Şimdi Ara

3DS de eski oyunları çalıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3DS kullanıyorum R4 kart ile DS oyunlarını oynayabiliyorum. eski gameboy advance oyunlarını da oynamak istiyorum. elimdekilerle oynamam mümkün mü? ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: WeRTy78

arkadaşlar 3DS kullanıyorum R4 kart ile DS oyunlarını oynayabiliyorum. eski gameboy advance oyunlarını da oynamak istiyorum. elimdekilerle oynamam mümkün mü? ne yapmam gerekiyor?

GBA oyunlarını açmaz r4 onun için özel bir kart var. DSTWO adlı kart ds ve ds ten öndeki tüm el konsollarının oyunlarını açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

arkadaşlar 3DS kullanıyorum R4 kart ile DS oyunlarını oynayabiliyorum. eski gameboy advance oyunlarını da oynamak istiyorum. elimdekilerle oynamam mümkün mü? ne yapmam gerekiyor?

GBA oyunlarını açmaz r4 onun için özel bir kart var. DSTWO adlı kart ds ve ds ten öndeki tüm el konsollarının oyunlarını açar.

peki GBA oyunlarını emulatör olarak mı çalıştırıyor yoksa orjinal haliyle mi çalıştırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

peki GBA oyunlarını emulatör olarak mı çalıştırıyor yoksa orjinal haliyle mi çalıştırıyor?

O kartın içinde kendi işlemcisi var. Kendine özel emulatoru var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.