allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Bende ki samsung bazı mkv filmleri açmıyor ne hikmetse. Ayrıca Nuri hocam yardımların için çok teşekkür ederim allah razı olsun.

Filmi ripleyen gruplar arasında farklılıklar olabiliyor hocam. "DTS, AC3, x264,..." gibi kavramlara da dikkat etmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Bende ki samsung bazı mkv filmleri açmıyor ne hikmetse. Ayrıca Nuri hocam yardımların için çok teşekkür ederim allah razı olsun.

Filmi ripleyen gruplar arasında farklılıklar olabiliyor hocam. "DTS, AC3, x264,..." gibi kavramlara da dikkat etmek gerekiyor.

Bunlarin hangisini indirmek lazim hocam
  • arkadaşlar bu sitede nerdeyse tüm demo lar var ama indirme linkleri yok :(

http://www.demo-world.eu/demo-dvds/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarac_07 -- 13 Eylül 2011; 14:33:49 >
  • demolar burada
    http://www.biohemmet.se/

• 3dtorrents.org üyelik alımını bir haftalığına açmış sanırım. Bi bakın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.