Şimdi Ara

3D Gözlük Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung SSG-2100/AB Modelli 3 Boyutlu gözlüğün sağ camı kırıldı. Servisler tamir olmayacağını söylüyorlar. Çöpe atmak istemiyorum. Tamir ettirebileceğim bir adres veya sağ cam kırığı dışında aynı modelden arızalı gözlük sahibi olan varmıdır.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba,

3D gözlüklerin tamiri yapılamamaktadır. Yetkili Servis numaralarını buraya yazsam da size bir faydası olmayacaktır. Üzgünüm ki, gözlüğün yenisini almaktan başka bir şansınız yok.

Saygılar,
  • Arkadaşlar ben de bir kaç dakika önce aynı model gözlüğümün bir camını kırdım. Tamir olurmu umuduyla nete bir bakayım dedim ama sizin yazdıklarınızı görünce sineye çekmekten başka bire seçeneğimin olmadığını anladım. Cana geleceğine mala gelsin. Yapacak bir şey yok. Tv nin ekranı da kırılabilirdi bununla geçmiş olsun.
  • öncelikle kırılan gözlüğünüz için geçmiş olsun..aynı gözlükten bendede var.geçenlerde hanım temızlık yaparken pil koyduğumuz kısımın küçük kapakcığınıda cöpe atmış,hemde 2 gözlüğünde pil kapağını.şimdilik sıkıştırarak ıdare ediyoruz ama eğer gözlüğünüzü atmadıysanız kapakcığı alma şansım varmı...iyi akşamlar.
  • iyi günler...biraz geç oldu ama şimdi okuyabildim...kırık gözlüğünüz duruyor mu acaba..?cavap verebilirseniz çok sevinirim...sağolun..
  • merhaba ..geçmiş olsun ...siz hangi camını kırdınız acaba..?
  • cevap bekliyorum umutla...
  • cevap yazabilirseniz ne iyi olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.