Şimdi Ara

♥ ♥ ♥ 3G Mobil Modem Rezaleti Vodafone ♥ ♥ ♥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 23:30 gibi bağlantım koptu.Heralde genel bir durum iyileştirme çalışmaları v.s diye düşündüm ve sakin sakin bekledim.Aradan 1 saat geçti defalarca denememe rağmen bağlantı sağlayamayınca MH aradım.

MH numaramı istedi verdim bilgiler teyit edildikten sonra neden bağlanamıyorum diye sorduğumda MH yanıtı şöyle oldu..

MH : Beyefendi saat 24:00 ü geçtiği için sizi her hangi bir destek servisine aktaramıyorum.Bizi ilerleyen saatlerde tekrar arayın.

BEN : Peki ben neden bağlanamıyorum genel bir sorun mu bu yoksa bölgeyle ilgili mi ?

MH : Size bilgi verecek birim saat 24:00 ' dan sonra ÇALIŞMIYOR.O yüzden mesai saatlerinde bizi tekrar arayın dedi..

Bende sinirlendim ve kapattım telefonu..

Beceremiyorsan yapma bu işi kardeşim ! İnsanları mağdur etmeye ne hakkın var senin sayın Vodafone ?

Şimdi sayın vodafone'dan mobil modem alacaklar bir kez daha düşünün diyorum..

Öyle mobil modem aldınız taahhüt imzaladınız diye zannetmeyin ki 18 ay boyunca 24 saat hizmet ve destek alabileceksiniz..

Demedi demeyin sonra UCUZ Vodafone'a gidip yollarda kalıp geri dönmeyin ! .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erk44 -- 21 Ocak 2010; 2:03:59 >

• Avea 12 aylik 4 gb ayda 29 tl. jet de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Avea 12 aylik 4 gb ayda 29 tl. jet de var

iyiymiş ya bu kampanya link verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Avea 12 aylik 4 gb ayda 29 tl. jet de var

iyiymiş ya bu kampanya link verebilir misin?

Alıntıları Göster
    Bende Dün Akşamdan beri Baglanamıyorum 3G yi 2 sinyalle almama ragmen bi türlü baglantı olmuyor hata kodu 619 628 veriyor.

Edgede problem yok ama oda kanser eder be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Bende Dün Akşamdan beri Baglanamıyorum 3G yi 2 sinyalle almama ragmen bi türlü baglantı olmuyor hata kodu 619 628 veriyor.

Edgede problem yok ama oda kanser eder be kardeşim

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar bende bir vodafone mağduruyum. 18 ayl©¥k taahhüd imzalad©¥m, şimdi bin pişman©¥m. Ald©¥ğ©¥m günden beri bir türlü beklediğim performans©¥ yakalayabilmiş değilim. 3G ile bağland©¥ğ©¥mda 3 kutu çekmesine rağmen her 2-3 dk.da bir kesinti yap©¥yor, MH'yi ar©¥yorum GPRS'ye geçin diyor. GPRS olarak kullan©¥yorum full çekmesine rağmen inan©¥lmaz derecede yavaş, arkadaş©¥nda dediği gibi kanser olmak üzereyim. Bu sefer mail at©¥yorum, 3G kullan©¥n 3G kapsama alan©¥nda değilseniz vodafone'nun h©¥zl©¥ GPRS'sinden faydalan©¥n diye salak salak cevap yaz©¥yorlar. Ç©¥ld©¥rmak üzereyim ve daha 15 ay bu iğrenç teknolojiye sahip interneti kullanmak zorunday©¥m.

• quote:

Orijinalden alıntı: sypr

Evet arkadaşlar bende bir vodafone mağduruyum. 18 ayl©¥k taahhüd imzalad©¥m, şimdi bin pişman©¥m. Ald©¥ğ©¥m günden beri bir türlü beklediğim performans©¥ yakalayabilmiş değilim. 3G ile bağland©¥ğ©¥mda 3 kutu çekmesine rağmen her 2-3 dk.da bir kesinti yap©¥yor, MH'yi ar©¥yorum GPRS'ye geçin diyor. GPRS olarak kullan©¥yorum full çekmesine rağmen inan©¥lmaz derecede yavaş, arkadaş©¥nda dediği gibi kanser olmak üzereyim. Bu sefer mail at©¥yorum, 3G kullan©¥n 3G kapsama alan©¥nda değilseniz vodafone'nun h©¥zl©¥ GPRS'sinden faydalan©¥n diye salak salak cevap yaz©¥yorlar. Ç©¥ld©¥rmak üzereyim ve daha 15 ay bu iğrenç teknolojiye sahip interneti kullanmak zorunday©¥m.

