Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr olan torrentleri hanhi siteden indiriyorsunuz beyler google isim yaziyorum ama bulamiyorum yardimci olabilirmisiniz rica etsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Tr olan torrentleri hanhi siteden indiriyorsunuz

http://www.arena-tr.com/browse.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

quote:

Peki bana burdan daetiye atabilecek bi arkada var mi ?
  • Arkadaşlar banada arena-tr davetiyesini yollayabilir misiniz?

Teşekkürler
  • bir davetiye kodu da ben alabilir miyim lütfen :)))))
  • ben de davetiye alabilirmiyim.teşekkürler.
  • Bende davetiye kodu alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

"LG-Demo E1390CF01569 by FDZone.ORG" dosyasını Google'dan arattım. Torrent olarak iniyor şu anda. Ancak, hızı 5 kb/sn'yi geçmiyor. Direk olarak indirebileceğim bir yer yok mu acaba ?

bende aynı durumdayım ve inen dosyaların uzantısı *.am , bu şekilde açılırmı bilmiyorum.

Benim işteki bilgisayarda var sanırım bu demo video, yarın mesai saatlerinde seed ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 18 Eylül 2011; 20:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

Arkadaşlar LG nin eylül ayında çıkaracağı güncellemeyle DTS ses sorunu ortadan kalkacak deniyordu. Bir gelişme yok mu?

Benim LW650S updateli ve halen DTS codeci çözmüyor filmlerdeki. Yakın zamanda bekliyoruz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar evde değilim 10 gündür tv me hasretim bir 10 günüm daha var en az fakat evde izlediğiğim filmlerle ilgili birkaç yorumda bulunayım umarım faydası olur.

1-İlk olarak tv imde izlediğim ilk 3D film Tron Legacy Half Sbs dir.

Film konusu kalitesi olarak baktığımızda bana göre normal bir bilimkurgu aksiyon tarzı bir film olarak geldi fakat oyunculuklar,efektler güzel ve oluşturulmuş mekanlar gerçekten iyi. 3D olarak baktığımızda ise bazı yerlerde pop out efektleri mevcut veya filmde kattığı derinlik gerçekten güzel. Yani ne kadar bol 3D efekt barındırmasada sanki filmi sen çekiyormuşsun gibi bir izlenim uyandırıyor.3D olmasa belki boş zamanda izlenebilecek bir film ama 3D efektleri ile izlenebilir bir durumdadır.

Puanım (10 üzerinden)

Konu-6
    Görsellik-8
    Ses-8
    Oyunculuk-7.5
    İzlenebilirlik-7
    3D-8

2-Resident Evil Afterlife

Belki tv yi aldığımdan beri izlediğim en iyi pop out efekte sahip olan filmdir. Resident evil ı ps1 den beri takip ederim ve r.e 2 ile nemesis serinin en sevdiğim oyunudur playstation bazında(keşke benzer yapımlarla yenisi çıksa) Oyunculuk olarak Milla Jovovich zaten tartışılmaz, yardımcı oyuncularda gayet başarılı. Konu olarak da devam filmi zaten oyun sınırlarıyla başlayan film serisi farklı bir şekilde ilerlemekte.Konusu belki herkesi sarmaz ama klasik zombi filmlerinden tamamen farklı bir yapısı bulunmakta.Evde izlediğim 3D filmler arasında tavsiye edebileceğim en iyi efektli filmdir. Hatta 1 kerede annemle izledim bir sahnesinde eğileceğim diye koltukta yana doğru yattı çok gülmüştüm

Puanım (10 üzerinden)

Konu-7
    Görsellik-8.5
    Ses-9
    Oyunculuk-8
    İzlenebilirlik-8.5
    3D-9

3-Sanctum

Birkaç ay önce 127 saat i izlemiştim, bu filmde biraz onu hatırlattı açıkcası. Çaresizliği fazlasıyla barındıran bir film ve bu da gerçek bir hikayeden alınmaymış, araştırcaktım fakat unuttum istanbula döndüğümde bu filminde hikayesini araştırmaya çalışacağım elimden geldiğince. Filme başlamadan afiş ve isme baktığımda bilimkurgu filmi zannetmiştim Fakat tamamıyla farklı bir yapısı var. Zaten dram yüklü bir film konu olarak gerçekten çok başarılı buldum. Çekimler gerçekmi bilgisayar ortamındamı hazırlandı bilmiyorum ama(gerçek mekanlarda çekildiğini düşünüyorum) gerçekten filmin içine çekiyor sizi ve çekim yapılan yerler çok güzel, öyle yerlerde yüzme fırsatım olur umarım. Oyunculuk olarak gerçekten çok beğendim, roller kişilere karakteristik olarakda oturmuş sanki. 3D efekti olarak pop out veya içine girme gibi efektler mevcut değil fakat sanki sen o anda o insanlarla birlikteymişsin gibi yarattığı his gerçekten çok güzel. Sanki kamera senin elindeymişsin gibi bir bakış açısı yaratmışlar.(bilmiyorum belki ben filme fazla kaptırdığım için bana öyle gelmiştir) Sonuç olarak izlenmesini kesinlikle tavsiye ederim.

