Şimdi Ara

3D Maçı Ne sıklıkta izliyorsunuz ve önemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3D maç, diğer bir deyişle maçları kontrol ediyormusunuz sıklıkla? hangi oyuncunuzun nasıl oynadığını performansını değerlendirmek açısından önemlimidir maç görüntüsü? yoksa ben direk önemli anlara alayım sadece onlarımı göstersin yoksa izleyeyimmi.. sizin fikrinizi alayım

• bazı şeyler daha net gözüküyor o yüzden %90 ını izlerim
  • işin doğrusu tamamını izlemeyi gerektirir öyle önemli anları izleyip yenilince load yaparak anca ego tatmini yapılır. sonuçta futbol simülasyonudur bu oyun ve tamamını izleyip takımını ve karşı takımın nasıl hareket ettiğini görmen lazım, nerelerden aksıyorsun, takımın tempoya uyuyor mu, ne tarz bir oyun benimsemen gerek, oyun alanını genişletmen mi lazım daraltman mı lazım hepsini görebilmen gerek. aksi takdirde bir tadı kalmaz oyunun.. evet hepsini izlemek uzun sürer ama hızlandırarak bu süreyi biraz kısaltmış olursun kendi takımına göre çok zayıf takımlara karşı önemli anları izlemeni öneririm aksi takdirde tümünü izlemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 17 Mart 2012; 3:34:06 >
  • yok be beyler, ben takımın her eksiğini artısını görüyorum önemli anlarda. zaten en az 10- 15 dakika sürüyo. defans arkaya top kaçırıyo mu, oyuncular sahaya iyi yayılıp pas alış verişi iyi oluyo mu, sağ kanatlar sol kanatlar uyumu vs . bence herşey gözüküyo.
  • Bütününü izlesen pcye mahkum olursun bi yerden sonrada sıkar bitmek bilmez önemli anlar candır
  • Onemli anlar yeterli
  • sadece önemli anları izleyenler yanlış yapıyorsunuz benden söylemesi, ezbere bir taktikle ezbere oyun oynamak zorunda kalırsınız ve aldığınız zevk minimuma düşer. oyunu okuyup hükmedebilmek kilidi açabilmektir önemli olan ki sadece önemli anlarda bunları göremezsiniz.
  • onemlı anlar yeterlıdır dusuncem kı zaten buda en azından macın belırlı surelerınde 10 ıla 15 arasında goruntu demek bunların suresıde genellıkle en yuksek 35 40 sanıye aralıgında oluyo

bu surede takım oyuncularının paslasmaları kanatları kullanması takımın sahadakı dızılımıne bıle bakınca takımının ne duzeyde oldugunu anlamana fazlasıyla yetıyo ayrıca detaylı ıstatıslıklerde cok yardımcı
  • Önemli anlar yeterlidir, FM ilk çıktığından beri bu şekilde oynarım, ayrıca 3D'yi de hiç kullanmam desem yeridir, sadece haftanın golünde vs açıp bakarım. Onun dışında 2D efsanedir. Kısaca 2D, önemli anlar, full hız.
  • 3D ile takımın ne yaptığını daha iyi görebildiğimden taktik anlayışımı ona göre ayarlıyorum
  • 3D, Key Moments. Ek olarak Player Rating'i de aciyorum.
  • Önemli anlar dışında pek bakmıyorum gerek duymuyorum
  • Go on holiday.
  • 2D klasik / önemli anlar / en hızlı
  • Şu 2D olayını kullanmayı çok istiyorum fakat nedense bir şekilde 3D oynuyorum :D
  • En güzeli Gelişmiş 2D, önemli anlar ve en hızlı.
  • spiker modunda en hızlı bi şekilde , Analizden doğru uzaktan goller olursa tıklayıp 3d ile izliorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.