Şimdi Ara

3D TV'DE HD OYNATICIDAN 3D GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel mağazasında denemediğim tv kalmadı laptopa attğın mkv filmleri hdmi den 3D tvye bağlıyorum sonuç olumsuz. HD BOX ın içine atıp deniyorum sonuç yine aynı. Ayrıyetten yapmam gereken bir şeymi var Yardımcı Olursanız :) büyük bi sorunu aşmış olcam. birde orginal bluray 3d disc i taktığımda hiç bir sorun yok :)

• bildiğim kadarıyla media playerlar şimdilik 3d yayınları oynatamıyor. ancak tv'nın usb girişinden dene lg'de bu şekilde oynatılıyor. sanucu yazarsan sevinirim bende vestel usb den 3d oynatıp oynatmadığını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 3 Mart 2012; 18:25:51 >
  • Vesteller mkv leri desteklemiyor sanırım o yüzden direk elimdeki filmleri usb ile bağlayıp oynatacağını sanmıyorum ama denicem. Sonuçları paylaşırım.
  • denediğiniz filmler nedir? yanlış anlamayın beni, hiç bir bilgi sahibi olmadığınızı varsayarak anlatıyorum;

düz yayınalrı 3d olarak seyredemezsiniz, yayının 3d olması gerekiyor. netten indirdiğiniz normal mkv filmleri de hiç bir şekilde 3d olarak seyretme şansınız yok.. sadece half sbs yazan filmleri indirdiğiniz takdirde medya oynatıcı yardımı ile ya da tv niz destek veriyorsa ona bağladığınız takdirde seyretme şansınız var. bunun için de bu tür filmler yan yana ya da üst üste olarak sunulur. siz bunu tv de seyretmek için kumandanızın 3d tuşuna basarsınız ve filmler 3d ye dönüşür.

eğer internetten 3d bd iso indiriyorsanız onları da bu dosyalrı oynatabilen medya oynatıcılar oynatabiliyor.. egreat r6s ya da himedia 900a ya da himedia 900b gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.