Şimdi Ara

3D Televizyon Hakkında Yardım ve Önerileri Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık dört yıldır Philips 42PF7320 Plazma televizyon kulanıyorum. Genel anlamda tv den memnunum ancak artık değişim zamanı geldiğini düşünüyorum. Yaklaşık 2500 tl nakit bütçe ayırdım.

LCD , LED aydınlatmalı LCD ve Plazmlar üzerine bir çok inceleme yorum okuma fırsatı buldum forumdan.

Tam Samsung 46c650 veya Samsung 46c6000 alma arifesindeyken 3D teknolojisi televizyonlarda nasıl çalışıyor sorusu geldi.

• 3D destekli tvler de 3D grafik motorumu var?

• Bu televizyonlar SD ve HD yayınları 3D olarak izleme imkanı veriyorlarmı?

• 3D gözlükler standart mı fiyat aralıkları nedir ?

• Samsung46C750 3D teknolojisinde yeterli bir cihazmıdır?
    • Son olarak Plazmadan (Kullandığım tv de Çözünürlük : 852x480 px Pc Çözünürlük : 1280x1024 / 60HZ) sonra LCD deki SD ve HD görüntü kalitesinda bariz farklılık olur mu? Dreambox 800 HD ve Xbox 360 kullanıyorum

şimdiden yorumlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.

• Konu aktif :)). Paylaşımlar diğer arkadaşlara da faydalı olur kanısındayım
  • Konu aktif yorum yazacak yok muuu...
  • 3D teknolojisi için şuanda kimse yeterli diyemez çünkü sistem daha yeni.He güncel ürün gamında alınabilecek ürün hangisi derseniz hani c750 kullanıcısı olmama ragmen 47lx9000 derdim şu ana kadar gördüğüm en iyi 3d tvdir.
  • 3D TV'lerde bilgisayar dünyasından aşina olduğunuz gibi bir 3D motoru mevcut değil.Gerçek anlamda 3D görüntü alabilmek için;

3D Ready TV
    3D BluRay Player veya PS3Slim veya son FW ile PS3
    HDMI 1.3b veya daha iyisi HDMI 1.4 kablo
    Bu TV'ye göre üretilmiş Aktif 3D gözlükler.
    Ve tabiki 3D kaynak.

ihtiyacınız olacak.Yukarıdakilere sahip olunca FULL HD 3D görüntüye sahip olacaksınız. Bunu en iyi Media Markt-Electroworld veya Teknosa'da kendi gözlerinizle inceleyebilirsiniz.

Panasonic VT serisi plazmalar dışında diğer tüm 3D televizyonlar 2D'yi 3D 'ye çeviriyorlar ama sonuç pek başarılı olmuyor.

Evet C750 ile sizin kullandığınız TV'yi kıyasladığınızda Resim kalitesi, siyah kalitesi, Çözünürlük ,parlaklık alanlarında çok fark hissedeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

3D TV'lerde bilgisayar dünyasından aşina olduğunuz gibi bir 3D motoru mevcut değil.Gerçek anlamda 3D görüntü alabilmek için;

3D Ready TV
    3D BluRay Player veya PS3Slim veya son FW ile PS3
    HDMI 1.3b veya daha iyisi HDMI 1.4 kablo
    Bu TV'ye göre üretilmiş Aktif 3D gözlükler.
    Ve tabiki 3D kaynak.

ihtiyacınız olacak.Yukarıdakilere sahip olunca FULL HD 3D görüntüye sahip olacaksınız. Bunu en iyi Media Markt-Electroworld veya Teknosa'da kendi gözlerinizle inceleyebilirsiniz.

Panasonic VT serisi plazmalar dışında diğer tüm 3D televizyonlar 2D'yi 3D 'ye çeviriyorlar ama sonuç pek başarılı olmuyor.

Evet C750 ile sizin kullandığınız TV'yi kıyasladığınızda Resim kalitesi, siyah kalitesi, Çözünürlük ,parlaklık alanlarında çok fark hissedeceksiniz.

teşekürler güzel bir anlatım olmuş.

Yıl sonuna kadar umarım 46c750 de indirim olur :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.