Şimdi Ara

3D sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce bilgisayarımda nvidia denetim masasından 3D ayarlarını etkinleştirmeyi denedim etkinleşince monitör de 'alan dışı' yazısı çıktı başka bişey gelmedi neden olabilir bu ? benim ekran kartım nvidia gtx560 yardımcı olursanız sevinirim başka bi sorun yok sadece 3D etkinleştirince oluyor. Bide görüntü arabiriminde kasadan dvi ile çıkış yapıyorum ama monitörde vga girişe bağlı bu yüzden olabilir mi ? teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi fikri olan yok mu arkadaşlar

• monitörün 3d destekliyor mu.?
  • desteklemiyor ve hd olması gerek .vga nedir ?
  • Monitör 3d desteklemedikten sonra programlarla olacak iş değil bu. Geçen bir arkadaşta bana laptobu getirmiş km player kursana onda 3d ayarları varmış diyordu O kadar monitör desteklemeden bu işin olmyacağını km player'ın işine yaramayacağını benim 3d monitör kullandığımı ve bilgim olduğunu anlatmama rağmen yine de inatla kmplayerı kurdurttu
  • Yok destekliyor eskiden ekran kartım 'nvidia gtx 560 se'ydi 3D crysis 2 falan oynuyordum şimdi nvidia gtx 560 takılı ama bunda böyle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

desteklemiyor ve hd olması gerek .vga nedir ?

Dediğini anlamadım dostum ama eskiden de vga giriş kullanıyordum onda 3D sorunsuzdu ama şimdi olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV LED sorunu çözümü
    3 yıl önce açıldı
    3D Oyun ve 3D Gözlük Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden de vga giriş kullanıyordum öyle bi sorun yoktu ama

• Ben de lg d2342p 3d monitör ve gtx660ti var. 3D oyun oynamak için hiçbir zaman bir yerden 3d aktifleiştirmek zorunda kalmadım. tridef programıyla oynuyorum. crysis 2 içinde 3d olduğu için ordan da direk Stereoskopik 3D aktif edip oynadım. aktive shutter monitörlerde farklı mı oluyor acaba diyecem de onlarda da nvidia 3d play programı var sanırım. Ama 3d destekleyen monitörlerde mutlaka dvi veya hdmi çıkışı vardır sen neden dvi kabloyu monitöre vga girişten bağlamışsınki
  • 1094ali1094 1 kullanıcısına yanıt
    vga dan 3d desteği yok galiba onu diyorum mnütörün 3d destekliyormu gözlük takıyormsun ?
  • Monitörüm destekliyor arkadaşlar eskiden oynuyordum bide benim ekran kartım değişti bir ay önce. Eski kartım nvidia gtx 560 se modeldi ve bu model monitöre vga girişiyle bağlıydı hem kasa çıkışı hem monitör çıkışı vga ydı 3 D de de hiç bi sorun olmuyordu vga . Şimdi ekran kartım değişti nvidia gtx 560 takılı ve bu kartta vga giriş yok bu yüzden kasa çıkışını dvi dönüştürücü ile yapıyorum. Monitörde hem dvi hem vga giriş var ama dönüştürücü olunca ben yeni kablo almadım monitöre vga ile bağladım

• Sorun acaba kasada dvi monitörde vga olarak farklı girişler kullanınca mı oluyor

• Monitörün modelini yazar mısın. Monitörde dvi veya hdmi giriş yok mu? Neden vga kullanıyorsun.
  • Nerden bakabilirim modeline ?

• Pc yi satın Aldığımda vga giriş kablosuyla geldi ki zaten dediğim gibi eski ekran kartında vga giriş vardı dvi var mıydı hatırlamıyorum . Şu an da ekran kartında vga yok ama yanında dvi dönüştürücü verildi bana bende kasadan dönüştürücüyle bağlantı olunca kabloyu değiştirme ihtiyacı hissetmemiştim ama monitörde hem vga hem dvi giriş var hdmi yok . Yoksa vga kullanmamın başka bi nedeni yok nasıl olsa sorun olmuyor diye yeni kablo almadım yani

• Şimdi madem dvi var neden bizi uğraştırıyorsun dvi bağlasana diye düşünürseniz kusura bakmayın arkadaşlar sadece ekran kartında falan sorun olabilir mi veya monitörde diye merak ediyorum korkum o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.