Alıntıları Göster
    vodafone'da 3g 2-3 kademe çekerken neden EDGE'ye geçiş yapıyor bilgisi olan varmı.2-3 kademede de netice hız fena değil şebekede bir sorun mu var sizce.

• quote:

vodafone'da 3g 2-3 kademe çekerken neden EDGE'ye geçiş yapıyor bilgisi olan varmı.2-3 kademede de netice hız fena değil şebekede bir sorun mu var sizce.

galiba şebekede bu günlerde bir sorun var. çünkü iki gecedir gece yarısından sonra 3g de internet bağlantısı neredeyse sabaha kadar kesiliyor. üstelik dün gece edge de hiç çalışmadı.benim sorun gözlemlediğim yer ankara-keçiören.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netcii

quote:

galiba şebekede bu günlerde bir sorun var. çünkü iki gecedir gece yarısından sonra 3g de internet bağlantısı neredeyse sabaha kadar kesiliyor. üstelik dün gece edge de hiç çalışmadı.benim sorun gözlemlediğim yer ankara-keçiören.

Alıntıları Göster
    Malesef arkadaşlar bu lanet teknolojiyi iptal de edemiyoruz..

Çünkü iptalini sorduğumda 500 lira civarında ödeme yapmam gerektiğini söylediler..

Modem bedelini ödeyeyim hatta 2 tane modem parası vereyim üstüne modemi vereyim hizmetten vazgeçeyim deme şansınız hakkınız yok..

Ben yaşadığım sorunları tek tek yazmıyorum çünkü bu lanet teknoloji bağlantısı hızı kotası faturası desteği hizmeti müşteri hizmetleri shopları herşeyiyle tam bir rezalet ve herşeyiyle sorun..

Ucuz Vodafone'dan uzak durun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erk44 -- 22 Ocak 2010; 18:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erk44

Çünkü iptalini sorduğumda 500 lira civarında ödeme yapmam gerektiğini söylediler..

Modem bedelini ödeyeyim hatta 2 tane modem parası vereyim üstüne modemi vereyim hizmetten vazgeçeyim deme şansınız hakkınız yok..

Ben yaşadığım sorunları tek tek yazmıyorum çünkü bu lanet teknoloji bağlantısı hızı kotası faturası desteği hizmeti müşteri hizmetleri shopları herşeyiyle tam bir rezalet ve herşeyiyle sorun..

Sorun yaşadığınız bölge neresi hocam ucuz vodafone diyip duruyorsunuz da bu kota düşmesi yada fazladan fatura bindirmesi gibi bir sorun değil.Söyleyin belki bölgesel sorundur nerede yaşıyorsunuz bakalım benzer sorunu hangi arkadaşlar yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Sorun yaşadığınız bölge neresi hocam ucuz vodafone diyip duruyorsunuz da bu kota düşmesi yada fazladan fatura bindirmesi gibi bir sorun değil.Söyleyin belki bölgesel sorundur nerede yaşıyorsunuz bakalım benzer sorunu hangi arkadaşlar yaşıyor.

Alıntıları Göster
    Vodafone'un ucuzluğuyla ilgili açtığım üçüncü başlık bu..Diğer konuları da incelerseniz vodafone 3g mobil modem nedeniyle çok kere farklı konularda mağdur olduğumu görürsünüz..Ucuz vodafone deme sebebim de sadece bağlantı durumu değil yukarda saydığım başlıca genel durumlar..Bunu belirteyim önce..

Sorunuza gelince Malatya Merkez'de hem coğrafik olarak hem de yerleşim olarak Malatya'nın tam ortasında iş yerim ve evim bulunmakta..İş yerim valilik binası karşısında yani Malatya'nın tam ortasında..Evim de iş yerime yürüyerek 10 dakika uzaklıkta mimar sinan caddesi üzerinde..

