Şimdi Ara

3DS alırken nelere dikkat etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monster hunter ve pokemon serileri için 3DS almayı düşünüyorum fakat cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim. Bir yerde cihazın PAL olması gerekiyormuş diye gördüm yani avrupa sürümü olması gerekiyormuş, doğru mu acaba? Son olarak İstanbul'da (Avrupa) uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCrimp

Arkadaşlar monster hunter ve pokemon serileri için 3DS almayı düşünüyorum fakat cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim. Bir yerde cihazın PAL olması gerekiyormuş diye gördüm yani avrupa sürümü olması gerekiyormuş, doğru mu acaba? Son olarak İstanbul'da (Avrupa) uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.

3dste region lock var yani başka bölgenin konsoluyla başka bölgenin oyunlarını açamazsın.Eğer oyunları avrupadan alacaksan pal almalısın eğer oyunları amerikadan alacaksan ntsc-u almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

quote:

Orijinalden alıntı: TheCrimp

Arkadaşlar monster hunter ve pokemon serileri için 3DS almayı düşünüyorum fakat cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim. Bir yerde cihazın PAL olması gerekiyormuş diye gördüm yani avrupa sürümü olması gerekiyormuş, doğru mu acaba? Son olarak İstanbul'da (Avrupa) uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.

3dste region lock var yani başka bölgenin konsoluyla başka bölgenin oyunlarını açamazsın.Eğer oyunları avrupadan alacaksan pal almalısın eğer oyunları amerikadan alacaksan ntsc-u almalısın.

Sağol dostum cevabın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.