Bildirim
3D özellikli tv tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir başka arkadaşa da önerdim.. alabiliyorsan bunu al kesin..
http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-kit-p50vtbdt100-3d-full-hd-127cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,usb,dlna,4xhdmi,-kit-p50vtbdt100/productdetails.aspx?I_ID=50740
Bestbuy fiyatı yazmışsın. Amerikada mısın? -
best buy izmirde varquote:
Orijinalden alıntı: rancorous
http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-kit-p50vtbdt100-3d-full-hd-127cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,usb,dlna,4xhdmi,-kit-p50vtbdt100/productdetails.aspx?I_ID=50740
Bestbuy fiyatı yazmışsın. Amerikada mısın?
-
bence zorlanacak bir durum yok en iyi 3d şu anda pansonic v serisinde.quote:
-
benim zorlandığım konu bu 1500 tl farka değermiquote:
Orijinalden alıntı: fbm333
bence zorlanacak bir durum yok en iyi 3d şu anda pansonic v serisinde.
Alıntıları Göster -
Ben Sony'nin yeni serisini bekle derim.(Mart ayında çıkıyormuş)quote:
Orijinalden alıntı: scorqion
benim zorlandığım konu bu 1500 tl farka değermi
Alıntıları Göster -
1500 tl ye değer mi dersen o zaman 3d tvlere bakma 2000-2500 tl fiyatına led ve lcd lere bak .yine değer mi dersen bence değmez çünkü 3d ye gerek yok ne kadar yararlana bileceksin.haa ben ps3 te oyun oynayacam onun için dersen o zaman 1500 tl ye değer.quote:
Orijinalden alıntı: Accept07
Ben Sony'nin yeni serisini bekle derim.(Mart ayında çıkıyormuş)
Alıntıları Göster -
Sony mağazalarına gidebiliyorsan git. Orada PS3 te 3d oyun denemeye izin veriyorlar sanırım, Millete 3d gazı vermek için. Beğenirsen al hacı. Ben ps3 hastasıyım. Param olsa direkt alırım.quote:
Orijinalden alıntı: fbm333
1500 tl ye değer mi dersen o zaman 3d tvlere bakma 2000-2500 tl fiyatına led ve lcd lere bak .yine değer mi dersen bence değmez çünkü 3d ye gerek yok ne kadar yararlana bileceksin.haa ben ps3 te oyun oynayacam onun için dersen o zaman 1500 tl ye değer.
Alıntıları Göster
Film için alcaksan beklemeni tavsiye ederim. Adam akıllı 4-5 film var izlenecek. Paso çoluk çocuk filmi ve belgesel..
RANC...
-
plazma düşünürsen VT20 uygundur şimdilerde GT si de çıktı.Led/Lcd tercihin olacaksa yeni gelen toshibanın WL 768 modelini bekle istersen ama daha pahalıdır.quote:
Sony mağazalarına gidebiliyorsan git. Orada PS3 te 3d oyun denemeye izin veriyorlar sanırım, Millete 3d gazı vermek için. Beğenirsen al hacı. Ben ps3 hastasıyım. Param olsa direkt alırım.
Film için alcaksan beklemeni tavsiye ederim. Adam akıllı 4-5 film var izlenecek. Paso çoluk çocuk filmi ve belgesel..
RANC...
Alıntıları Göster
-
plazma olarak panasonicten şaşma ama lcd dersen samsung'un yeni D serisini bekle derim. -
Eskiden fullhd ler ucuzlasın diye beklerdik şimdide 3dtvler için bekliyoruz ömrümüz beklemekle geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: HardCry
plazma olarak panasonicten şaşma ama lcd dersen samsung'un yeni D serisini bekle derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: margornn
Eskiden fullhd ler ucuzlasın diye beklerdik şimdide 3dtvler için bekliyoruz ömrümüz beklemekle geçiyor
bu işler böyle valla gittiği yere kadar ve paramız yettiği kadar biz kovalıcaz teknoloji kaçacak :) -
Panasonic bu konuda tek geçilecek firmaquote:
Orijinalden alıntı: HardCryquote:
Orijinalden alıntı: margornn
Eskiden fullhd ler ucuzlasın diye beklerdik şimdide 3dtvler için bekliyoruz ömrümüz beklemekle geçiyor
bu işler böyle valla gittiği yere kadar ve paramız yettiği kadar biz kovalıcaz teknoloji kaçacak :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Eve yeni televizyon alıncak bizde bu model üzerinde durduk ancak plazma olması kafamızda soru işaretleri bıraktı. Teknolojik olarak Lcd yada Led olması daha mi iyi olur ???
