Bildirim
3G Mail Uygulaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun 3.0 dan sonra benim telefonda da olmaya başladı... En sonun kızdım kapalı tutuyorum hotmaili... İhtiyacım olunca açıyorum sonra tekrar kapalı konuma alıyorum... Bi çaresini bulamadım şu ana kadar... -
Evet bende de 3.0 dan sonra olmaya başladı ve ondan sonra çıkan bütün firmwarelerde de devam ediyor. Anlamadım gitti bende,her yolu denedim neredeyse gene devam ediyor sorun.Sanırım çok fazla kişide olan birşey değil,ben sürekli kullanmak zorunda olduğum için mail hesabımı sıkıntı oluyor ya,neyse yapacak bişey yok sanırım. -
Hotmail'den kaynaklanıyor. O yüzden bende Hotmail hesabımı sildim. Gmail'in gözünü seveyim -
Haklısın sanırım hotmail'den kaynaklanıyor çünkü denemediğim şey kalmadı neredeyse ama hala yapıyor bazen.Teşekkür ederim bu arada -
bu sorunu yasayan ılk kısı degılsın bu konuda rahat ol:) aynı sey bunun ıle sınırlı da degıl her turlu msn degısıklıklerını de kabul etmıyor yanı sozum ona pc de baska tel de baska durumları..ama keske tek derdımız bu olsa :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X