Şimdi Ara

3D Tvlerde 3D BlueRay Player Olmadan 3D film oynatılabilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
54.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de denedim güzel görüntü çıkmıyor. iso falan mı indirmek lazım nedir?
  • epson eh-pw6000w projesiyon ile gtx570 ekran karti ve 3d movie player denen program ile yeni nesil side to side transformers dark side of the moon denenmistir gayet güzel calismistir simdi çizmeli kediyi indirmekteyim :D
  • 3Dfilmin uzantısı MKV HALF sbs olmalıdır usb ye atıp (playera gerek yok) izleyebilirsiniz tabi tvnizin 3dyi desteklemesi şartıyla 3d tuşuna bastığınızda yanyana olan seçeneği tuşlayıp seyredebilirsiniz.
  • Son güncelleme ile sorun ortadan kalktı. Artık SBS formatındaki fillmleri 3D olarak izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uilkiz

3d televizyonlarda 3d bluray olmadan izlemek için şimdilik tek yol var. Bir pc veya laptopu hdmi üzerinden bağlamak. Ardından 3dbd bşr mkv bulup indirmek ve ardından stereoplayer oynatıcı olarak kullanmak. 3dtvdende keyifle izlemek. pc çözümü dışında bir oynatıcı yok. ayrıca bağzı uydularda 3d maç veya spro yayınlarıda bulunmakta

- yıl 2014 olmuş.
    acaba durum hala böyle mi_?
    yani samsung smart tv lerde, 3d videoyu harddiskten açsak, 3d izleyemiyoz mu_?
    3d dvd yada bilgisayar bağlantısı yapmanın dışında yol yok mu hala_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderak

quote:

3d televizyonlarda 3d bluray olmadan izlemek için şimdilik tek yol var. Bir pc veya laptopu hdmi üzerinden bağlamak. Ardından 3dbd bşr mkv bulup indirmek ve ardından stereoplayer oynatıcı olarak kullanmak. 3dtvdende keyifle izlemek. pc çözümü dışında bir oynatıcı yok. ayrıca bağzı uydularda 3d maç veya spro yayınlarıda bulunmakta

- yıl 2014 olmuş.

Şimdi bluray veya 3d bluray mkvleri(Yani sıkıştırlılmış bluray veya 3d bluray filmler) direk Led tvnin veya 3d led tvnin usb girişine direk takıp izleyebiliyorsun öyle PC den zahmetli işlere veya ayrı bir medya playere gerek yok.
    Ama orjinal blurayın birebir kopyası olan buray İSO veya Bluray 3d İSO şu andaki hiçbir televizyondan direk usb girişinden izleyemiyorsun.Yine PC den zahmetli işlemler veya ayrı bir İSO 3d medya player gerekli.

• Öncelikle Selamlar Arkadaşlar....
    Elimdekiler:
    1- LG 42LA640S TV
    2- 5i işlemcili 4 GB RAM olan bir LAPTOP
    3- mkv uzantılı 3D filmler örneğin; Rio 3D 2011 1080p H-OU BDRip x264 ac3 vice
    Bunlarla 3D film izlemek istiyorum;
    1- TV ile PC yi Kablosuz ag ile birbirine bağlayıp normal filmleri izleyebiliyorum. 3D filmleri de aynı şekilde izlemem mümkünmü ne yapmalıyım.
    2- Öyle olmuyorsa bu tür 3D filmleri Flash belleğe atıp TV'nin USB girişine takarak izleyebilirmiyim.
    3- Başka farklı bir öneriniz varmı (masraf gerektirmeyen:) )
    Şimdiden Çok Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertek68 -- 24 Nisan 2014; 10:21:51 >
  • Ertek68 hocam televizyonun 3d özellikli,tabiki usb girişinden flash bellekle 3d filmini izle bundandan başka bir yolada kafa yorma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

Ertek68 hocam televizyonun 3d özellikli,tabiki usb girişinden flash bellekle 3d filmini izle bundandan başka bir yolada kafa yorma bence.
    Teşekkürler sn. sinirlisinek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertek68 -- 24 Nisan 2014; 12:11:13 >
  • Ertek68 E kullanıcısına yanıt
    Rica Ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D filmler bildiğim kadarı ile iki çeşit biri ripli blu-ray biride orjinal diskten bozulmadan çekilmiş İSO blu-ray
    rip olanlar mkv formatında şu half sbs olanlardır.
    iso olanlar ise birebir kayıpsız orjinal ful sbs blu-ray filmlerdir. iso dosyası içinde (any, bdmv, certificate) gibi klasörlerin bulunduğu dosyadır ve bu iso dosyasını yardımcı bir programla açıp kopyalayanlar 20 GB iso dosyanın içeriğinin kopyalandığı anda 40 hatta 50 GB ta çıktığını farkederler.