Puanım (10 üzerinden)

Konu-9
    Görsellik-9
    Ses-9
    Oyunculuk-9
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-9

4-İce age 3

Son olarak belki bir animasyon efsanesidir ice age Birçok kişi az çok biliyordur filmi gerçekten eğlenceli ve fazlasıyla emek sarfedilmiş bir animasyon filmi bence.3D efekti olarak fazla birşey vaad etmiyor fakat 2d olsa 3d de olsa izlemenizi şiddetle tavsiye ederim fakat Türkçe dil tercihiniz olsun

Puanım (10 üzerinden)

Konu-9
    Görsellik-9
    Ses-10
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-7

Şimdilik yorumlamam bu kadar

Hepsi tamamen kişisel zevkler doğrultusunda yazılmıştır, etrafınızdaki insanların tavsiyesiyle bir film izleyip izlememezlik yapmayın bence. Sadece göz önünde bulundurun ön bilgi edinin yorumlardan. İnsanlar arasında ne kadar düşünce benzerliği olsada zevk farklılıkları çok fazladır. Ve etrafınızdaki insanların yorumlarıyla filmden beklentinizi düşürüp yükselttiğinizde, gerçekten izlenebilir bir filmde bide umduğunuzu bulamadığınızda boşuna zamanımı harcadım gibi durumlarda bulunabilirsiniz

Ek olarakda animasyon filmleri dışında Türkçe dublaj filmlerinden nefret ederim fakat animasyon filmlerini Türkçe dublaj izlemenizi tavsiye ederim. Film izledikçe ve zaman buldukça yorumlarımı yazacağım. Birde ps3 oyunlarıyla ilgili 3d yorumlarda bulunacağım zamanım olduğumda. Umarım yardımcı olmuşumdur.

(İmla hatalarına fazla takılmazsanız sevinirim)

konuya uygun mesajlardan biri

teşekkürler.

bu tür mesajların devamını bekliyoruz efenim
  • ARKADAŞLAR TAVSİYELERE DEVAM EDİL OLMUYOR BÖYLE
  • Arkadaşlar daha önce verildi mi bilmiyorum amawww.3dsbs.com daki film ve kliplere de bir göz atın derim
  • Benimde elimde bayağı bir 3D film, belgesel ve animasyon mevcut.Ben bunları jdownloader proğramıyla indirmekteyim.Önce bir partını indirip laptopu tv ye bağlayarak 3D efektinin kalitesine bakıyorum, iyiyse indiriyorum.Örneğin resident evil afterlife filmini (6 gb)indirmiştim.Az bir 3D efekti vardı.8 gb lik başka bir sürümünü indirdim, 3D harika.Aynı şekilde avatarın bir 19 gb, bir de 13 gb lik 3D half sbs sürümü var.İkisinide denedim.19 gb lik sürümünde çok az bir 3D efekti var.13 gb lık olanı çok güzel.Dolayısiyle her 3D film, animasyon farklı 3D efektine sahip.O yüzden benim gibi kontrol ederek indirin arkadaşlar.
    Bir de sesler Türkçe değilse bile ses dosyasını ayrıca indirip mkvmerge ile kolayca filme Türkçe sesi ekleyebiliyorum ve altyazı sorunum kalmıyor.
  • Acaba burdan indirdiklerimize normal alt yazı koyarak LW serisi tv lerde 3D olarak izleyebilirmiyiz
  • arkadaşlar arena davetiyesi rica edebilir miyim acaba. 40D6500 için gün sayıyorum, alıncaya kadar indireyim bari, ayrıca bir sorum olacak BR falan kullanmadan seyretmek için herhangi bir işlem yapmaya gerek varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar evde değilim 10 gündür tv me hasretim bir 10 günüm daha var en az fakat evde izlediğiğim filmlerle ilgili birkaç yorumda bulunayım umarım faydası olur.

1-İlk olarak tv imde izlediğim ilk 3D film Tron Legacy Half Sbs dir.

Film konusu kalitesi olarak baktığımızda bana göre normal bir bilimkurgu aksiyon tarzı bir film olarak geldi fakat oyunculuklar,efektler güzel ve oluşturulmuş mekanlar gerçekten iyi. 3D olarak baktığımızda ise bazı yerlerde pop out efektleri mevcut veya filmde kattığı derinlik gerçekten güzel. Yani ne kadar bol 3D efekt barındırmasada sanki filmi sen çekiyormuşsun gibi bir izlenim uyandırıyor.3D olmasa belki boş zamanda izlenebilecek bir film ama 3D efektleri ile izlenebilir bir durumdadır.

