Şimdi Ara

3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
1
Favori
42.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

işin içinde extreme var

Konu sidik yarışına döneceğe benziyor. Benim sidiğim daha uzağa gider muhabbetine girecek değilim. Elbette geçilebilir benim skorlarımda. Sonuçta ben hız aşırtmacı değil Donanım Editörüyüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 10 Mayıs 2008; 22:17:06 >
  • 9. sırada benim olmam gerekmiyomuydu yaw
  • quote:

işin içinde extreme var

expander hocam alacağın olsun 6147 puan aldık sırada yokuz be ağlarım bak bu hafta gtx slı lı sonuçlarıda eklerim belki hehhe beklioz bakalım gelcek kartım:)
  • Bence de 10 kişi çok saçma, eğer liste yapılacaksa herkes sıralamaya eklenmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

expander hocam alacağın olsun 6147 puan aldık sırada yokuz be ağlarım bak bu hafta gtx slı lı sonuçlarıda eklerim belki hehhe beklioz bakalım gelcek kartım:)

expo sadece istediği kişileri listeye ekler, adamın topicine müdahale etmesene yahu, git sende başka konu aç onu ekleme listeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

expo sadece istediği kişileri listeye ekler, adamın topicine müdahale etmesene yahu, git sende başka konu aç onu ekleme listeye

Şaka dimi bu?

• quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

Şaka dimi bu?

şaka yapan exponder ;)

benim 6. sırada olmam lazım mesela diğer arkadaşta sıralamaya girememiş nasıl olmuşsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 13 Mayıs 2008; 13:19:44 >
  • Baştan savma bir liste olmuş gibi geliyor banada.
  • sıralama yapılabilmesi için usulüne uygun validate ve ss verilmeli. result name kısımları boş geçildiginden hiç kimse sıralamaya giremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 13 Mayıs 2008; 13:49:36 >
  • quote:

sıralama yapılabilmesi için usulüne uygun validate ve ss verilmeli. result name kısımları boş geçildiginden hiç kimse sıralamaya giremedi.

yapma yaw, listedeki herkes bu özelliği taşıyormu yani ?

artizz istediğin gibi kıwır bakalım

al bakalım video sana

http://rapidshare.com/files/114560804/Vantage_Test.avi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 13 Mayıs 2008; 13:53:32 >
  • quote:

sıralama yapılabilmesi için usulüne uygun validate ve ss verilmeli. result name kısımları boş geçildiginden hiç kimse sıralamaya giremedi.

süpermiş
  • örnek validate bunun gibi olmalı: http://service.futuremark.com/compare?3dmv=89934
  • 3DMark Vantage Basic Trial results are not saved to your account.

aboww yandınız Basic sürüm ile olmuyor bu iş, expanderin listesine girmek için pamuk eller cebe

"Video kabul edilmiyor" diye ekle ilk mesaja expo :)
  • napalım sisteme o kadar para harcadik bide vantage alırız kader utansın
  • .

Ageia Phsy-X firmasını NVIDIA satın aldığı için artık sisteme yükleyemiyoruz arkadaşlar,site kapandı. Firmayı satın aldıktan sonra kendi ismini başa koyarak NVIDIA Phsy-X adını verdi. Driver'i NVIDIA nın sitesinden indiriyoruz, 3dMark Vantage için gereken phsy-x driver artık NVIDIA dan indirilecek.

Adresi yapıştırıyorum. Herkese iyi testler...

http://us.download.nvidia.com/Windows/8.04.25/PhysX_8.04.25_SystemSoftware.exe

.
  •  3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA
  • SONUCUM 8760 Resmi ilk fırsatımda eklicem evde internetim olmadığı için kafeden bağlanıyorum flash belleğime resmi atmıştım evde unuttum.

Sistemim

Gigabyte p35-ds3r (rev2.1)
    E6750 işlemci 3.6ghz
    1*2 ocz ddr800 ram (4.4.4.12)
    asus 2900xt ekran kartı (840.920)
    seagate 320gb SataII raid 0 16mb cache hard disk

Bu arada ilk 2900xt sonucu benden geldi ama tahminimden çok düşük aldı diye düşünüyorum oda anakart ve işlemcimden kaynaklanıyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbg_ant2

SONUCUM 8760 Resmi ilk fırsatımda eklicem evde internetim olmadığı için kafeden bağlanıyorum flash belleğime resmi atmıştım evde unuttum.

Sistemim

Gigabyte p35-ds3r (rev2.1)
    E6750 işlemci 3.6ghz
    1*2 ocz ddr800 ram (4.4.4.12)
    asus 2900xt ekran kartı (840.920)
    seagate 320gb SataII raid 0 16mb cache hard disk

Bu arada ilk 2900xt sonucu benden geldi ama tahminimden çok düşük aldı diye düşünüyorum oda anakart ve işlemcimden kaynaklanıyor sanırım

kardeş önceki yazılarımdan birinde de yazmıştım bir hd2900xt sonucu yokmu diye. Sen çıktın bir tek. Benim eski kartım da 2900xt idi ve o kart gerçekten yazdığın skoru almışsa çok bile almış.
  •  3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA

Cpu Q6600 3.2 de
    2x 9800 gtx (830-2100-2470)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.