Şimdi Ara

3D Tvlerde 3D BlueRay Player Olmadan 3D film oynatılabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
54.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün LG 47LW 5500 TV aldım ve hemen bu 3 boyutlu film olayına girdim. Yetkili servis usb den 3d bır klıp oynattı tüm görüntüler dışarı akıyordu sonuç harika.

Bende hemen net'de 3D film aramaya koyuldum ve bir sürü sitede buldum bir tane çizgi film indirdim Harddiske atıp tv den açtım 3d tuşu ile aktif hale getirdim lakin sadece derinlik vardı ama öyle dışarı çıkan görüntüler yoktu. Filmin uzantısı Xvid. acaba mkv uzantılı olursa mı gerçek 3d görüntüsü elde edebilirim sitelerde çeşitli converter programları var burdan uzantıyı değiştirip mkv yapsam acaba olur mu yada başka nasıl gerçek 3d görüntüsü yakalayabilrim. Çizgi film normalde 3d olarak çekilmiş çünkü görüntüler iç içe ama tv ye attıgım zaman 3d zevki vermedi .

2.si wireless adaptör olayını servise sordum ve LG adaptör harici verim lamazsın olmaz tarzında konuştu tabi fiyat epey pahalı 160 TL civarında sizden farklı dongel kullanıp verim alabilen varmı inca'nın 30-40 tl ye adaptörleri var bunda da internete bağlanabilirmiyim acaba tv'ye taksam yardımcı olur musunuz lütfen :(

• Arkadaşlar LG Lw570S 3D Led Tv aldım yaklaşık 4 ay önce.
    Netten indirdiğim 50 ye yakın 3D mkv filmleri başka hiç bir aparata veya cihaza gerek duymaksızın izliyorum . Sonuç harika ..
    LG Tvler için bence wireless adaptör almaya da gerek yok . Modemden ethernet ile bağlamak çok daha hesaplı..
  • 3D.ISO veya 3D.Bluray çalıştırabilen oldu mu ?
  • LG 47lw5500 sahibiyim. 3d mkvler half sbs olanlar calısıyor onun dısında 3d.iso'lar calısmıyor.
  • Arkadaşlar merhaba ;
    HDD 'imde 3d filmler var mkv uzantılı birçoğunu tv ye takıp izleyebiliyorum tabi başta 2 tane goruntu gelıyor ekrana ama 3 d tuşu ile hallediyorum .
    Ancak çözemediğim olay ise HDD ' i bilgisayara takıp tv ye görüntüyü aktardıgımda gelen bu 2 görüntüyü nasıl tek göruntu halıne getıreceğim.
    Yardım lutfen..
  • Bilgisayardan 3D film oynatacaksan ekran kartının 3D desteği olması gerekiyor. Yine aynı şekilde kumandadan 3D moda alıp SBS yayını seçip 3D yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: son123

quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

aslında daha basit bir yöntem var

yeni model samsung ve lg tv lerde kumanda üzerinde bulunan tuş yardımıyla görüntüler 2d den 3d ye çok rahat bir şekilde çeviriliyor. ve içinden çıkan gözlük aracılığı ile izlenebiliyor. ancak bu durum sadece 3d tv lerde geçerlidir arkadaşlar.

olayı kısa bir şekilde özetleyeyim. 3d görüntüsü video nun resimler halinde bölünüp sağ ve sol olarak ayrılmasıyla oluşuyor. bu resimler gözlüğün sağ ve sol bölümüne sırayla gönderilir ve böylece 3 boyutlu görüntü alınmış olur. 3d tuşu da tek olarak gelen görüntüyü 2 parçaya böler, sonuç: gözlüğünü tak ve keyfine bak

Bizde 3D tv die bi kanal var tv 3 boyutlu değil ama ben izleyebiliyorum

Var , Himedia 900A ve 900B.
    gittigidiyor da satılıyor.

• merhabalar..elimde 1080p half sbs fotmatında yeni çıkan filmler dahil hary poter v.s gibi 60 3D filmler animasyonlar bulunmakta..ayrıca mkv bloray film arşivi ve 100 lerce dvx film var..ilgilenen arkadaşlarla görüşebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lantirnn

Arkadaşlar merhaba ;
    HDD 'imde 3d filmler var mkv uzantılı birçoğunu tv ye takıp izleyebiliyorum tabi başta 2 tane goruntu gelıyor ekrana ama 3 d tuşu ile hallediyorum .
    Ancak çözemediğim olay ise HDD ' i bilgisayara takıp tv ye görüntüyü aktardıgımda gelen bu 2 görüntüyü nasıl tek göruntu halıne getıreceğim.
    Yardım lutfen..

Merhaba arkadaşım tv nin markasını bilmiyorum ama Samsungta 3D tuşuna basınaca bir menü açılıyor ve üç seçenek var birincisi 2D görüntüyü 3D ye çevirmek ikincisi ekranın yukarıdan aşağıya bölündüğünü gösteren simge üçünsüde ekranın sağdan sola bölündüğünü gösteren simge senin HDD de yüklü olan filmi açtığında görüntü yurakdan aşağıya bölünmüşse ikinci seçeneği sağdan sola bölünmüşse üçüncü seçeneği seçeceksin ve gözlüklerini takıp izleyeceksin.

