Şimdi Ara

3D Tvlerde 3D BlueRay Player Olmadan 3D film oynatılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
54.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATİ kartlarda durum nasıl bilmiyorum ama benim ekran kartım gt330m nvidia. 3d vision kurulu ve bu şekilde hdmi ile tv ye bğladıktan sonra :
    iso olarak indirdiğiniz gerçek 3d bluray filmleri sanal sürücüde gösteriyorsunuz daha sonra bunları arcsoft total maedia player ile açıyorsunuz 3d mod aktif bitmiştir bu arada benim tv samsung 46c750 dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: son123

quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

aslında daha basit bir yöntem var

yeni model samsung ve lg tv lerde kumanda üzerinde bulunan tuş yardımıyla görüntüler 2d den 3d ye çok rahat bir şekilde çeviriliyor. ve içinden çıkan gözlük aracılığı ile izlenebiliyor. ancak bu durum sadece 3d tv lerde geçerlidir arkadaşlar.

olayı kısa bir şekilde özetleyeyim. 3d görüntüsü video nun resimler halinde bölünüp sağ ve sol olarak ayrılmasıyla oluşuyor. bu resimler gözlüğün sağ ve sol bölümüne sırayla gönderilir ve böylece 3 boyutlu görüntü alınmış olur. 3d tuşu da tek olarak gelen görüntüyü 2 parçaya böler, sonuç: gözlüğünü tak ve keyfine bak

Bizde 3D tv die bi kanal var tv 3 boyutlu değil ama ben izleyebiliyorum

sen aşmışsın o zaman dostum ya

• 1- Popcorn hour ile 3D mkv oynatabilirsiniz. (half sbs formatinda) Fakat 3D Bluray Disc iso larini oynatamazsiniz.

2- 3D tv lerde 3D film izlemek icin Halr SBS formatindaki mkv filmleri indirmelisiniz. Indirdiginiz bu filmleri Tv nin kendi playeri ya da popcorn gibi cihazlarla 3D olarak izleyebilirsiniz.
  • Anlatımlar için gerçekten herkese teşekkür ederim. Oldukça aydınlatıcı mesajlar... Bir rica link paylaşabilirmisiniz hocam?
  • arkadaşlar bende şu 3d olayına samsung un 40D6390 modeliyle girdim. TV gerçekten çok güzel. ama Blu-Ray playerlar gerçekten el yakıyor.
    birkaç sorum olacak TV var ama fransız kaldım ben bu işe. aydınlatırsanız sevinirim.

* Harici diskten 3d filmleri izleyemezmiyiz?
    * Eğer harici diskten 3d film izleyebilirsek harici diske 3D filmleri nerden ve nasıl temin ederiz ;) ?
    * şu mkv denilen şey nedir ?
  • Arkadaşlar forumu araştırdım ama bir kaç çalışmayan link dışında 3D mkv filmler bulamadım internette aradığımda ise yine hayal kırıklığı. Daha bir tane 3D film seyredemedim tv de. Elinizde olan linkler varsa lütfen paylaşabilir misiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaslar ucuza bi ps3 kapatın hem bi konsolunuz olur 3d player gidip 700 800 tl sadece 3d playera vermek cok mantıksız hem mkv falan ugrasmazsınız 3d zaten yeterince gelişmemis bi teknoloji bunu mkv falan ne kadar kaliteli izleyebilirsiniz
  • Günlerdir araştırdım ve sonunda buldum.
    Dünyanın ilk MKV3D desteği olan media player Popcorn A 210 sadece 199 USD.
    http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog
    Bu cihaz ile HDD üzerinden MKV HALF sbs formatında 3D film izlemek mümkün olacak. Tabi ki 3D özellikli TV ile.
    Umarım yakın bir zamanda ve orjinalinden de çok pahalı olmadan.
  • Günümüzde internetten indirip izleme alışkanlığı olanlar bu kaliteye yakından yaklaşamayacaklardır. Çünkü ucuz bilgisayarlarda sıkıştırılmış bir görüntü kalitesi ile milyondolarlık fabrikalarda kopyalama arasında fark vardır.
    İyi bir LED aydınlatmalı 3D LCD TV nin verdiği doğruluk renk kalitesinin hakkını Blu-ray player verebilir. teknoloji bu ben çocuktum gözlük kullanıyorduk işinize geliyorsa:) Gözlüksüz 3D izlyebeilir miyiz? gibi oldu. VCD-DVD veya internetten indirme ucuz yazılımlarla ucuz bilgisayarlarda sıkıştırılmış bir görüntü zaten iyi olmadığı için TV niz 1920 x 1080 HD de olsa FULL HD olsada farkı anlayamazsınız... Bu arada Sürükli FULL diyorsunuz Blu-ray playerınız yoksa FULL HD dediğiniz resim kaliteside yok eğer sıradan görüntüleri 1920X1080 HD TV de izliyorsanız sıradan bir TV den farksızdır. Blu-ray 50GB bazılar 4GB 3D film izliyor:) bazen güzel yazıyorsunuzda bazende DVD kalitesinde bile olmayan 3D :) Nerden nereye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Percipience -- 29 Eylül 2011; 22:22:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ktekes

Günlerdir araştırdım ve sonunda buldum.
    Dünyanın ilk MKV3D desteği olan media player Popcorn A 210 sadece 199 USD.
    http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog
    Bu cihaz ile HDD üzerinden MKV HALF sbs formatında 3D film izlemek mümkün olacak. Tabi ki 3D özellikli TV ile.
    Umarım yakın bir zamanda ve orjinalinden de çok pahalı olmadan.

