Bildirim
3D RPG OYUN YAPMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kod yazmayı biliyormusun? C++ falan? -
hayır zaten genel olarak kod öğretmesi lazım birinin bana -
kodlama (c# java mesela ) bilmen gerekiyor iyi derecede sonra modelleme yapabiliyor olman lazım.rpg yapıcaksan iyide bir senaryo lazım ciddi düşünüyorsan.Tek yapman çok zor . -
evet bunu anladım ve 3d rpg oyun yapmak hakkında her şeyi bilen biri arıyorum %50 teklif ediyorum ben de senaryoyu yazıcam tabii -
Ubity Engine'i kullanabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Altın Orda
Ubity Engine'i kullanabilirsin
teşekkürler deniycem -
çok kolay bir yol tarif edebilirim. en azından benim için kolaydı. 3Dmax programı ile karakter vs. bina modellemeleri yapabilirsin. Cryengine oyun motoru ile sandbox'tan oyun yapabilirsin hatta detaylı araştırma yaparsan çok harika bir yapay zeka kurgusu yapabilirsin. Ancak şunu bil bunları 1 kişi yapmak yorucu oluyor takım işi olunca harika oluyor. -
Hocam ben türlü türlü işler yaparım seninlede çalışmak isterim senaryoda yazabilirim daha önce 2 tane kitap yazdımve kendim bastırıp arkadaşlar arasında sattım beğendilerse ama illa ben yazcsö diyorsan ben bana ne iş verirsen yaparım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
senaryo yazabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: orkunreyiz07
Hocam ben türlü türlü işler yaparım seninlede çalışmak isterim senaryoda yazabilirim daha önce 2 tane kitap yazdımve kendim bastırıp arkadaşlar arasında sattım beğendilerse ama illa ben yazcsö diyorsan ben bana ne iş verirsen yaparım
oyun motorlarından kodlamadan C dili biliyo musun ve nerde yaşıyosun? -
quote:
Orijinalden alıntı: boostrap
senaryo yazabilirim
senaryoyu zaten ben yazıyorum dün başladım 2 sayfa oldu ama grafiklerden anlıyorsan olur nerde yaşıyosun? -
Elin değmişken 2 oyunda bana yapıver hacı be. Sevap alırsın. Hazır senaryoya başlamışken, 1-2 tanede roman yaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 7 Ağustos 2013; 12:39:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler
quote:
senaryo yazabilirim
senaryoyu zaten ben yazıyorum dün başladım 2 sayfa oldu ama grafiklerden anlıyorsan olur nerde yaşıyosun?
yok grafik anlamam -
Ha!! diye yapılmıyor malesef.Hevesini kaçırmak istemem.Rpg maker falan kullanarak tek başına ufak çaplı birşey geliştirebilirsin ama 2d olur.3d için ekibe ihtiyacın var.Aynı zamanda 3d modelleme ve kodlama bilgisi kesinlikle olması gerekiyor.Şahsen ben şuan kod yazmayı öğreniyorum.Tek tük 3d biliyorum.Şuan kendimi geliştiriyorum.Oyun olayına rpg maker veya game maker ile başlamayı planlıyorum.Şahsen daha başarılı birşey ortaya çıkacağına inanıyorum. -
quote:
quote:
senaryo yazabilirim
senaryoyu zaten ben yazıyorum dün başladım 2 sayfa oldu ama grafiklerden anlıyorsan olur nerde yaşıyosun?
En basiti Game Maker kodlama bilmeden güzel bir şeyler yapabilirsin -
quote:
quote:
senaryo yazabilirim
Oynayıp hayran kaldığın RPG oyunlarını binlerce kişi bir araya gelip yapıyorlar. Oyun bitince creditsi 1 saat sürüyor onların... -
game maker la denede bi hevesle girersin sonra biraz çabalar uğraşırsın bişeyler sonra bakarsın olmuyor, elinde hiç birşey yok, vaktin boşa gider.
tecrübeliyim bu konuda. -
Seni görünce nedense aklıma direk Level dergisinden Tuna'nın yazdığı Big Boss bölümü geliyor
Çok acelecisin gibime geldi. iddiaya falan mı girdin birisi ile ? -
http://www.youtube.com/watch?v=7VwMZQ0at2Y
https://www.youtube.com/watch?v=BmphnrnL8cI
iki videoyu sırasıyla izle, sonra vazgeçersin belki.
Sen sadece senaryo yazacaksın diğer herşeyi başkası yapacak ve %50 alacaksın :)
Senin senaryoya harcadığın zaman sadece karakterin kaskını yapmak için ZBrush da harcanıyor :)
Benzer içerikler
- dark souls 3 türkçe yama
- stranded deep kaç kişilik
- pokemon fire red cheats
- metaphor refantazio türkçe yama
- mmo oyunlar
- witcher 1 remake
- rp ne demek
- witcher 4 ciri
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X