Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noldu şu sizin çinlilerin 3g iPhone'u? Steve tanıttı mı?
  • Bu akşam saat 8'de. Her türlü bilgi güncellenecek bu başlıkta.
    Ayrıca Vodagone bayisinin fiyat ve zaman konusunda bu kadar kesin konuşması biraz şans gibime geliyor

@shady

Sanırım iPhone gen2 yazmak zor geliyor herkes eski alışkanlık ya da diğer markalar gibi iPhone 2 yazıyor.iPhone'dan anlayan çok insan var forumda ama, Macintosh/Apple konusunda çok cahilimiz var Bilkom sağolsun
  • son bir kaç gündür bende merakla bekliyorum. eğer gerçekten yazılanlar doğru çıkarsa (GPS, 3G) ve makul bir fiyat ile satılırsa neden olmasın. İpod/ iphone, kağnı gibi çalışan symbiyan telefonlara göre daha güçlü bir platform. en çok hoşuma giden tarafı hızı. bundan ödün vermezlerse alınabilecek en güzel telefon iphone.
  • aslında bu konuya kilit vurup bunu bekleme topiğiymiş gibi yapıp yeni iphone tanıtıldığında oradan devam etmek lazım.10 sayfa oldu akşama kadar daha da geçer,sayfa kalabalığı olacak.bunu kilitleyip yeni konudan devam etmek daha iyi olacaktır.iphonev2 topiği filan gibi.sayfaların içinde kaybolmayız böylece

ben de merakla takip ediyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Saat 8 e kadar daha mı beklicez onca gün bekledik ...

Bende girdim hemen başlığa resim falan vardır tanıtılmıştır diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

aslında bu konuya kilit vurup bunu bekleme topiğiymiş gibi yapıp yeni iphone tanıtıldığında oradan devam etmek lazım.10 sayfa oldu akşama kadar daha da geçer,sayfa kalabalığı olacak.bunu kilitleyip yeni konudan devam etmek daha iyi olacaktır.iphonev2 topiği filan gibi.sayfaların içinde kaybolmayız böylece

ben de merakla takip ediyorum

Shady ben ve muhtemeln vipracing burdan canlı yayın(foto/yorum) yapıcaz kitlemeyin konuyu. Yayından sonra bir topik oluşturulur.

• Eski Iphone na göre değişen ne var?

Mesela Eskisi böyleydi şimdiki böyle tarzı bir karşılaştırma :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

22.30 da iphone bölümüne geçilicek

canlı izleyebileceğimiz bir link varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 9 Haziran 2008; 12:30:30 >
  • hayır yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

22.30 da iphone bölümüne geçilicek

canlı izleyebileceğimiz bir link varmı ?

Benim arkadaş gidicek önceden ayarlamış olsaydık webcam ile canlı yayın yaptırtırdım ona kongrede wireless üzerinden ama fotoğrafları çekip yolluyacak sürekli
  • ben tanıtılmasını bugün beklemiyorum. yarın tanıtılacak gibime geliyor.
  • yarın sessionlar var. oralarda tanıtılmaz bi srü insan kapıda bekliyor ve bu olay için bilet alıyor. Keynote, Apple tanıtımları için kullanılır...
    developer.apple.com

Bakarsanız, 9'u, keynote...
  • Zaman nasıl hızlı geçiyor, 3 ay önce çıkıcak mı çıkmayacak mı diye tartıştığımızı hatırlıyorum dün gibi.. Ama şu 1 hafta geçmedi resmen.. Devlet sırrı gibi adamlar sakladıkça merakta o denli artıyor insanda..
  • merhaba arkadaşlar konuyla iligli değil aslında ama yeni nesil iphonela iligli bir sorum olucak şimdi temmuzda veya herhangi bir zamanda iphone türkiyede yasal olarak satışa sunuldumu app storedaki programları nasıl alıcaz itunes hesabı açılıyormu türkiyede :S teşekkürler...
  • ustalar KUTU acildimi........................:)

yoksa bizmi ACACAGIIIIIZZZZZZZZZZZZZZ..................:)
  • Hadi bakalım saatler var.. Bu arada vodafone inşallah getirmez o fiyata
  • Şaka gibi yaa :)

Saat 8 olsada şu çinlilerin 3g iPhone'unu görsek bi ya acayip meraktayım
  • Fake galiba ama kutu açılmış malesef benim umdugum degil...

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Buradada arkadaş fake oldugunu açıklamaya çalışmıs birinde siyah birinde gri renk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77turk77 -- 9 Haziran 2008; 14:40:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

yarın sessionlar var. oralarda tanıtılmaz bi srü insan kapıda bekliyor ve bu olay için bilet alıyor. Keynote, Apple tanıtımları için kullanılır...
    developer.apple.com

Bakarsanız, 9'u, keynote...

bak bu keynote olayını bilmiodum scheduleda sessionlar hep salı gösteriodu ben yarını bekliodum sevindim valla.

steve lafı gevelemsede tanıtsa bi an önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Haziran 2008; 14:37:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qedd

quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

Hadi bakalım saatler var.. Bu arada vodafone inşallah getirmez o fiyata

neden ? yuksek fiyattan mi aldin onceden ?

Daha almadım ayın 20. de almayı düşünüyorum.. Eğer o fiyata sunarlarsa gereksiz yere Amerika'dan almış olurum...

Bu arada inşallah dağ fare doğurmaz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.