• 3D TV'de 3D mkv ,mpeg vsss.. Half SBS dosya oynatacaksanız , piyasadaki bir çok oynatıcı bunu yapabiliyor.
    Ancak 3D TV'de Full SBS Bluray , ISO oynatacaksanız yukarıda yazılı olan Himedia 900A ve B'den başka bir cihaz bilmiyorum.
    3D Bluray veya 3D ISO ( Full SBS ) ile işim olmaz diyorsanız , ben Dune HD'leri tek geçerim.
  • Bunu yapma ozelligine sahip multimedia chip'e sahip media player'lar bunu yapabiliyor.

bugun icin sadece realtek, RTD1186 urununu duyurdu ve media player ureticileri de bunlari kullandi:

measy "X5"
    ebluetimes "3D Android Media Player"
    egreat "R200S", "R300"
    himedia "HD900B"

bu urunler, Bluray 3D ISO gosterebiliyorlar.

realtek RTD1186, standard media player'lar icin bir urun. sigma designs'in SMP8910'u ise premium media player'lari hedefleyecek. SMP8910'lu bir urunun fiyatinin 2,000 USD -3-,000 USD civarinda olacxagi soylentiler var. Ve zaman da haziran'a bile uzayabilir. bu arada 3D bluray filminin fiziksel optik disk ortami disinda sadece yukaridaki urunlerde gosterebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E51F2AB1B -- 18 Aralık 2011; 1:30:06 >
  • Arkadaşlar Extreamer prodigy medya oynatıcısı hakkında fikri olan var mı?Cevap verirseniz sevinirim...
  • ben bu 3d olayını çok araştırdım blurey oynatıcı olmadan da yaptım bir site buldum reklam yapmak gibi olmasın ama ihtiyacınız olabilir mkvindir.com 3d video çeşitleri var .mkv uzantılı 3dflimleri göstermek için .mkv uzantısı olması lazım bunun gibi başka uzantılar olabılır ben bı filmden bir sahnesini indirdim flasha attım goruntuyu ayrı ayrı verdi bı sağda bı solda kumandada 3d tuşu var o tusa basınca çalıştı sonra tekkeni indirdim oda çalıştı 3d li izleniyor fakat film bulması zor indirmesi çok zor 11gb~12gb oluyor kimisi oyuzden indirmesi çok zor ama ındırme sitesinde üyeliğiniz varsa daha kolay olur ama tavsiyem cdcilerden satın almanızdır flashınıza atın(flashınızın kapasitesi yüksek olmalı)televizyondan izleyin eyer göruntüyü ayrı ayrı verirse kumandadan 3d tuşuna basın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uilkiz

3d televizyonlarda 3d bluray olmadan izlemek için şimdilik tek yol var. Bir pc veya laptopu hdmi üzerinden bağlamak. Ardından 3dbd bşr mkv bulup indirmek ve ardından stereoplayer oynatıcı olarak kullanmak. 3dtvdende keyifle izlemek. pc çözümü dışında bir oynatıcı yok. ayrıca bağzı uydularda 3d maç veya spro yayınlarıda bulunmakta

Televizyona Bilgisayarı HDMI kablo ile bağladığımızda ses sorunu çözülüyor mu? Bir 3D televizyon aldık.Başa bela oldu ya.o kadar çok çözülması gereken problem var ki.işin tuhaf tarafı hiç de inetrnetten bilgisayardan anlayan biri değilimdir. ama televizyon yüzünden ha bire yok film indir alt yazı bulmaya çalış garip bir uğraş içindeyim.
  • Bluray filmleri televizyonda oynatmak media player dışında mümkün değildir. Ancak bilgisayarınıza ArcSoft firmasının Total Media Theatre programını kurarsanız hdmi çıkışı ile gerçek bluray filmleri tv üzerinden seyredebilirsiniz.
    İyi günler
  • şayet 3d film bulamıyorsanız. Size dev arşivden yardımcı olabilirim. Toplam boyut 1300 GB. dileyene pm den mail adresi verirseniz size liste gönderebilirim. detayları görüşürüz.
    iyi seyirler
  • Ben hiç 3d bluray film izlemedim 1080p ya da 720p indiriyorum genelde. Ayrıca bluray filmleri nereden indirebiliriz warez olarak?

• arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 3d disclerde sağ ve sol kamera olmak üzere 2 adet görüntü kayıtlı ve player bu iki görüntüyü birleştirerek 3d görüntüyü ortaya çıkarıyor. Bunu izleyebilmek için ise 3d bluray player olması gerekir. bilgisayarda bu işi yapacak bir player tabiki yapılabilir ama tv 3d sinyali algılar mı bilmiyorum. böyle bir programı bilen varsa yazsın bizde bilelim.

half sbs görüntüyü ise her player çalar hatta vcd playerlar bile. çünkü o tek bir görüntüden ibarettir. benim sony ex72 tvde half sbsyi 3dye çevirme özelliği mevcut. bir film indirip denedim ancak yarı görüntüler birbiri üstüne tam oturmadığı için iyi bir görüntü alamadım. 3 boyut vardı ama 2 dk da şaşı oluyordum. yani half sbs olarak kayıt ederken nasıl kayıt edildiği de önemli. yanyana çekilmiş iki resmi birleştirtim o görüntü çok güzeldi mesela...

sonuç olarak bize 3d player veya program lazım. windows 8 ile yeni windows media playerda bu özellikler gelebilir diye düşünüyorum.

• arkadaş zaten yazmış ArcSoft firmasının Total Media Theatre programı diye... indirdim half sbs yi çeviriyo ama lisans istiyor deneyemedim
  • arkadaşlar philips 3d tv aldım hdmi ile laptopu bağlıyım 3d film izlemek istiyordum bunun için 4-5 tane 3d half sbs film indirdim fakat bs player olsun gom player olsun media player olsun oynattığımda görüntüler üstüste tam oturmuyor şaşı oluyorum bunun bir çözümü var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.