Puanım (10 üzerinden)

Konu-6
    Görsellik-8
    Ses-8
    Oyunculuk-7.5
    İzlenebilirlik-7
    3D-8

2-Resident Evil Afterlife

Belki tv yi aldığımdan beri izlediğim en iyi pop out efekte sahip olan filmdir. Resident evil ı ps1 den beri takip ederim ve r.e 2 ile nemesis serinin en sevdiğim oyunudur playstation bazında(keşke benzer yapımlarla yenisi çıksa) Oyunculuk olarak Milla Jovovich zaten tartışılmaz, yardımcı oyuncularda gayet başarılı. Konu olarak da devam filmi zaten oyun sınırlarıyla başlayan film serisi farklı bir şekilde ilerlemekte.Konusu belki herkesi sarmaz ama klasik zombi filmlerinden tamamen farklı bir yapısı bulunmakta.Evde izlediğim 3D filmler arasında tavsiye edebileceğim en iyi efektli filmdir. Hatta 1 kerede annemle izledim bir sahnesinde eğileceğim diye koltukta yana doğru yattı çok gülmüştüm

Puanım (10 üzerinden)

Konu-7
    Görsellik-8.5
    Ses-9
    Oyunculuk-8
    İzlenebilirlik-8.5
    3D-9

3-Sanctum

Birkaç ay önce 127 saat i izlemiştim, bu filmde biraz onu hatırlattı açıkcası. Çaresizliği fazlasıyla barındıran bir film ve bu da gerçek bir hikayeden alınmaymış, araştırcaktım fakat unuttum istanbula döndüğümde bu filminde hikayesini araştırmaya çalışacağım elimden geldiğince. Filme başlamadan afiş ve isme baktığımda bilimkurgu filmi zannetmiştim Fakat tamamıyla farklı bir yapısı var. Zaten dram yüklü bir film konu olarak gerçekten çok başarılı buldum. Çekimler gerçekmi bilgisayar ortamındamı hazırlandı bilmiyorum ama(gerçek mekanlarda çekildiğini düşünüyorum) gerçekten filmin içine çekiyor sizi ve çekim yapılan yerler çok güzel, öyle yerlerde yüzme fırsatım olur umarım. Oyunculuk olarak gerçekten çok beğendim, roller kişilere karakteristik olarakda oturmuş sanki. 3D efekti olarak pop out veya içine girme gibi efektler mevcut değil fakat sanki sen o anda o insanlarla birlikteymişsin gibi yarattığı his gerçekten çok güzel. Sanki kamera senin elindeymişsin gibi bir bakış açısı yaratmışlar.(bilmiyorum belki ben filme fazla kaptırdığım için bana öyle gelmiştir) Sonuç olarak izlenmesini kesinlikle tavsiye ederim.

Puanım (10 üzerinden)

Konu-9
    Görsellik-9
    Ses-9
    Oyunculuk-9
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-9

4-İce age 3

Son olarak belki bir animasyon efsanesidir ice age Birçok kişi az çok biliyordur filmi gerçekten eğlenceli ve fazlasıyla emek sarfedilmiş bir animasyon filmi bence.3D efekti olarak fazla birşey vaad etmiyor fakat 2d olsa 3d de olsa izlemenizi şiddetle tavsiye ederim fakat Türkçe dil tercihiniz olsun

Puanım (10 üzerinden)

Konu-9
    Görsellik-9
    Ses-10
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-7

Şimdilik yorumlamam bu kadar

Hepsi tamamen kişisel zevkler doğrultusunda yazılmıştır, etrafınızdaki insanların tavsiyesiyle bir film izleyip izlememezlik yapmayın bence. Sadece göz önünde bulundurun ön bilgi edinin yorumlardan. İnsanlar arasında ne kadar düşünce benzerliği olsada zevk farklılıkları çok fazladır. Ve etrafınızdaki insanların yorumlarıyla filmden beklentinizi düşürüp yükselttiğinizde, gerçekten izlenebilir bir filmde bide umduğunuzu bulamadığınızda boşuna zamanımı harcadım gibi durumlarda bulunabilirsiniz

Ek olarakda animasyon filmleri dışında Türkçe dublaj filmlerinden nefret ederim fakat animasyon filmlerini Türkçe dublaj izlemenizi tavsiye ederim. Film izledikçe ve zaman buldukça yorumlarımı yazacağım. Birde ps3 oyunlarıyla ilgili 3d yorumlarda bulunacağım zamanım olduğumda. Umarım yardımcı olmuşumdur.

(İmla hatalarına fazla takılmazsanız sevinirim)

konuya uygun mesajlardan biri

teşekkürler.

bu tür mesajların devamını bekliyoruz efenim

önemli değil evden baya bir uzaktayım malesef yeni filmler izleyemedim fakat cumartesi dönüyorum istanbula izledikçe deneyimlerimi aktarırım
  • half sbs lerde alt yazıyı napmak gerek dırek atınca bozuk cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

quote:

Davetiye gönderme imkanınız varmı.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

half sbs lerde alt yazıyı napmak gerek dırek atınca bozuk cıkıyor

http://www.3daltyazi.com/ bu adreste 3 boyutlu filmler için altyazı mevcut
  • bir davetiyede ben rica etsem arena için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.