Şimdi Ara

3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
1
Favori
42.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az bile aldı diye düşünüyorum çünkü evde internetim yok kurduğum vistada 1 tane bile güncelleme mevcut deil. Ayrıca sp1 in performans arttırdığı ve dx 10 yaması içerdiği biliniyor. Kartı o kadarda kötüleme ben gerçekten memnunum tek sorunum biraz fazla güç çekmesi ayrıca belirtmem gereken birşey var kartın üzerinden 6pin ve 8pinlik girişler mevcut neredeyse bütün psu larda 8pin giriş bulunmaz ve 2 tane 6 pin takarak çalıştırırız. Bendede bulunmuyordu ama bir tane bilgisayarcıdan buldum 6pin ve 8pin olarak çalıştırdım. sonucu etkiledi ve daha güzel overclock oluyor. Ben tecrübeme dayanarak ati bu kartı ne kadar 8800gtx e karşılık çıkarttıysada 8800gts ayarında herzaman 3d mark sonuçlarına bakma çünkü %100 gerçeği yansıtmıyor. Oyunlarda fark belli oluyor. Arkadaşımda 8800gts var ve gerçekten fsb olarak benim ekran kartım onunkinden fazla değerler alıyor.

• Arkadaşlar abartmayalım lütfen, bahsettiğiniz kart 2900XT... 8800GTS bile 4 GHz'lik Q6600 ile 6.4K civarı alırken siz dual core bir işlemci ve 2900XT ile 8.6K alamazsınız vantage ile... Oyunlarda olsun, benchmark yazılımlarında olsun tek kart olarak geçmeniz imkansız (Vmod hariç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

Arkadaşlar abartmayalım lütfen, bahsettiğiniz kart 2900XT... 8800GTS bile 4 GHz'lik Q6600 ile 6.4K civarı alırken siz dual core bir işlemci ve 2900XT ile 8.6K alamazsınız vantage ile... Oyunlarda olsun, benchmark yazılımlarında olsun tek kart olarak geçmeniz imkansız (Vmod hariç)

aynı kanaatteyim o kart o puanı alamaz. imkanı yok. gözümle görmeden de inanmam.
  • CPU: Q6600 @ 3.52 GHz
    GPU: 9800GTX @ 771 MHz core, 2300 MHz RAM
    RAM: 1173 MHz 5-5-5-15

3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA
  • ilk testten sonra 3.8 olarak yaptım bir kullanımlık olduğundan sonucu göstermedi :S ilk testi önceden yaptığım için isimde girmedim tekrar key aldığımda bile düzelmedi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Threp -- 9 Haziran 2008; 20:15:57 >
  • BUDA BENDEN

• quote:

Orjinalden alıntı: Mickcasey

skor 9431

http://img183.imageshack.us/my.php?image=1jpgio4.jpg

qx9650 yi 3340da kullanmak biraz hakaret etmek olmamış mı işlemciye
  • http://service.futuremark.com/home.action?resultId=169983&resultType=19

hiç birşey yapılmamış düz sistemimle bu sonucu alabildim :) bu bir rezalet mi :) P4432 3DMarks. sanırım rezalet :)
  • q9300@ 3,2 ghz ekran kartlarıda 675/1675/940
    İşlemciyi şöle bi 3,6 falan yapsam 10 bini geçer heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 17 Haziran 2008; 8:23:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

q9300@ 3,2 ghz ekran kartlarıda 675/1675/940
    İşlemciyi şöle bi 3,6 falan yapsam 10 bini geçer heralde.

güzelmiş
  • Selam;

İmzamdaki sistemle skorum budur...

• Axle 8800gt Single 7k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 3 Temmuz 2008; 0:48:53 >
  • Arkadaşlar anlamadım bu şeyiİndirdim kurdum ama ne yapacağımı anlamadım.Bi yer açıldı key giriyon yada alttan 4 seçenekten birini seçiyon.En soldaki trialı seçiyom ama lütfen eye cd yerleştirin diyor.Ne yapıcam?
  • Herşeyi hallettim.4000 küsür puan aldım.4050 felan.Sistemim ocsiz.Nasıl almışım sizce.İşlemcimi eksiğim.
    Ayrıca ne biçim grafikler öyle baby tvde kardeşim saymayı öğrenirken bile daha iyi grafikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fields of Athenry -- 2 Temmuz 2008; 23:18:10 >
  • buda benim skorum...

• Bu hafta içinde kurduğum Vista x64 te, imzamdaki sistemle, tamamen default ayarlarda, Performans dalında test ettim. Bilgisayarda oyunlarım programlarım felan herşeyim yüklü. Sizce bu sonuç normal mi? kaç puan almam gerekiyor? yoksa ters giden bişey var mı?

Sistem

3D Mark Vantage

•  3DMARK VANTAGE SONUÇLARINIZ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 23 Temmuz 2008; 23:33:18 >
  • puanlar 3000-11000 civarı anladığım kadarı ile ben biraz daha heyecan katayım 2xgtx280 sli

• quote:

Orjinalden alıntı: enmisafir

puanlar 3000-11000 civarı anladığım kadarı ile ben biraz daha heyecan katayım 2xgtx280 sli

Coşturmuşsun be Serhat Abicim.. Ama physx enabled galiba.... Futuremark kabul etmiyomuş phsyx.. Hile oluyomuş...bi hileli sonuçta benden olsun..

• Arkadaşlar benim bu sistemle aldığım 8202 skoru normal mi ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.