Şimdi Ara

3D TYT-AYT son prova netleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çözen var mı :( Tytsini az önce bitirdim, normalde 98-105 araligindaydim. oku oku oku bitmiyor çok canımı sıktı matematiği de hiç yetistiremedim zaten 25 net mat yapmışim çoğu soruya bakamadim. toplam netim 89.25 net :( AYT sini de gün içinde çözüp dusuncelerimi paylasacagim.

Edit ~ Aytsini çözdüm fizik cok cok kolaydi dikkatli çözen fullerdi. kimya ve biyoloji orta zor arası diyebilirim , matta birkaç soru hariç yapılabilirdi . Dikkatli çözen için genel olarak abartı zor değildi 64.5 ayt geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichmochtekofte -- 7 Haziran 2020; 21:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3d bütün Branşları zor ama çok geliştirici hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam aynen ben de senin gibiydim çarpıldım matematikte. Soru tarzları ösymye çok uygun bence. piyasadaki diğer denemeler 135dkyı ölçü alıyor. Bu deneme 165dk yı

• son prova değil de normal tyt 5'li denemesini çözüyorum. ilki 82-83 falandı 345'ler de 80-85 arası geliyordu seviniyordum sabitledim 83+'ya diye az önce 2.'yi çözdüm yamuldum tertemiz 78 yaptım. fen ve sosyalde gereksiz zorlamışlar gibi geldi.
  • TYTsinin zor olmadığını düşünüyorum. Evet süre bakımından biraz zorlamış olabilir ama matematik dışındaki dersler rahat çözülebilecek seviyede olduğu için dengeliyor sınavı. 139 dakikada bitirdim ben sınavı. Denemelerde max 135 140 veriyorum.

AYT kısmına gelirsek can alıcı sınav burasıydı işte . Matematik soruları çok güzeldi . Eleyici soru çok fazlaydı geçek sınavda da buna yakın gelmesini isterim şahsen . Yığılmanın önüne bu şekilde geçebilirler. Fen kısmın da biyoloji bir tık zordu
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    helal olsun 140dk bittiyse bu deneme dostum

• Denemeyi de yeni aldım şansa bak provası da mı varmış. Normal 5'li tytsini aldım ilk denemeden 90 ikinciden 87 yaptım prova buna göre bayağı zor o zaman. Bu pek zor gelmedi çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    3d tyt matematik
    4 yıl önce açıldı
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam ayt matematikte 4 tane hatalı soru vardı fark etmedin mi

• Fizikte de hatalı soru vardı galiba levhalar arası uzaklığı değiştirip yükü değişmiyor almışlar çözümde

• 4 tane mi ?
    hangileri onlar hocam ben 1 tane sıkıntılı soru buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVzeR16

TYTsinin zor olmadığını düşünüyorum. Evet süre bakımından biraz zorlamış olabilir ama matematik dışındaki dersler rahat çözülebilecek seviyede olduğu için dengeliyor sınavı. 139 dakikada bitirdim ben sınavı. Denemelerde max 135 140 veriyorum.

AYT kısmına gelirsek can alıcı sınav burasıydı işte . Matematik soruları çok güzeldi . Eleyici soru çok fazlaydı geçek sınavda da buna yakın gelmesini isterim şahsen . Yığılmanın önüne bu şekilde geçebilirler. Fen kısmın da biyoloji bir tık zordu
    Ben ayt matta çok zorlanmadim , dikkat isteyen güzel sorular vardı da tyt için yazdıklarınıza bi şey diyemiyecegim Forumdakileri gördükçe kaplumbağa gibi hissediyorum tytde ben mi çok yavasim siz mi hizlisiniz anlayamıyorum neyse olduğu kadar ilk 20 binde olsun kaç k gelirse neresi gelirse kabulüm :D

Sen de fonksiyon sorusunu fark etmissindir zaten.(-1 örtülmuyor.)Bir tane soruda açıyı tahmin etme sorusu sormuş.Soru kökünde mi hata var anlamadım.Kenarlar 6 7 8.Açının kosinüsü 1/4 olmalı.Yani x>60 olmalı.Ayrica diğer kenarları yazınca x>68 oluyor.o açı 49 olamaz.Bir olasılık sorusunda denklem köküne sayılar verip tam sayı olmasını soruyor.a b ye eşit değil demiş.Orada cevap 4/25 'ten büyük olmalıydı (zaten kimse yanlış yapmadı ben de doğru yaptım ama eşit secemedigimiz için bizim 4/25 büyümeliydi.Kimse fark etmemiş bence.)Bir de kedili bir soru vardı logaritma.Herhangi üçü denip neden en küçük üçü alınıyor.herhangi üçünü taşıması en ağır üçünü dahi taşıması demek ama en hafif üçü üzerinde işlem yapılmalı soruda yoksa olmuyor.Soruda bir mantık hatası var.Eğer anlaşilmadiysa soruların fotoğrafını atabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.