Şimdi Ara

3G Modem ile bilgisayardan sesli aramada ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. vodafone e160e 3g modem kullanıyorum 2 aydır. data hattım olmadığından bende normal hattımı internete ihtiyaç olduğunda takıp bağlanıyorum ama hattımı arayan olduğu zaman karşı taraf telefon çalıyor olarak ton sesini duysada benim haberim olmuyordu.
    Mobile partner isimli programı buldum onu kurdum onunla internete bağlanıyorum bu program sayesinde bir kişi sizi aradığınız zaman program haber veriyor ve konuşmaya başlıyorsunuz bilgisayarınızdan fakat bende karşı tarafdan ses gelmiyor ama arama yapıldığını gösteren sayaç çalışıyor. internette araştırdım benim gibi sorunla karşılaşan bir kişi olmuş onada sorun bulunmamış başkada kaynak yok.
    aranızda bu programı kullanıp bu sorunla karşılaşan, çözüm bulan veya çözüm yolunda yardımcı olacak arkadaş varmı?
    bu resim normalmi? haporler pasif durumda

not; hat vodafone
     3G Modem ile bilgisayardan sesli aramada ses gelmiyor

• nasıl yapıyorsunuz mobile partnerde bir ayar mı yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

nasıl yapıyorsunuz mobile partnerde bir ayar mı yapmak gerekiyor?

normal bağlantı için tools dan language yazan yerden dili türkçe yapıoruz, seçenekleren profil yönetimi var oradan yeni deyip, profil ismine bişiler yaz isimini veya operatör isimini, apn kısmındakiini statik alanını işaretleyip kutucuğa internet yazıp kaydeti tıklıyoruz. vodafone m.hizmetlerini aradım tüm modemlerine istediğimiz sim kartına takılabiliyormuş kilit yokmuş yani.

Googlede aradım en çok bu sitede mobile partner geçmiş herkes yazmış mobile partner ile bağlan diye ama bir tane yanıt gelmemiş konuya. hiç kimsemi sesli arama özelliğini kullanmıyor?
  • sorununuz aslında çözümsüz.çünkü malesef e160e modemde sesli görüşme desteği yok.sadece çağrı bildirimi oluyor ve mobile partner programı aramayı kabul etmiş gibi gözüküyor.fakat cihazda sesli görüşme desteği olmadığı için yazılım sadece aramayı kabul etmiş oluyor,görüşme yapılamasa bile yapılmış gibi işlem yapıyor.aslında yazılımsal bi hata da denebilir.
    Keşke modem sesli görüşmeyi de destekleseydi.o zaman tadından yenmezdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: netcii

sorununuz aslında çözümsüz.çünkü malesef e160e modemde sesli görüşme desteği yok.sadece çağrı bildirimi oluyor ve mobile partner programı aramayı kabul etmiş gibi gözüküyor.fakat cihazda sesli görüşme desteği olmadığı için yazılım sadece aramayı kabul etmiş oluyor,görüşme yapılamasa bile yapılmış gibi işlem yapıyor.aslında yazılımsal bi hata da denebilir.
    Keşke modem sesli görüşmeyi de destekleseydi.o zaman tadından yenmezdi :)

hocam müşteri hizmetlerini aradım var dedi yada müşteri hizmetleri yanlış biliyor emin değilim ama;

buradaki konu başlığında halletmişler.

• nasıl halletmişler yazsaydın keşke. bendede e180 var sorun aynı. sanırım extradan ses driveri kurmak gerekiyor şimdi araştırıcam.
  • sorun modemlerin bu özelliğinin kapalı olması. dc unlocker yazılımı ile bunu biraz para harcayarak açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • **21*7543000# telefonu bu numaraya yönlendiriyorum modemi kullanırken hattımı birisi ararsa bana mesaj geliyorr böylelikle karşı tarafta aradığınız numaraya ulaşılamıyor mesajı alıyorr telefonu açtığımda karşıdaki arayanı isteğe göre tekrar arıyorum yönlendirme iptali ##21#
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X
    **21*7543000# telefonu bu numaraya yönlendiriyorum modemi kullanırken hattımı birisi ararsa bana mesaj geliyorr böylelikle karşı tarafta aradığınız numaraya ulaşılamıyor mesajı alıyorr telefonu açtığımda karşıdaki arayanı isteğe göre tekrar arıyorum yönlendirme iptali ##21#

servis ücreti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X
    **21*7543000# telefonu bu numaraya yönlendiriyorum modemi kullanırken hattımı birisi ararsa bana mesaj geliyorr böylelikle karşı tarafta aradığınız numaraya ulaşılamıyor mesajı alıyorr telefonu açtığımda karşıdaki arayanı isteğe göre tekrar arıyorum yönlendirme iptali ##21#

servis ücreti ?

servis ücreti yok mesaj bırakırlarsa karşı tarafa var.vodafone telesekreter servisine yönlendirmiş oluyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.