Şimdi Ara

3D özellikli tv tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de 40 - 42 inç 3D tv düşünüyorum. Ama aralarından en ucuzunu almaktansa 3D olmayanın en iyisini mi almak lazım acaba. 3D'yi özellikle oyun için alacağım (ps3)
  • beyler bu konuda panasonic neden daha iyi? bir yakinim media markt te sony in 3b tv sini izlediginden beri sony dusunuyor, acikcasi ben de bayilmistim ama panasonic hakkinda fazladan ne diyebilirsiniz..
  • sayın M@rvelous daha iyi derken sonuçta lcd ile plazma farklı teknolojiler ve bundan dolayı tepkime süresi olarakta bir çok lcd den daha iyi ayrıcana kontrast oranları yani en koyu siyah ile en açık beyaz oranı lcd lerde ki kadar kısıtlı değil ve sd yayın kalitesinde lcd lerden daha iyi performans sağlıyor.neden daha iyi denince bunlardan dolayı daha iyi ama burda en önemli olay kendi gözünüzle bakıp gözünüzün beğendiğini almanız yakınınız sony bakmış ve beğenmiş siz panasoniğe beğenirsiniz bende philips si samsung gu lg yi bu ne görmek istediğinize göre değişir.ondan mağazalarda kendi gözünüz ile karşılaştırmanız lazım ve ona göre alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbm333 -- 11 Şubat 2011; 10:51:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.