Şimdi Ara

AMERİKADAN ALINAN iPHONE'LARLA İLGİLİ SORULAR VE CEVAPLARI •ANA KONU•

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Amerikadan alinan iPhone a türkiyedeki apple store bakıyormu hala

Ayrıca sim kilitsiz alınıyor diye biliyorum. Başka bi forumda öyle bişe yok diyolardı. İphone 5s simkimitsiz alabilirm bu günlerde(babam amerikada şuan)

Pasaport kaydı yaptırasam. Sorun çıksa amerikaya gitsem. Problem olurmu. Hani işte pasaport laydı yaptırmışsınız gibi

Nelere dikkat etmeliyim

Garanti süresinde herhangi bir farklılık varmı

Şarj adaptörü problemmiş bildiğim kadarıyla ama bmde fazladan şarj var

Herhangi bir problem olurmu. Alan arkadaşlar yaşadıkları sorunları söylesin.

Ana konu yapalım. İsteyen faydalansın. A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desider.org -- 13 Ocak 2015; 2:05:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Amerikadan alinan telefonun burada garantisi gecerli degil. Amerikada da 1 yil garantisi var, oraya gidip degistirirsen, btk'ya degisim kagidini gonderiyorsun ve eski cihazinin imei kaydi yenisiyle degisiyor, bir daha pasaport kayit isiyle ugrasmiyorsun yani. Kisacasi sorun ciktiginda amerikaya goturme durumun varsa tabi ki oradan al, zamlardan sonra daha da uygun hale geldi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oraya ayda bir giden tanıdıklar var. Yani gitmek problem olmaz. Zaten orada denesinler bakaınlar bi problem varmı.

Bide pasaport kaydı baya göz korkutucu. Elektronik imza diyolar. O kadar zormu?

Ayroca ğasaport kaydı güvenilirmi. Birçok yorum okudum sitelerde. Herkes iptal oldu, kayotlı değil hayası aldım diyo. Böyle bir problem çıkamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanimadigin birisinin pasaportuna kayit ettirmezsen bir sorun cikacagini sanmiyorum. Kaydettirecegin kisinin e devletinden parayi yatirdiktan sonra yapabilirsin. Eskiden son 30 gun icinde giris yapmasi gerekiyordu, artik 2 aya cikti sanirim. Elbet guvendigin birini bulursun. 2 ay da kayitsiz kullanma hakkin var ayrica.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Tanimadigin birisinin pasaportuna kayit ettirmezsen bir sorun cikacagini sanmiyorum. Kaydettirecegin kisinin e devletinden parayi yatirdiktan sonra yapabilirsin. Eskiden son 30 gun icinde giris yapmasi gerekiyordu, artik 2 aya cikti sanirim. Elbet guvendigin birini bulursun. 2 ay da kayitsiz kullanma hakkin var ayrica.

Peki sigorta yaptırsam. Olurmu. Yani yurt dışı olması problem olurmu bu ciazlar işin.

• Telefonu alirken 99 dolara Apple care de alabilirsin. Garantisini 2 yila cikarir ve max 2 kez olmak uzere kirilma, su temasi gibi kullanici hatasi sorunlari da kapsiyor. Kapsamasina kapsiyor ama yine de 80 dolar servis ucreti aliyorlar kullanici hatasina. Normalde garanti disi degisimler daha pahali oluyor tabi. Turkiyede gecmez tabi bu, diger sigorta islerini de tam bilmiyorum, aldigin an yapiyorlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 13 Ocak 2015; 3:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

Oraya ayda bir giden tanıdıklar var. Yani gitmek problem olmaz. Zaten orada denesinler bakaınlar bi problem varmı.

Bide pasaport kaydı baya göz korkutucu. Elektronik imza diyolar. O kadar zormu?

Ayroca ğasaport kaydı güvenilirmi. Birçok yorum okudum sitelerde. Herkes iptal oldu, kayotlı değil hayası aldım diyo. Böyle bir problem çıkamı

E-devlet sayfasından işlemi yapmak 1 dakika sürüyor. Beni Garanti Bankası'na yönlendirdi, oradan ödemeyi yaptım ve işlem bitti.

Sonuçta hepsi devletin siteleri, pasaport işlemleri ve telefon kaydı ortak bilgiyi kullanıyor, sorun çıkmaması lazımç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım uluslararası garantisi olan teknik servis bildiğini söyledi. Amerikadan alınam iphonelara bakıyormus. Böyle bise olabilir herhalde değilmi?

• Desider.org kullanıcısına yanıt
    Apple store disindaki servisler bakabilir tabiki ama onlar zaten yetkili servis degil ve mudahale ettikleri anda telefonun garanti disi kalir. Ileride amerikadaki apple storea da gotursen buna yetki disi mudahele edilmis diyerek bakmazlar. Buradaki Apple store da zaten amerika cihazlarina kesinlikle bakmiyor, turkiyede acildigindan beri boyle yasalardan dolayi.

• quote:

Apple store disindaki servisler bakabilir tabiki ama onlar zaten yetkili servis degil ve mudahale ettikleri anda telefonun garanti disi kalir. Ileride amerikadaki apple storea da gotursen buna yetki disi mudahele edilmis diyerek bakmazlar. Buradaki Apple store da zaten amerika cihazlarina kesinlikle bakmiyor, turkiyede acildigindan beri boyle yasalardan dolayi.

Apple teknin servisleri varya. Hani bu apple sitesindede gözüküyo. Telefonda konusmustuk biz apple dan telefon randevusu ayarlamıştım. Garanti işine onlarda bakabiliyor sanırım.

Onların uluslararası garantisi varmıdır işte. Arkadaşım var diyor

• quote:

Abim Tayvan'dan iPhone 6 aldı. Türkiye de garantisi olur mu? Aynı kıtadaysa oluyor diye biliyordum. İkisi de Asya'da.

• Dexsite kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim, bir yerde tam ülke listesini görmüştüm bakılmayanların. Dubai, suudi arabistan falan gibi yerlere bakılmıyor mesela, singapurdan alan bir arkadaşım vardı onun da geçmiyor. Muhtemelen tayvan da geçmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 13 Ocak 2015; 19:46:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.