Şimdi Ara

3D Secure Mesajı Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
22.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün hattımı taşıdım. Hattım açıldı başka telefonlardan kendimi arayabiliyorum. Ininal hesabıma giriş yaparken gelen şifreyi de alabiliyorum. Ama Vodafone dan para yüklemeye çalıştığımda 3D secure mesajı gelmiyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan veya çözen bilen birileri??

• Yapay Zekanın Yanıtı

3D Secure Mesajı Gelmiyor: Nedenleri ve Çözümleri

3D Secure, çevrimiçi ödemeleri daha güvenli hale getirmek için kullanılan bir güvenlik protokolüdür. Ancak bazı durumlarda 3D Secure mesajı gelmeyebilir ve bu da çevrimiçi alışveriş yapmanızı engelleyebilir.

3D Secure Mesajının Gelmeme Nedenleri:

• Telefon numaranız banka kayıtlarında güncel değil.
    • Telefonunuz kapalı veya çekim alanı dışında.
    • Mesajlaşma uygulamanız veya telefonunuzun ayarları 3D Secure mesajlarını engelliyor.
    • Banka sisteminde geçici bir sorun yaşanıyor.

3D Secure Mesajının Gelmemesi Durumunda Yapılabilecekler:

• Banka kayıtlarınızı kontrol edin ve telefon numaranızın güncel olduğundan emin olun.
    • Telefonunuzu yeniden başlatın ve çekim alanının iyi olduğundan emin olun.
    • Mesajlaşma uygulamanızın veya telefonunuzun ayarlarının 3D Secure mesajlarını engellemediğini kontrol edin.
    • Bankanın internet sitesinden veya müşteri hizmetlerini arayarak sistemde herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenin.

Önemli Notlar:

• 3D Secure mesajının gelmemesi durumunda ödeme işleminizi tamamlayamayabilirsiniz.
    • Güvenli ödeme mesajı gelmezse, ödeme yapmadan önce bankanızla iletişime geçin.
    • Banka hesap bilgilerinizi asla yabancılara vermeyin.

3D Secure mesajı gelmeme sorununu çözerek çevrimiçi alışverişlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsin. Yukarıdaki adımları izleyerek sorunu hızlı bir şekilde giderebilir ve ödeme işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu sorunu yaşayan çok insan var, debit kartlarda değil her kart için geçerli. Onaylama mesajı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Bu sorunu yaşayan çok insan var, debit kartlarda değil her kart için geçerli. Onaylama mesajı gelmiyor.

Önceden geliyordu. Dün hattımı taşıdım ve ona tl yüklemem lazım
  • ATM'den halledebilirsiniz diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

ATM'den halledebilirsiniz diye biliyorum.

Nasıl yani biraz açabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyRunner2695

quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

ATM'den halledebilirsiniz diye biliyorum.

Nasıl yani biraz açabilir misiniz?

Bende hattı taşıtmış idim.3d kodu gelmeyince bankayla görüştüm onlarda ATM'den tel nosunu onaylatabileceğimi söylemişlerdi.1 sene filan oldu fazla hatırlamıyorum kusura bakma

• internet bankacılığı veya bankamatikten halledebilirsin. ya da müşteri hizmetlerini arayınız. her karta göre değişiyo diye biliyorum. hat taşıyınca oluyor bu olay bana da oldu. nuvo kartımda atmden ceptetebde internet bankacılığından hallettim. enparada hiçbir şey gerekmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta aveadan tl yükleme işlemi yaparken nerdeyse 10 kere denedim bana da mesaj gelmedi

• Sim kart değişince sistem mesaj göndermez, müşteri hizmetlerini ara.

• Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Mail attim ve 48 saat sonra 3d secure kullanabilecegimi söylediler. İnşallah belirttikleri gibi olur.
  • Benim durumda ayni. Paypal kullanıyorum artik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.