Şimdi Ara

3d film izlemek için lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. arkadaşlar geçen ay LG lm615s model 3d tv aldım. fakat bu konulardan hiç anlamadığım için henüz bir 3d deneyimi yaşayamadım. şimdi benim doğru düzgün ses ve görüntü problemi yaşamadan 3d film izlemem için ne yapmam gerekiyor. 3d destekli Blue Ray oynatıcı almak daha mantıklı gibi geldi. Teknosa'da indirime girmiş olan Philips BDP7500 modelini almayı düşünüyorum da, kafama takılan orjinal bluray 3d filmlerin çok pahalı olması. 10 liraya falan satılan kopya filmlerde güzel görüntü alabilirmiyiz. yani ben bu Blue Ray oynatıcıyı alsam hdmi kabloyla tv'ye bağlasam 3d film izlemem için yeterli olurmu? yoksa harici hard disk alıp içine film'mi yükleteyim? ( ki beylikdüzün'de film yükleyen bir yer bulamadım henüz) ama anladığım kadarıyla bu şekilde kullanımda ses problemi yaşıyoruz (DTS), bu yüzden Blue Ray oynatıcı daha mı mantıklı? Maddi sıkıntılardan dolayı 250 tl civarında bir harcamayla nasıl 3d film izlerim lütfen bir yardımcı olun. kafam çorba gibi oldu valla.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ( bu arada media player'la birlikte ses sistemi alma şansım yok, yani sesi yine tv den kulanıcam )

• Forumda bu konularla ilgili çok bilgiler var, kısaca tam olarak isteklerinizi kesin belirtmemişsiniz örneğin, orjinal BluRay'mı vede BD3D'mi yada HDD'den MKV'mi izleyeceksiniz tam karar verirseniz o zaman alacağınız cihaz ve sistemler belli olur. TV'nizi almışsınız geriye oynatıcı cihaz + ses sistemi + vede oynatacağınız medyalar kalmış (nette bedava). Gününüzde en ekonomik sistem HTPC sistemidir bunun yanına kaliteli bir AVR aldınızmı HDMI'den yada Optik'ten HD sesleride doyasıya tadarsınız. Yada kaiteli bir Medya Player alıp PC'yi devreden çıkartırsınız (DTS olayı olmaması LG'lerde TV'den oynatımlarda geçerli) Eğer ki 3D'ye girerseniz o zaman Forumda bahsedilen BD3DISO oynatan Mplayerlerden düşünebilirsiniz yok eğer benim bd 3d iso ile işim olmaz derseniz o zaman normal 3d bd'lerden riplenmiş sbs mkv'lerle işi götürürsünüz. Olay budur bilmem yardımcı olabildimmi?
  • yardımınız için çok teşekkürler
  • İndirerekde izleyebilirsiniz DTS olmayan AC3 olan bir sürü film var.

Yada AAC ses kodlu filmleride izleyebilirsiniz MKV indirerek.

Veya media oynatıcı alarak sonunu kökündende çözersiniz (3D destekli olması şartı ile) ama onada yazılım atmak gibi sorunlarla boğuşacaksınız, en güzeli HDD alıp AC3 - AAC ses destekli mkv indirip izlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

İndirerekde izleyebilirsiniz DTS olmayan AC3 olan bir sürü film var.

Veya media oynatıcı alarak sonunu kökündende çözersiniz (3D destekli olması şartı ile) ama onada yazılım atmak gibi sorunlarla boğuşacaksınız, en güzeli HDD alıp AC3 - AAC ses destekli mkv indirip izlemek.

sanırım en ucuz yollu ve sıkıntısız olanı HDD alıp mkv izlemek olacak. yardımlarınız için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaratilki

quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

İndirerekde izleyebilirsiniz DTS olmayan AC3 olan bir sürü film var.

sanırım en ucuz yollu ve sıkıntısız olanı HDD alıp mkv izlemek olacak. yardımlarınız için çok teşekkürler

Evet bir tane 1 TB HDD alınız indirilecek yerlerden istediğinizi indirip izlemek en güzeli.
    Tv niz AC3 VE ACC sesi destekler ona dikkat ederek indiriniz süper.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.