3D ripli mkv formatında filmleri izlemenin en basit yolu hardiske yada usb flaş diske atıp 3d tvye usb portundan bağlayıp tv nin media playerını kullanıp videoyu açtıktan sonra kumandadan 3d tuşunu kullanıp izlenebilmekte. bu 3d tuşuna basıldığında genellikle 3 menü olur birincisi normal videoyu 3d videoya çevirme seçeneğidir ki pek orjinal 3d gibi olmaz sahte ve başarısız bir 3d görüntüsü alırsınız ikincisi yukarı-aşağı görüntü üçüncüsü de sağ-sol görüntü 3d videonuz açıldığında ekransa ikiye bölünmüş görüntü olur bu görüntünün şekli sağ-sol ise sağ-sol seçeneği yada yukarı-aşağı ise videonuz yukarı-aşağı seçeneği seçilmeli ve gözlüklerinizi takıp videnuz izlenir.

ancak iso dosyalarında bu şekilde işler yürümüyor televizyon iso dosyasını görmez doğal olarak ya indirdiğiniz bu iso dosyasını bir blu-ray diske yazdırıp tv nize bağlı blu-ray player ile izleyeceksiniz yada bilgisayarınızın ekran kartı 3d destekli olması şartı ile tv yi hdmı kablosu ile bağlayıp programlar aracılığı ile bilgisayarınızda açıp tv den görüntü alacasınız. AYRICA HIMEDIA HD900A Ve HD900B gibi cihazlar da iso dosyasını görüyormuş deneme fırsatım olmadı ancak şu anda piyasada en popüler yöntem bu cihazlar ile iso dosyası üzerinden izlemek konu ise bu ulaşılabilinir.http://forum.donanimhaber.com/m_56088133/tm.htm

yıl 2014 paran varsa gidip blu-ray disk alıp evde blu-ray playera takıp 3d tv nde zahpetsiz ve çok kolay birşekilde izleyebilirsin ama gidip bir torrent sitesinden filmi çekersen ve elinde bir bilgisayar ve tv varsa yılın 2014 olması birşey değiştirmez biraz zahmet gerekiyor aynı bir programı yada oyunu cracklamek gibi düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 6 Mayıs 2014; 5:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onderak

quote:

- yıl 2014 olmuş.

LG 55LA965v modelde .mkv formatinda Half Sbs 1080p 3D film izledik USB uzerinden.
    Ama USB'den izleyince de Scene tercihi vs. yapilamiyor. Gerci cok da gerekli bisi degil.
    Bluray'den izlemenin tek avantaji o sanirim.

• çok eski bir konuyu hortlatmışlar ama yeni postlar oldugunu görünce bende bilgim kadarını paylaşmak istedim.

sanıyorum kırık program paylaşmak yasak ama p.dvd nin en son sürümünde 3d izleme şansınız bulunuyor
    salonda es8000 kullanıyorum 3d görüntülü direk izliyorum
    odamdaki sadece 1080 hd olan regal marka tv de ise p.dvd ile 3d moduna alarak gözlüğü takarak izleyebiliyorum...
    tek ihtiyacınız olan şey
    blu ray okuyucu olan bir laptop bide tabi hdmi kablosu
    eğer yardım isteyen olursa pm den ulasabilir ordan yardımcı olabilirim.
    eğer kırık progrma yasak değilse yazarsanız buradanda paylaşmak isterim

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDuff -- 19 Mayıs 2014; 2:29:12 >
  • TheDuff kullanıcısına yanıt
    Regal marka tv niz 3d değil zannedersem 3d olmayan panelde yani 120hz olmayan panelde 3d izlemenin mümkün olmadığını söylediler.Yoksa tv niz 3d mi?3d panelse başka.

