Şimdi Ara

3DMark06--->1400 puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3DMark06 la bir test yaptim ve sonuc olarak 1400 puan gördüm . bana biraz az geldi sizce normalmi?
    sistem özelliklerim
    ------------------------------
    c2duo4300 1.8
    2x 1gb ddr2 667 kingston
    gigabyte s3 series anakart 945-pe.
    feel 550w
    sapphire x800gto2 256 mb 256 bit.
    80 gb samsung hdd sata2
    --------------------------------
    not: oc hiç yapmadım.
    yorumlar için tşk.

• o kartta sm3 olmadıgından ve dolayısıyla sm3 skoru eklenmediginden gayet normal bi puan almışsın yani kartta sorun yok 3dmark05 testi koyarsan daha iyi yorumlayabiliriz.
  • anladım bi onu yükleyip deneyim bakalım
  • bekliyoruz
  • ekran kartını yenilersen daha yüksek puanlar alırsın
  • yaptim
    3dmark05 de 5325 aldım
    sizce nasıl
  • kardeş o skorları almaman lazım ekran ne kadar düşük olursa olsun o işlemciye yazık ya driverları yenile olmadı 3d markı sil pc yi test et virüs falan varmı 3d markta bug da olabilir bidaha test et buraya ss koy sitesindende baktır ama sitesindende ss koy bakıp değerlendirelim 4 yıllık pc ler o skorları alır anca
  • allahalahbanada acayıp geldı ekran kartı ve anakartı daha yenı update ettım
  • ekran kartını pek update etmiş sayılmazsın ekran kartın oldukça eski sm3 desteği olmamasıda cabası
  • driver update anlamında söledim ve sürüm 1.9.2007
  • iyi iyi
  • o kartla bence de cok normal.o islemciye o skor olur mu diyenler icin diyorum oc yapmadim diyor ve kart baya eski.gene de iyi ama 1600xt de oyle bisi almisti bende p4 le.
  • sm3 olmaması kartı baya bi darboğaz ediyo bende alıcaktım x800gto ama sonradan vazgeçip x1800gto aldım ve iyiki de öyle yaptım 2006 tan 5k 2005 ten 9400 puan alıyorum kart çok sağlam bana göre senin değerlerde normal bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.