-
quote:
Orijinalden alıntı: facelesstr
quote:
Eve yeni televizyon alıncak bizde bu model üzerinde durduk ancak plazma olması kafamızda soru işaretleri bıraktı. Teknolojik olarak Lcd yada Led olması daha mi iyi olur ???
Bu istediğin teknolojiye göre değişir. Bana 5-6 sene önce sorsaydın, asla plazma alma derdim. Ama plazma teknolojisi çok gelişti. Pioneer ve Panasonic bu konuda liderler. 46 inch üstü televizyon alacaksan zaten kafadan plazma almanı tavsiye ederim.
-
quote:
quote:
quote:
Bu istediğin teknolojiye göre değişir. Bana 5-6 sene önce sorsaydın, asla plazma alma derdim. Ama plazma teknolojisi çok gelişti. Pioneer ve Panasonic bu konuda liderler. 46 inch üstü televizyon alacaksan zaten kafadan plazma almanı tavsiye ederim.
Pioneer artik plazma uretmiyor panasonic tek basina kaldi ve lider su anda plazma konusunda
-
hala karar verip alamadım ama 2-3 ay daha bekleyip yeni serilere göre karar vericem sanırımquote:
Orijinalden alıntı: ultiMancequote:
quote:
quote:
Pioneer artik plazma uretmiyor panasonic tek basina kaldi ve lider su anda plazma konusunda
Alıntıları Göster
-
quote:
hala karar verip alamadım ama 2-3 ay daha bekleyip yeni serilere göre karar vericem sanırım
Hocam aklinizdan gecen modeli alin derim panasonic vt serisi cok iyidir ama yine de siz bilirsiniz -
Ayrıntıları bilmem, oynatılan medyaya ya da medya oynatıcıya göre değişir mi bilmem ama Panasonic (ki en iyisidir düşüncesindeydim) ve Philips 3D TVlerin demosunu izledim ve Philipsten sonra Panasonic'i izlerken 2 boyuta geçti sandım, 3 boyutlu olduğunu anlamam için dikkatli bakmam gerekti.Philips'in ise sinemadaki 3 boyuttan neredeyse hiç farkı yoktu,hayran kaldım.Üstelik Philips pek tercih ettiğim bir marka değildir ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.quote:
Orijinalden alıntı: ultiMancequote:
hala karar verip alamadım ama 2-3 ay daha bekleyip yeni serilere göre karar vericem sanırım
Hocam aklinizdan gecen modeli alin derim panasonic vt serisi cok iyidir ama yine de siz bilirsiniz
Alıntıları Göster
-
usta demolar yanıltıcı olabilir mesela aynı filmi 2 tividede bakım öyle değerlendirmek lazım benim düşüncem (aynı oynatıcı ile)quote:
Orijinalden alıntı: bobita
Ayrıntıları bilmem, oynatılan medyaya ya da medya oynatıcıya göre değişir mi bilmem ama Panasonic (ki en iyisidir düşüncesindeydim) ve Philips 3D TVlerin demosunu izledim ve Philipsten sonra Panasonic'i izlerken 2 boyuta geçti sandım, 3 boyutlu olduğunu anlamam için dikkatli bakmam gerekti.Philips'in ise sinemadaki 3 boyuttan neredeyse hiç farkı yoktu,hayran kaldım.Üstelik Philips pek tercih ettiğim bir marka değildir ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- lg mi samsung mu
- lg oled tv kullanıcı yorumları
- grundig 65 gho 9700
- 65 inç tv izleme mesafesi
- lg tv kanal silme
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X