SBS destekli her filmi 3D tv lerde 3D olarak izleyebilirsiniz. Özel media playere gerek yok. TV zaten SBS formatını 3D ye çevirebiliyor (3D tuşu ile).

• Half Sbs 3D filmi TV'nin kendisi dışında tüm medya playerlarda oynatıyor zaten, bu yüzden popcornmuş bilmem neymiş gerek yok. İşin içine Full-Sbs girdimi şuandaki bütün medya playerlar sorun yaşıyor ama yakında çıkacak yeni ürünler ile bu sorunda aşılacak. Gerçi tek film için 50gb'lık dosyada pek bir fantazi Alın 3d bluray player ve 3d film izleyin paşa paşa.
  • Görüntü kalitesi dediğimizde bununlada kalmıyor. HDMI dünyanın en iyi bağlantısı en son 1.4 verisyon kullanılıyor. HDMI 1.4 entegre Ethernet kanalına sahip, bu yeni HDMI standardı iki yönlü IP veri kanalı ekleyerek cihazların 100Mbps yani tam hızlı Ethernet bağlantısı kurmasını sağlıyor. Ayrı bir Ethernet kablosuna gerek kalmıyor. HDMI 1.4 4K x2K çözünürlük destekliyor. Bu da etkin olarak 1080p'nin dört katı çözünürlük demek. Bu sayede HDMI 1.4 mevcut dijital sinema sistemleriyle aynı çözünürlüğü destekleyebiliyor. Blu-ray player ın verdiği doğruluğu ve renk kalitesini, ucuz yazılımlarla sıkıştırılmış interneten ulaşabileceğiniz filmler asla vermeyecektir. Bende BDP-S5000 Blu-ray player var, bununlada 200TL lik Blu-ray player karşılaştırmamalıyız. Nasıl her ekrankartı her görüntü işlemcisi aynı değilse kaynak ne olursa olsun yine iyi sonuç alınmayacaktır. Korsana destek oldğunuzu duyurmanızda gerçekten şaşırtıcı. Sanırım furum kurallarını iyi okumadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Half Sbs 3D filmi TV'nin kendisi dışında tüm medya playerlarda oynatıyor zaten, bu yüzden popcornmuş bilmem neymiş gerek yok. İşin içine Full-Sbs girdimi şuandaki bütün medya playerlar sorun yaşıyor ama yakında çıkacak yeni ürünler ile bu sorunda aşılacak. Gerçi tek film için 50gb'lık dosyada pek bir fantazi Alın 3d bluray player ve 3d film izleyin paşa paşa.

Gerçekten paşalar gibi izliyorum, sıkıştırılmamış ses kusursuz görüntü ile birleşince gerçekten tadı başka oluyor. Sözkonusu olan resim kalitesi, 10MP bir çok marka ve binlerce makine var. Hangisi daha iyi görüntü verir? sorunun cevabını hepiniz biliyorsunuz. Bir kalitenin nasıl düştüğünüde biliyoruz. Yine bir çok marka uydu alıcısı var, içindeki işlemciler aynı olsa TV bile aynı olsada aynı görüntü olmayacaktır Marka ve ustalık farkı ortaya çıkacaktır. Aynı yemek olabilir, malzemede aynı olabilir, yalnız miktarı ve pişirme ısısını ayarlayan ve pişiren ahçıdır. Tadın aynı olmasını beklemiyordum

• Western Digital WD TV Live Hub HD 1 TB 2,5" Media Center (WDBACA0010BBK-EESN) 1,4 HDMI bağlantısı olan media player.
  • philips pfl7606 3d led TV : ürün malesef HDD den 3D desteklemiyor. Philips genel merkezi ile de görüştüm. Sadece blueray player dan ve HD yayından destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktekes

philips pfl7606 3d led TV : ürün malesef HDD den 3D desteklemiyor. Philips genel merkezi ile de görüştüm. Sadece blueray player dan ve HD yayından destekliyor.

peki bunla seyredebilecekmiyiz ? alttakinle demek istedim. tecrübesi olanlar lütfen tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Western Digital WD TV Live Hub HD 1 TB 2,5" Media Center

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 3 Ekim 2011; 9:43:49 >
  • mkv oynatan bir player 3d gösterebilirmi.yani mkv açıyorsa 3 d görüntüyüde açarmı
  • ne olursa olsun sigma bu işin üstadı...

neredeyse bütün media playerlar sigma chip setini kullanıyor ....

sysbas firmasına gelince aslında biraz durup düşünmek gerekiyor adamlar netwörk media tank 'ın mucitleri yani piyasanın devi başka ne denir ki ...

sadece media oynatıcısı değilde bide uydu alıcısı olsun derseniz alın size azbox...

ister linüx yükleyin ister orjinal yazılımını yükleyin istersenizde Android FroYo 2.2.1 yükleyin ... tek cihaz çok iş....

evimde hem popcorn hem azbox hemde wd var ..... hangisi derseniz AZBOX...

http://www.youtube.com/watch?v=6_RRcjXLeEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper6161 -- 4 Kasım 2011; 3:12:52 >

• ebay den 2. el 3d blu ray player alsan 80$ a bulursun
  • Elinde Stereoscobic Playerın tam sürümü olan var mı acaba? Programa serial girdiğim halde 3 dk. sonra kapatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.