Şimdi Ara

3G Modemler ve Kontratsız 8 GB Paketler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdiye kadar hep telefondan ya da ADSL den interneti kullandım ancak şuan durumum gereği bu 3G vınn, jet tarzı modemlere yönelmem gerekiyor fakat malesef hiç hakim değilim bu konuya.

Öncelikle avea faturalı yeni nesil tarife kullanıcısıyım, sınırsız ( 2 GB Akk kotalı ) internetim var fakat ben aylık 8 GB civarındaki paketlerden almak istiyorum çünkü bu 2 GB den sonra hız düşüyor ve malesef işime gelmiyor.

Avea jetleri inceledim biraz ama yine de karar veremedim.

Hattım avea olduğu için bir tek avea mı alabilirim. O modem için sim nasıl oluyor benim hattıma bağlı mı oluyor ayrı bir hat mı tahsis ediliyor.

Turkcell den almak için ayrı bir turkcell numarası mı almam lazım ve 8 GB kontratsız paketler hangisinde uygundur.

Bulunduğum yerde telefondan avea 3G 7-8 mbit görüyor fakat modem nasıl olur bilmiyorum önceliğim avea ama.

Bir de modem için kontratsız almayı düşündüğümden muhtemelen paketlere dahil olmuyodur. Harici ne şekilde alabilirim. 2. el ya da satan birinden sıfır kutusunda olanlardan alsam olur mu bir fikriniz, öneriniz var mı.

Kusura bakmayın tamamen yeniyim diye bu tip sorular oldu. Cevaplayabildiğiniz kadarını seve seve okurum.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.