Ne iş yerimde ne de evimde taahhütüme denk gelecek hiç bir hizmet alamadım..Durumu müşteri hizmetlerine ilettiğimde cevapsız kalıyor.Shoplara ilettiğimde haklısınız yeni baz istasyonları eklenecek deniyor..

Bu durumlar Vodafone'un reklamlarıyla iddiasıyla ne kadar ters düşüyor bunu bire bir olarak yaşıyorum ve pahalıya ucuz hizmet aldığım Sayın Ucuz Vodafone'a diyorum ki..

Beceremiyorsan yapma kardeşim ! Satma ! İnsanları da mağdur etme !

• quote:

Vodafone'un ucuzluğuyla ilgili açtığım üçüncü başlık bu..Diğer konuları da incelerseniz vodafone 3g mobil modem nedeniyle çok kere farklı konularda mağdur olduğumu görürsünüz..Ucuz vodafone deme sebebim de sadece bağlantı durumu değil yukarda saydığım başlıca genel durumlar..Bunu belirteyim önce..

Sorunuza gelince Malatya Merkez'de hem coğrafik olarak hem de yerleşim olarak Malatya'nın tam ortasında iş yerim ve evim bulunmakta..İş yerim valilik binası karşısında yani Malatya'nın tam ortasında..Evim de iş yerime yürüyerek 10 dakika uzaklıkta mimar sinan caddesi üzerinde..

Ne iş yerimde ne de evimde taahhütüme denk gelecek hiç bir hizmet alamadım..Durumu müşteri hizmetlerine ilettiğimde cevapsız kalıyor.Shoplara ilettiğimde haklısınız yeni baz istasyonları eklenecek deniyor..

Bu durumlar Vodafone'un reklamlarıyla iddiasıyla ne kadar ters düşüyor bunu bire bir olarak yaşıyorum ve pahalıya ucuz hizmet aldığım Sayın Ucuz Vodafone'a diyorum ki..

Beceremiyorsan yapma kardeşim ! Satma ! İnsanları da mağdur etme !

Alıntıları Göster
    aylardır kullanıyorum tek bir sorun yok.
    ne kota durumunda ne bağlantıda.1 kez bile kesildiğini görmedim.

bağlantının edge'ye geçmemesi için bir ayar var.
    vodafone mobile connect programında,cihazları yönet seçeneğine girdiğinzde çıkan modem modelinin üzerine
    tıklayıp düzenleye tıklıyoruz,çıkan seçeneklerden "sadece 3g" seçeneğini işaretliyoruz.tamama basıp çıkıyoruz.

yine kota problemi yaşayanlar ve fatura kesim tarihinden itibaren kota sayıcı başlamıyor diyenler kullanımı görüntüle menüsünden "sınır ayarla" seçeneğini tıklıyoruz istediğimiz hacim sınırını giriyoruz ve üst tarafta "genel" ikonuna tıklayıp kota sayacının ayın hangi gününde başlamasını istiyorsak o tarihi seçebiliyoruz.

vodafone 3g+ dünya 3g lideri

• quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: erk44

Saat 23:30 gibi bağlant©¥m koptu.Heralde genel bir durum iyileştirme çal©¥şmalar©¥ v.s diye düşündüm ve sakin sakin bekledim.Aradan 1 saat geçti defalarca denememe rağmen bağlant©¥ sağlayamay©¥nca MH arad©¥m.

MH numaram©¥ istedi verdim bilgiler teyit edildikten sonra neden bağlanam©¥yorum diye sorduğumda MH yan©¥t©¥ şöyle oldu..

MH : Beyefendi saat 24:00 ü geçtiği için sizi her hangi bir destek servisine aktaram©¥yorum.Bizi ilerleyen saatlerde tekrar aray©¥n.

BEN : Peki ben neden bağlanam©¥yorum genel bir sorun mu bu yoksa bölgeyle ilgili mi ?

MH : Size bilgi verecek birim saat 24:00 ' dan sonra ÇALIŞMIYOR.O yüzden mesai saatlerinde bizi tekrar aray©¥n dedi..

