İyi günler arkaşlar bilgisayarıma format attım , attıktan sonra gerekli driverleri yükledim ancak oyunları çalıştırırıken ekran kartını görmüyor sorun bundan kaynaklanma ihtimali yüksek araştırdım forumdada araştırdım konularını buldum ama benimkisinin driverini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
iyide model ne bilgisayarın harici ekran kartı var mı?ethernet sürücüsüde yok modeli yazın
PCI\VEN_10DE&DEV_0A7A&SUBSYS_C0A2144D&REV_A2 bu 3d video'nun
buda PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_C0A2144D&REV_06 ethernetin yardımcı olursan sevinirim
3d ayrı bir denetleyici değil sizde gt315m ekran kartı var ama kurulu değil ondan dedim harici ekran kartı nedir diye,onun sürücüsünü kurduğunuzda direkt kurulmuş olacak bilgileri eksik vermişsiniz işletim sisteminiz kaç bit 64bit kabul ederek bu linki veriyorum 32bit'se aynı linkten değişinhttp://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-301.42-whql-driver.html ethernet sürücüsü uzantısına göre sizde samsung bilgisayar var ben sizden bilgisayar modelini istiyorum sürücüleri değil.
samsung E5510 modeli bilgisayarımın Inter R'yi kurmuştum ekran kartını ama yanlış kurdum galiba
Önemli değil bütün sürücülerin hepsi mencut bu linklerde düzelir.
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
PCI\VEN_10DE&DEV_1140&SUBSYS_C652144D&REV_A1\4&2BAC1A56&0&0008 konunun bayağı eski olduğunu biliyorum ama lütfen abanda yardımcı olurmusunuz benim pc dede arkadaşın resimde attığı gibi 3 d vşdeo denetleyici simgesinin üzerinde ünlem var ben onu güncelliyorum sonra görüntü bağdaştırıcılarında nvidia kartı gözüküyo sonra indiriyorum onu tam pc me uyumlu olanı ardından lol oyununu açıyorum ve pat mavi ekran veriyo sonra açılıyo bi ara bilgisayar sonra indidiriğim nvidia yı kaldırıyorum denetim masasından heryerden siliyorum filan oyun açılmaya başlıyo lütfen yardımcı olun napayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme