Şimdi Ara

3g modem ayarları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir adet simkilitsiz 3g modem var vodafonedan aldığım. Bu modem ile vodafone ve turkcele çok rahatlıkla girebilmeme rağmen avea hattımla giremiyorum. Bunun için bana ayarları gönderebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum. Hatta elinde avea 3g modem olan bir arkadaş içerisinden çıkan yazılımı zipleyip uploadlayabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

• Yok mu yardımcı olabilecek bir arkadaş
  • Yardım değil ama bir uyarım olacak modemin kutusuna bakarsanız 1800 mHz'de yani Avea frekansında 3G desteği yok. Modemi Avea'da sadece GPRS ile kullanabilirsiniz.
  • Yalnız mobile partner programında herhangi bir profilde 3g şebekesi rahat olarak çekiyor ibrelerde ne kadar çektiği de gösteriliyor sadece bağlanrken son aşamaya kadar gelip autorization yapılamıyor ha bu arada ben base bandı update ettim içinde gelen vodafone program mobile partnera dönüştü.
    Her neyse zaten amacım o değil başka bir modem de temin edebilirim ama elimin altında jet modemden çıkan yazılımın da olmasını istiyorum.

Yine de uyarın için sağol.
  • peki kardeş turkcell E176 modem için de 1800 mhz de 3g desteği olmaması gibi bir sıkıntı varmı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: dr_umut

Yardım değil ama bir uyarım olacak modemin kutusuna bakarsanız 1800 mHz'de yani Avea frekansında 3G desteği yok. Modemi Avea'da sadece GPRS ile kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkarahanli61 -- 24 Mart 2011; 14:31:20 >
  • vodafon modemde her üç operatör sim kartı 3 g tipinde çalışıyor.ben mobil partner pororamı ile kullanıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.