Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanlıkalemlik

arkadaslar merhaba ben de 3g dusunuyorum son durum nedir bu telefonlarda

ekitap oyun mesajlasma muzik

telefonda yaptiklarim bunlar yetecegini dusunuyorum

hocam ben 3g kullanıyorum.ios 5 yüklü yeni çıkan ios 6 yüklenmiyor maalesef.fakat bende senin gibi oyun,müzik,mesajlaşma,ekitap,twitter,facebook için kullanıyorum onlarıda çok süper bir şekilde yerine getiriyor gayet hızlı benim elimdeki cihaz,bir sıkıntım yok.jelatinli kullanıyorum bazen kılıflı kullanıyorum gayet temiz duruyor ölü pixel falanda olmadı 1 sene önce 2.el olarak almıştım.fakat şöyle bir sorun olabilir benim internet paketim var wifi olmayan yerlerde 3G edge ile bağlanıyorum çok çabuk şarj yiyor yani 2 saatte falan yarıya iniyor full şarjdan.sorun olursa sorabilirsin.
    not: ben zamanında 700 liraya almıştım ikinci el olarak ama sıfır ayarındaydı.şuan aynı cihazı 400-450 arası bulursun.

• çok teşekkürler cevabınız fazlasıyla açıklayıcı oldu :) maalesef apple cazibesine kapıldım ama şimdilik gözüm yüksekte değil :)

evet şarj konusu da bana da sıkıntılı geliyor gerçi internet kullanmıyorum telefonda ama, valla arayıştayım şimdilik ben de inşallah temiz hesaplı bir şeye denk geleceğim :)
  • rica ederim
  • 770'e kadar düşmüş fiyatı, garantili üstelik.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-3gs-8gb-fiyati,198415.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolselman -- 17 Haziran 2012; 16:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolselman

770'e kadar düşmüş fiyatı, garantili üstelik.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-3gs-8gb-fiyati,198415.html
    İstanbulda mağazadan 3gs en uygun nereden alınır. Bilgisi olan yakında satın almış olan birisi var mı acaba? İnternetten satın almak şu anda benim için 2. planda yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fataly -- 18 Haziran 2012; 13:57:00 >

• arkadaşlar ben iphone 3g 16 gb kullanıyorum vodafone cepnet sınırsız internetim var.ayarlar kısmından kullanıma girdiğimizde hücresel ağ verisinden ne kadar internet kullandığımız gözüküyor.her fatura kesim tarihinde istatistikleri sıfırla demem gerekiyor mu yoksa kendisi sıfırlar mı?

birde burda ''alınan'' ve ''gönderilen'' diye iki başlık var. GÖNDERİLEN : 37,7 MB / ALINAN : 425 MB ben ne kadar internet kullanmışım şimdi şu ana kadar?

bir sorum da uygulamalardan var.twitter'ın uygulamasını indirmiştim.ben mesela 3g açıp twitter giriyorum sonra gece bir yerde uygulamadan çıkış yapıyorum fakat ertesi gün tekrar girdiğimde gece bıraktığım tweetler değil 4-5 gün önce atılmış tweetler ekranı geliyor.bunu nasıl güncel tutucaz? siz bu uygulamanın yerine önerebileceğiniz bir uygulama var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

arkadaşlar ben iphone 3g 16 gb kullanıyorum vodafone cepnet sınırsız internetim var.ayarlar kısmından kullanıma girdiğimizde hücresel ağ verisinden ne kadar internet kullandığımız gözüküyor.her fatura kesim tarihinde istatistikleri sıfırla demem gerekiyor mu yoksa kendisi sıfırlar mı?

birde burda ''alınan'' ve ''gönderilen'' diye iki başlık var. GÖNDERİLEN : 37,7 MB / ALINAN : 425 MB ben ne kadar internet kullanmışım şimdi şu ana kadar?

Ayarları sıfırlamanız gerekmiyor, bu işlem operatör tarafından kendi sistemlerinde yapılıyor. Siz her ay fatura kesiminde ayarları sıfırlarsanız o ay kaç mb kullandığınızı görmüş olursunuz, yoksa sıfırlamak pek önemli bir şey değil.

