Şimdi Ara

3G ACİL YARDIM!!! TELEFON TUŞU ÇALIŞMIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ıphone 3 g, sürüm:2.0.0(5c1) firewere 01.48.02 sahibiyim.

dün telefonumun pili tamen bittikten sonra tekrar şarj a taktığımdan beri telefon tuşuna bastığımda tuşlar geliyor, ancak hiç bir tuş çaılşmayıp 2-3 sn. sonra kendini kapatıp ana menüye dönüyor. eskiden bazı oyunlar için olan bu çalışmama durumu şimdi telefon tuşu için oldu ve aramayı sadece rehber isimli proğramdan, listede olan kişileri tıklayarak yapabiliyor, yeni bir numara çevirememekle birlikte aramayı karşı taraf kapatana kadar sonlandıramıyorum.

bilgiğim her yolu, uçak modu ardından çıkma, tüm gereksiz programları silme, kapatıp açma, dinlendirme v.s. denedim. bir türlü arama tuşunu tekrar aktif hale getiremedim.

konu hakkında tecrübesi yada bilgisi olan varsa ve acil beni yönlendirirsen çok memnun olurum.

saygılar,

• bazen ekranın alt kısmı çalışmaya biliyor slide to unlock kısmında sorun yaşıyormusun hiç ?
  • Hayır, sadece tel. (yeşil ) tuş çalışmıyor :( bir de çok ama çok yavaş...
  • restore çare olacaktır telaşlanmaya gerek yok. Forumu araştırısanız da nasıl restore yapacağınız anlatıldı çok kere...
  • bana doğru yapılış hakkında bir link verebilir misiniz? hiç bir bilgim yok :(

yardımınız için çok teşekkür ederim.
  • forumda arama butonu var arkdaşım ve 2-3 sayfa gerilere bakarsan bulucaksın lütfen biraz araştıralım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.