ARKADASLAR 3D HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? BENİM AÇIMDAN BEN HİÇ BEGENMEDİM COK İĞRENÇ BİŞİ SADECE ZOOM ZOOM YAPINCADA SİYAH SİYAH ŞEYLER ÇIKIYOR ACIKÇASI COK SAÇMA BİŞİ MUONLİNE OLDUGU GİBİ OYNAMAK BİLMEK BENCE DAHA MANTIKLI YENİ KARAKTERLER CIKABİLİR AMA 3D V.S OYUNUN KAMERA AÇISINI DĞİŞTİRMEK ÇOK SAÇMA OLUR SeTBOY A TEŞŞKÜRLER MUANADOLUYU 3D YAPTIGI UGRASTIGI İÇİN..GERÇE ZEVK İŞİ AMA HERKES DİLEDİĞİ ŞEKİLDE OYNAR AMA SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİDE ALMAK İSTEDİM...
Tuh bende dusuncelerimi MuAnadolu bolumune yazmıştım ordan okursun artıq mehmet
gercı bend ebeynmedım bıde zoom olayında sanırım bug galıba anlamadım ama zoomla olayına bakıyodum bıraz fazla - bastım sonra duzeltmek ıcın + bastım daha sonra sag ve sola donme olyı cok yavasladı ve gıt gıdede yavaslamayı bırakın nerdeyse mılımetrık oynama duruma geldı bencede kotu yanı ben de beyenmedım olsun yınede hayırlı olsun dıyelım
quote:
Orijinalden alıntı: acarr
gercı bend ebeynmedım bıde zoom olayında sanırım bug galıba anlamadım ama zoomla olayına bakıyodum bıraz fazla - bastım sonra duzeltmek ıcın + bastım daha sonra sag ve sola donme olyı cok yavasladı ve gıt gıdede yavaslamayı bırakın nerdeyse mılımetrık oynama duruma geldı bencede kotu yanı ben de beyenmedım olsun yınede hayırlı olsun dıyelım
aynen arkadaslar size katılıyorumm..
quote:
Orijinalden alıntı: [DarkSM]
aynen arkadaslar size katılıyorumm..
Alıntıları Göster
farkı yok ztn sadece zoom
quote:
Orijinalden alıntı: acarr
quote:
Orjinalden alıntı: acarr
Zaten isteyen kullanir oyunun geneli oyle degilki belirli tuslarla gecis yapabilirsin diyorsun ya + ya bastim cok oldu basiq tutmucaksin elini bi kere basip birakicaksin bi acı yaklascak uzaklastırmaq icin ise - ye basicaksin sol icin 4 sag icin 6 yukarı 8 asagı 2 bu sayı tusları klavyenin sag bolumundeki tuslar yalnız dier taraftakiler işlemez.3-D yi ilerleyen zamanda gelistirirlerde insallah daha hos olur fazla onemsememisler yaparken sanirsam:)iyi oyunlar herkese.
quote:
Orijinalden alıntı: MuqoLiq
quote:
Orjinalden alıntı: acarr
Zaten isteyen kullanir oyunun geneli oyle degilki belirli tuslarla gecis yapabilirsin diyorsun ya + ya bastim cok oldu basiq tutmucaksin elini bi kere basip birakicaksin bi acı yaklascak uzaklastırmaq icin ise - ye basicaksin sol icin 4 sag icin 6 yukarı 8 asagı 2 bu sayı tusları klavyenin sag bolumundeki tuslar yalnız dier taraftakiler işlemez.3-D yi ilerleyen zamanda gelistirirlerde insallah daha hos olur fazla onemsememisler yaparken sanirsam:)iyi oyunlar herkese.
Alıntıları Göster
ya ben server acsam gelirmisiniz bana bir kişi lazim ama egergelirseniz sevinirim !!!