Bildirim
3d mark skorlarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet arkadaşlar kimse yorum yapmayacak mı ? yoksa kimsenin bir fikri yok mu ?nerdesiniz??? -
quote:
Orjinalden alıntı: stickster
evet arkadaşlar kimse yorum yapmayacak mı ? yoksa kimsenin bir fikri yok mu ?nerdesiniz???
SEN HEM YANLIŞ YERDE AC KONUYU SONRADA FİKİR SOR
OC BOLUMUNE ACSAYDIN YORUM YAPILIRDI -
skorlar biraz düşük 9k yı görmesi gerekir bu kartın 2003 de cpu nun etkisi 2001 deki kadar olmasada 2003 de etkisini göstermiş 2.0ghz işlemciyle anca bukadar, yani normal -
quote:
slm arkadaşlar
benim sistemim p4 2.00/Asus p4s8x anakart/768mb Kingston ram 333mhz/ati radeon x800 pro/60gb Seagate harddisk/
3d mark 2003 - 8574
3d mark 2005 - 3554
bu skorlar düşük mü yoksa normal mi? iyi mi diye sormadım çünkü bence iyi değil sizce nasıl?
???????????*3D MARK?????????????????????*
SORMASI AYIP AMA NEDİR BU?
BU ARADA SİSTEMİN GÜZELMİŞ -
quote:
Orjinalden alıntı: tufan_pc
quote:
slm arkadaşlar
benim sistemim p4 2.00/Asus p4s8x anakart/768mb Kingston ram 333mhz/ati radeon x800 pro/60gb Seagate harddisk/
3d mark 2003 - 8574
3d mark 2005 - 3554
bu skorlar düşük mü yoksa normal mi? iyi mi diye sormadım çünkü bence iyi değil sizce nasıl?
BU ARADA SİSTEMİN GÜZELMİŞ
AAAA SEN NEKADAR AYIP SEYLER SORUYOSUN OOLE
-
quote:
Orjinalden alıntı: tufan_pc
quote:
slm arkadaşlar
3d mark 2003 - 8574
3d mark 2005 - 3554
BU ARADA SİSTEMİN GÜZELMİŞ
cevaplaması ayıptır ,zatı alileri test programı oluyor.genel amacı en iyi ekran kartlarını bile kastırarak insanları yeni ekran kartı almaya zorlamak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X