Bende sinirlendim ve kapatt©¥m telefonu..

Beceremiyorsan yapma bu işi kardeşim ! İnsanlar©¥ mağdur etmeye ne hakk©¥n var senin say©¥n Vodafone ?

Şimdi say©¥n vodafone'dan mobil modem alacaklar bir kez daha düşünün diyorum..

Öyle mobil modem ald©¥n©¥z taahhüt imzalad©¥n©¥z diye zannetmeyin ki 18 ay boyunca 24 saat hizmet ve destek alabileceksiniz..

Demedi demeyin sonra UCUZ Vodafone'a gidip yollarda kal©¥p geri dönmeyin ! .

Sana bir sey soyleyeyim kendiistegim disinda Vodafone 3G'de kopma olmadi catir catir netteyim MH veya data 24 saat calisir burda yaniliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: erk44

Saat 23:30 gibi bağlant©¥m koptu.Heralde genel bir durum iyileştirme çal©¥şmalar©¥ v.s diye düşündüm ve sakin sakin bekledim.Aradan 1 saat geçti defalarca denememe rağmen bağlant©¥ sağlayamay©¥nca MH arad©¥m.

MH numaram©¥ istedi verdim bilgiler teyit edildikten sonra neden bağlanam©¥yorum diye sorduğumda MH yan©¥t©¥ şöyle oldu..

MH : Beyefendi saat 24:00 ü geçtiği için sizi her hangi bir destek servisine aktaram©¥yorum.Bizi ilerleyen saatlerde tekrar aray©¥n.

BEN : Peki ben neden bağlanam©¥yorum genel bir sorun mu bu yoksa bölgeyle ilgili mi ?

MH : Size bilgi verecek birim saat 24:00 ' dan sonra ÇALIŞMIYOR.O yüzden mesai saatlerinde bizi tekrar aray©¥n dedi..

Bende sinirlendim ve kapatt©¥m telefonu..

Beceremiyorsan yapma bu işi kardeşim ! İnsanlar©¥ mağdur etmeye ne hakk©¥n var senin say©¥n Vodafone ?

Şimdi say©¥n vodafone'dan mobil modem alacaklar bir kez daha düşünün diyorum..

Öyle mobil modem ald©¥n©¥z taahhüt imzalad©¥n©¥z diye zannetmeyin ki 18 ay boyunca 24 saat hizmet ve destek alabileceksiniz..

Demedi demeyin sonra UCUZ Vodafone'a gidip yollarda kal©¥p geri dönmeyin ! .

Sana bir sey soyleyeyim kendiistegim disinda Vodafone 3G'de kopma olmadi catir catir netteyim MH veya data 24 saat calisir burda yaniliyorsun...
    hala kopup kopup duruyor siz sorunsuz kullananlar nerede yaşıyorsunuz yoksa evinizi baz istasyonuna kurup bizim bağlantımızı mı engelliyorsunuz anlamadım ki... kullanıyoruz ama bağlantı kopuyor işte ko-pu-yor... her soruna girip, olmaz öyle şey yanılıyon yalan sölüyon gibi saçma sapan yorumlar yazıyosunuz... siz sorun yaşamıyorsanız şükredin halinize... ama biz sorun yaşıyoruz...

• quote:

Evet ben yanılıyorum ama Vodafone MH de ki kız yanılmıyor.

Çünkü Vodafone saat 24:00'ı geçtikten sonra 3G Mobil modeme destek VERMİYOR..

Çünkü o birim ÇALIŞMIYOR..

Gece 24:00 dan sonra bağlantınız kopunca neden bağlanamadığınızı Vodafone MH size SÖYLEYEMİYOR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erk44 -- 24 Ocak 2010; 1:18:58 >
  • quote:

quote:

Evet ben yanılıyorum ama Vodafone MH de ki kız yanılmıyor.

Çünkü Vodafone saat 24:00'ı geçtikten sonra 3G Mobil modeme destek VERMİYOR..

Çünkü o birim ÇALIŞMIYOR..