Bende de bir tane regal full hd 102 lcd var ama 3d panel değil,bunda 3d half sbs film izlemenin mümkün olmadığını söylediler.
    2*60:120hz panel gerekliymiş,50hz olmazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Regal marka tv niz 3d değil zannedersem 3d olmayan panelde yani 120hz olmayan panelde 3d izlemenin mümkün olmadığını söylediler.Yoksa tv niz 3d mi?3d panelse başka.

Bende de bir tane regal full hd 102 lcd var ama 3d panel değil,bunda 3d half sbs film izlemenin mümkün olmadığını söylediler.

markasını yazıyım ben size 3d si yok p.dvd 3d ye ceviriyor gözlük takıp tv ye yansıttıgım için izleyebiliyorum

http://www.kaliteliucuz.com/upload/urun/k/eb9df30caea63c48ee0565fcf9c4a898.jpg

televizyon bu ... yalan borcum yok izleyebiliyorum. normal lcd tv si olanlar bu yolu kullanaran denerlerse yazsınlar lütfen... yalancı durumuna düşmeyelim bide :))

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDuff

quote:

markasını yazıyım ben size 3d si yok p.dvd 3d ye ceviriyor gözlük takıp tv ye yansıttıgım için izleyebiliyorum

televizyon bu ... yalan borcum yok izleyebiliyorum. normal lcd tv si olanlar bu yolu kullanaran denerlerse yazsınlar lütfen... yalancı durumuna düşmeyelim bide :))

Yok hocam yalan söylüyorsunuz diye demiyorum,dediğim gibi bende de düz sadece full hd olan bir regal tv var ve 3d izlemek istiyorum,o yüzden mesajınıza ilgi duydum..

Bu arada Nasıl bir gözlük kullanıyorsunuz aktif mi ,pasif mi yoksa bir camı mavi bir camı kırmızı olan gözlüklerden mi?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Çok teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam yalan söylüyorsunuz diye demiyorum,dediğim gibi bende de düz sadece full hd olan bir regal tv var ve 3d izlemek istiyorum,o yüzden mesajınıza ilgi duydum..

Bu arada Nasıl bir gözlük kullanıyorsunuz aktif mi ,pasif mi yoksa bir camı mavi bir camı kırmızı olan gözlüklerden mi?

Çok teşekkürler.

pm nize programla birlikte detaylı bir anlatım yaptım.

yine arkadaşa dedigim gibi indirmenize gerek yok isteyen olursa elimde olan 15-20 3d blu ray filmi ve 10-15 adet tanıtım 3d filmlerini ücret talep etmeden isteyenlere yollayabilirim. ( neden indirmenize gerek yok dedim tanesi 15-20 gb gibi oldugu için )
    umarım yardımcı olabilirim.
    iyi seyirler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDuff -- 19 Mayıs 2014; 22:47:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler.

pm nize programla birlikte detaylı bir anlatım yaptım.

yine arkadaşa dedigim gibi indirmenize gerek yok isteyen olursa elimde olan 15-20 3d blu ray filmi ve 10-15 adet tanıtım 3d filmlerini ücret talep etmeden isteyenlere yollayabilirim. ( neden indirmenize gerek yok dedim tanesi 15-20 gb gibi oldugu için )
    umarım yardımcı olabilirim.
    iyi seyirler iyi forumlar.

Yardımlarınız için teşekkürler.

• arkadaşlar iyi güzel anlatıyorsunuzda sizin seyrettiğiniz 3d ler nasıl. yani benim seyrettiklerim tvden içe doğru bir derinlik veriyor.
    benim istediğim dışa doğru bir derinlik vermesi . onca 3d film indirdim hiç biri benim isteğim gibi çıkmadı. gerçek 3d gözünün önünde olmalı TV nin içinde değil. böyle film indirip seyreden varsa
    paylaşsın lütfen.
  • fiilmci F kullanıcısına yanıt
    Filmden filme değişiyor mesela sammy diye bir animasyon filmi var baştan sona görüntü dışarda gözünün önünde çok müthiş ama çoğunlukla hemen hemen hepsi diyebilirim içeriye doğru malesef.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.