Merhaba arkadaşlar bu aralar yeni tablet arayışındayım ve 3G Tablet olmasını istiyorum. Emektar telefonum ile onu değiştirmeyi düşünüyorum ve bu konuda araştırma yaptım sonuç olarak bir kaç tablet ve bir soru aklıma takıldı. Öncelikle tabletler şunlar: Piranha Aristo II 7" 8GB=399-400 TL Reeder A7S 7" 4GB=299-300TL Samsung Galaxy Tab 2 7"=29TL taksitle Turkcell'den. Bu cihazlardan birini seçip ki ilk tercihim Tab2, Simkartımı takıp telefon gibi kullanmayı düşünüyorum, ama aklıma şu takıldı, her 3G tabletin telefon özelliği var mı? Gerekli Rom atılırsa aktif olur mu mesela? yada haricen bir program ile halledilebiliyor mu(Line,Viber vs.)? Bilen, kullanan varsa yardım etse çok memnun olurum. Teşekkürler.
Ben de sizin gibi 3G'li tablet arıyorum ve telefon özelliği olsun istiyorum. Aristo II'de sizin istediğiniz özellik var diye biliyorum. Bir de Ainol Novo Numy AX1'de telefon özelliği var hem de çift sim kartlı, 4 çekirdek işlemcili. Fiyatı 450-500 arası bir fiyat olacak sanırım. Ainol'dan edindiğim bilgiye göre Bayram öncesi veya sonrası satışta olacak.www.ainol.com.tr dan bilgi alabilirsiniz. Bir de Dark EvoPad M7200 varilgilendiğim. Ben de bunun telefon özelliği olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum fiyatı 399 TL. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Bu ikisinden biriniwww.gold.com.tr 'dan alacağım sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: kaliope
Ben de sizin gibi 3G'li tablet arıyorum ve telefon özelliği olsun istiyorum. Aristo II'de sizin istediğiniz özellik var diye biliyorum. Bir de Ainol Novo Numy AX1'de telefon özelliği var hem de çift sim kartlı, 4 çekirdek işlemcili. Fiyatı 450-500 arası bir fiyat olacak sanırım. Ainol'dan edindiğim bilgiye göre Bayram öncesi veya sonrası satışta olacak.www.ainol.com.tr dan bilgi alabilirsiniz. Bir de Dark EvoPad M7200 varilgilendiğim. Ben de bunun telefon özelliği olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum fiyatı 399 TL. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Bu ikisinden biriniwww.gold.com.tr 'dan alacağım sanırım.
Yardımınız için teşekkür ederim, düşüncelerimi değiştirebilirsiniz Şuan kullanmakta olanlar cevaplar ise daha sağlıklı bilgiye sahip oluruz.
CapsulePcC
kullanıcısına yanıt
Ainol'u kullanmış olanın bulunacağını sanmam çünkü daha satışı başlamadı. Yurt dışından almış olan varsa da bu yazıyı okurlar mı bilmem. Ama youtube da videolarını seyredip bir fikir edinebilirsiniz. Dark evopad'de telefon özelliği olmadığını öğrendiğimden bu tableti de eledim ve Ainol'ü bekliyorum. Yalnız Gold, satışlara 10 Ekim'de başlayacaklarını söyledi, Ainol Türkiye ise Bayram'dan sonraya kalabileceğini söyledi. Bir dehttp://www.teknolojigemisi.com/ainol-novo-7inc-numy-ax1-tablet-telefon-pmu1446 bu linkte şu an satışlar var ama güvenirliği konusunda emin değilim, garantisi ne olur bilmiyorum ve Ainol Türkiye bazında araştırma yapıyorum. İmkanınız varsa sizde bir araştırın.
kaliope
kullanıcısına yanıt
Evet bende küçük bir araştırma yaptım, Ainol Türkiye yada Gold'u bekliyeceğim. Sizin gibi Numy'yi bekliyebilirim. Yardımınız ve ilginiz için teşekkür ederim.