Gece 24:00 dan sonra bağlantınız kopunca neden bağlanamadığınızı Vodafone MH size SÖYLEYEMİYOR..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar herkes hakl©¥ boşuna yaz©¥ş©¥yoruz.bendede vodafone 3g modem var. ilk 2 gün mükemmel olan bağlant©¥ 3.gün girişi ile sürünmeye başlad©¥.bende erk gibi mh arad©¥m.ayn©¥ şeyi bana da söylediler.24 den sonra teknik servis hizmetleri yokmuş. bende k©¥zd©¥m genel müdürlüğüne bi mail döşendim.ertesi sabah beni arad©¥lar. evin 50m ötesinde bir verici varken bağlant©¥n©¥n olmamas©¥n©¥n saçmal©¥k olduğunu söyledim.uğraşm©¥şlar san©¥r©¥m akşam©¥na bağlant©¥m yine mükemmel oldu. yaklaş©¥k 6 ayd©¥r kullan©¥yorum ama hala kesilmeler yaş©¥yorum.bide neden bukadar hassast©¥r onuda anlamad©¥m. pc yi 4 cm kayd©¥r©¥nca bağlant©¥m çoşuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_eses

arkadaşlar herkes hakl©¥ boşuna yaz©¥ş©¥yoruz.bendede vodafone 3g modem var. ilk 2 gün mükemmel olan bağlant©¥ 3.gün girişi ile sürünmeye başlad©¥.bende erk gibi mh arad©¥m.ayn©¥ şeyi bana da söylediler.24 den sonra teknik servis hizmetleri yokmuş. bende k©¥zd©¥m genel müdürlüğüne bi mail döşendim.ertesi sabah beni arad©¥lar. evin 50m ötesinde bir verici varken bağlant©¥n©¥n olmamas©¥n©¥n saçmal©¥k olduğunu söyledim.uğraşm©¥şlar san©¥r©¥m akşam©¥na bağlant©¥m yine mükemmel oldu. yaklaş©¥k 6 ayd©¥r kullan©¥yorum ama hala kesilmeler yaş©¥yorum.bide neden bukadar hassast©¥r onuda anlamad©¥m. pc yi 4 cm kayd©¥r©¥nca bağlant©¥m çoşuyor...

Alıntıları Göster
    bende vodafone modem kullanıyorum ve çokta memnunum alacaklarada tavsiye ederim hiçbir kopma yok son derece stabil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

bende vodafone modem kullanıyorum ve çokta memnunum alacaklarada tavsiye ederim hiçbir kopma yok son derece stabil...

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar

En kötü durumda bu hızı alıyorum. İşe yarar mı bilmem ama ben çok ama çok memnunum.

DOW:1.58 mb
    UPL:1.43 mb

Sistemi kötü olanlar bence bulundugu konuma baksınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BB_Storm

Merhaba Arkadaşlar

En kötü durumda bu hızı alıyorum. İşe yarar mı bilmem ama ben çok ama çok memnunum.

DOW:1.58 mb
    UPL:1.43 mb

Sistemi kötü olanlar bence bulundugu konuma baksınlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar İstanbul Şişhane'de istiklal caddesine 150 metre mesafede vodafone 3g çekmiyor mecburen edge ile bağlaniyorum o da resmen kağni gibi. Turkcell 3g yine 2 çubuk çekiyor, avea 3g ise vodafone gibi hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 15 Şubat 2010; 0:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Arkadaşlar İstanbul Şişhane'de istiklal caddesine 150 metre mesafede vodafone 3g çekmiyor mecburen edge ile bağlaniyorum o da resmen kağni gibi. Turkcell 3g yine 2 çubuk çekiyor, avea 3g ise vodafone gibi hiç yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar hemenwww.vodafone.com.tr uzerinden MH konuyla ilgili detayli mail atin mutlaka cozerler.C.tesi ilk defa bir yerde EDGE ile baglandim hiz gayet iyiydi.

• quote:

Arkadaslar hemenwww.vodafone.com.tr uzerinden MH konuyla ilgili detayli mail atin mutlaka cozerler.C.tesi ilk defa bir yerde EDGE ile baglandim hiz gayet iyiydi.

Alıntıları Göster
    ben edgeyi unuttum görmüyorum neredeyse.

helal olsun vodafone'a gerçekten iyi çalışıyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.