425 MB internet kullanmışsınız, alınana bakacaksınız.

• quote:

arkadaşlar ben iphone 3g 16 gb kullanıyorum vodafone cepnet sınırsız internetim var.ayarlar kısmından kullanıma girdiğimizde hücresel ağ verisinden ne kadar internet kullandığımız gözüküyor.her fatura kesim tarihinde istatistikleri sıfırla demem gerekiyor mu yoksa kendisi sıfırlar mı?

bir sorum da uygulamalardan var.twitter'ın uygulamasını indirmiştim.ben mesela 3g açıp twitter giriyorum sonra gece bir yerde uygulamadan çıkış yapıyorum fakat ertesi gün tekrar girdiğimde gece bıraktığım tweetler değil 4-5 gün önce atılmış tweetler ekranı geliyor.bunu nasıl güncel tutucaz? siz bu uygulamanın yerine önerebileceğiniz bir uygulama var mı?

Madem sınırsız internetin var alınan / gönderilen önemli omasa gerek.

Bir de operatörler alınan+gönderilen olarak kullanımı hesaplıyor, bu yüzden sınırlı interneti olanların dikkat etmesi lazım. Sadece alınan değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

Madem sınırsız internetin var alınan / gönderilen önemli omasa gerek.

Bir de operatörler alınan+gönderilen olarak kullanımı hesaplıyor, bu yüzden sınırlı interneti olanların dikkat etmesi lazım. Sadece alınan değil yani

Önemli değil tabiki ama ne kadar harcandığınıda görmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh

quote:

Ayarları sıfırlamanız gerekmiyor, bu işlem operatör tarafından kendi sistemlerinde yapılıyor. Siz her ay fatura kesiminde ayarları sıfırlarsanız o ay kaç mb kullandığınızı görmüş olursunuz, yoksa sıfırlamak pek önemli bir şey değil.

Tamamdır teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Tamamdır teşekkür ederim

conistr
    quote:

Bir de operatörler alınan+gönderilen olarak kullanımı hesaplıyor

demiş, internet paketi kullanırım belirli aralıklarla ama böyle bir şeyden haberim yoktu. o zaman 425+37= 468 MB kullanmış oluyorsunuz hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamdır teşekkür ederim

conistr
    quote:

Bir de operatörler alınan+gönderilen olarak kullanımı hesaplıyor

demiş, internet paketi kullanırım belirli aralıklarla ama böyle bir şeyden haberim yoktu. o zaman 425+37= 468 MB kullanmış oluyorsunuz hocam

evet onu biliyordum zaten okumuştum diğer iphone ile alakalı sitelerde.twitter ile ilgili bir öneriniz var mı? kullanabileceğim kullanışlı bir uygulama?

• Arkadaslar 1hafta önce 740 liraya 3Gs akdim ama şarjı çok kötü yarım günde bitiyor.edgede foruna giriyorum 4-5 dk da %1 gidiyor.gerci yoğum kullanımda yarım gün bitmesi normalmi ? Versiyon 5.1.1 ışık kısık ve otomatik sizce normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybel -- 22 Haziran 2012; 11:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybel

Arkadaslar 1hafta önce 740 liraya 3Gs akdim ama şarjı çok kötü yarım günde bitiyor.edgede foruna giriyorum 4-5 dk da %1 gidiyor.gerci yoğum kullanımda yarım gün bitmesi normalmi ? Versiyon 5.1.1 ışık kısık ve otomatik sizce normalmi?

Sürekli internetteysen en fazla 2-3 saat gider bu normal bir değer.

bi de internete girmeden bir dene eğer yine 1 günden az gidiyorsa sıkıntı var demektir.
  • İnternetsiz Eğer 1 günde biterse garantiyemi vermek lazım?

• batarya garanti kapsamında mı bilmiyorum ama normal şartlar altında(internetsiz ve oyunsuz) çok rahat 1 gün götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybel

Arkadaslar 1hafta önce 740 liraya 3Gs akdim ama şarjı çok kötü yarım günde bitiyor.edgede foruna giriyorum 4-5 dk da %1 gidiyor.gerci yoğum kullanımda yarım gün bitmesi normalmi ? Versiyon 5.1.1 ışık kısık ve otomatik sizce normalmi?

Turkcell' den mi aldınız ? hemen bir fikir atıp ortalığı karıştırayım biraz yoksa Turkcell kampanya diye elinde ki arızalı veya refreshed telefonları mı satıyor
  • Turkcell'den aldım evet ana hakkını yemeyeyim en ucuz Turkcell'i Avea 800 hepsiburada 840 bimeks 1050 idi ;)

• duyduğuma göre ios 6 3gse de geliyormuş :)

sürekli mesajlaşma oyun 2 saat müzikle ne kadar gider acaba şarjı :D
  • arkadaşlar 3gs telefonumu çaldırdım :( tekrardan 3gs telefon almak istiyorum elimde 3g var takas yapmak isteyen olursa pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.