Şimdi Ara

3D Printer Projesi ( Sigma3d ) ( Open Source ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.620
Cevap
121
Favori
211.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden kendi 3d printerimi yaptım işte bunun için . 3d printeriniz oldumu gerisi çok kolay sağolsun SIGMA 3D arkadaşlar olmasa onlara güvenmesem kendi printerimi yapamaz bu HEXAPOD ROBOT örümceğimi yapamazdım. Serkan ve Özgüre tekrar teşşekürler :D
     3D Printer Projesi ( Sigma3d ) ( Open Source )

• Phanuel P kullanıcısına yanıt
    yazıcının reklamını en iyi bu örümcek yapar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

yazıcının reklamını en iyi bu örümcek yapar heralde

valla reklamdan çok düşünüpte almak isteyenerlere bir örnek olsun istedim... ama reklamın da iyisi kötüsü olmaz yane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phanuel

Neden kendi 3d printerimi yaptım işte bunun için . 3d printeriniz oldumu gerisi çok kolay sağolsun SIGMA 3D arkadaşlar olmasa onlara güvenmesem kendi printerimi yapamaz bu HEXAPOD ROBOT örümceğimi yapamazdım. Serkan ve Özgüre tekrar teşşekürler :D

Hocam siz gercekten guzel is cikarmissiniz. Bu robotun videosunu da paylasirsaniz cok sevinirim. Bu arada filament bizden gelen mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet sizi filament baya sağlam çıktı :D serkan bey sizin için bir prova yaparken videoya çektim aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=teYKvwy7l7Q&feature=youtu.be
  • quote:

Neden kendi 3d printerimi yaptım işte bunun için . 3d printeriniz oldumu gerisi çok kolay sağolsun SIGMA 3D arkadaşlar olmasa onlara güvenmesem kendi printerimi yapamaz bu HEXAPOD ROBOT örümceğimi yapamazdım. Serkan ve Özgüre tekrar teşşekürler :D

Sayın Phanuel, tebrikler! Çok çok güzel olmuş, çok yaratıcı. Video'da gördüğüm kadarı ile çok geniş bir hareket aralığı olması gerek. Her kolda 3 servo mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMaestro

quote:

Sayın Phanuel, tebrikler! Çok çok güzel olmuş, çok yaratıcı. Video'da gördüğüm kadarı ile çok geniş bir hareket aralığı olması gerek. Her kolda 3 servo mu var?

Evet her kolda 3 servo var toplamda 18 servo. söylediğiniz gibi çok geniş bir hareket alanı var.

• Evet arkadaşlar, resimdeki parçanın ne olacağını bilen arkadaşa kargo ile göndereceğim :D 3 saat 15 dk kaldı bitmesine ...
  • Gameboy :)

Şaka, şaka. Acaba robotun kontrol devresini içerecek bir kutu (LCD ekran da içeren) olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMaestro

Gameboy :)

Şaka, şaka. Acaba robotun kontrol devresini içerecek bir kutu (LCD ekran da içeren) olabilir mi?

:D kötü tahmin zaten bilerek o haldeyken resim çektim çünkü kimsenin aklına kolay kolay gelmez bence :D SultanAhmet Camii şimdi minarelerini basıyorum 6 adet 2 saat sonra hepsi hazır :D

• Bitince tam resmini koyacağım..
  • Ve bitti .. herkse hayırlı ramazanlar :D
  • Özgür ve Serkan size çok teşekkür ederim. Çok başarılı bir tasarım oluşturmuşsunuz.
    İkinci denemede küçük bir baskı alabildim.

DrMaestro nickli değerli arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim.http://www.3dprintermacerasi.com adlı sitesinden çokça yararlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 28 Haziran 2014; 17:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Özgür ve Serkan size çok teşekkür ederim. Çok başarılı bir tasarım oluşturmuşsunuz.

DrMaestro nickli değerli arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim.http://www.3dprintermacerasi.com adlı sitesinden çokça yararlandım.

Erol Bey merhaba,
    biz teşekkür ederiz,
    ayrıca kiti kısa zamanda toplayarak hemen çıktı aldınız, tebrik ederim.

• quote:

Ve bitti .. herkse hayırlı ramazanlar :D

Bunu ben de basacaktim siz benden once davrsndiniz. Minareleri ayri basmaniz da guzel olmus. Elinize saglik. Su hexabotu da yuruturseniz super olacak... Siz olayi baya bir cozmussunuz... Bu arada yapisma sorunu da olmuyor sanirim hic kagit yontemiyke

• quote:

Özgür ve Serkan size çok teşekkür ederim. Çok başarılı bir tasarım oluşturmuşsunuz.

Baslangic icin gayet iyi baskilar olmus. Gerisi de gelir umsrim

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanc

quote:

Ve bitti .. herkse hayırlı ramazanlar :D

Bunu ben de basacaktim siz benden once davrsndiniz. Minareleri ayri basmaniz da guzel olmus. Elinize saglik. Su hexabotu da yuruturseniz super olacak... Siz olayi baya bir cozmussunuz... Bu arada yapisma sorunu da olmuyor sanirim hic kagit yontemiyke

Hexapodun programlamasını yapıorum ama tahmin ettiğimine uzun sürecek. baskıya gelince evet ben altında kağıt kullanıyorum ve bu baya bir avantaj sağlıyor bana.

• quote:

Tebrik ederim, hızlı bir şekilde toplamanız ve hemen başarılı baskılar alabilmeniz takdir edilecek bir durum. Şu an blogta montajla ilgili az miktarda konu var, dolayısıyla bu tamamen sizin başarınızdır. Ben vakit buldukça güncellemeye devam edeceğim.

• usta maliyeti ne kadari buldu bu yazicinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesslayt

usta maliyeti ne kadari buldu bu yazicinin

Kit olarak fiyat mi sordunuz tam olarak anlayamadim ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.