Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3g ile sorunum var cihaz sebeke bulmuyor ne yapabilirim???

Cihaz daha önce 3....bilmem kac versiyondu restore ve güncelleme yapıp 4.2.1 e almak istedim. Tabi restoreyi yapamadım 1015 hatası verdi vs vs sonuc olarak 4.2.1 sürümüne gecti bb ise 06,15,00 ama simdide sebeke bulmuyor neyi eksilk yaptık acaba ??

Yardımcı olabilecek biri varsa detaylı anlatırsa sevinirim.
    Tesekkürler.
  • Şirketten geçici olarak kullanılmış ve boşta duran 3GS almıştım.Bugün geri verecektim.
    Telden pek anlamadığımdan içine kaydettiğim verileri toptan silmek için
    ayarlar- genel- sıfırla- tüm verileri ve ayarları sil.. yaptım.
    Cihaz artık açılmıyor.Daha doğrusu açılıyor ama sadece acil çağrı şeklinde ekran geliyor.
    İlk kez Ipone kullandım, neden böyle yaptı anlamadım.
    Derdime bir çare lütfen. Cihazı şirkete geri vermem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Şirketten geçici olarak kullanılmış ve boşta duran 3GS almıştım.Bugün geri verecektim.
    Telden pek anlamadığımdan içine kaydettiğim verileri toptan silmek için
    ayarlar- genel- sıfırla- tüm verileri ve ayarları sil.. yaptım.
    Cihaz artık açılmıyor.Daha doğrusu açılıyor ama sadece acil çağrı şeklinde ekran geliyor.
    İlk kez Ipone kullandım, neden böyle yaptı anlamadım.
    Derdime bir çare lütfen. Cihazı şirkete geri vermem lazım.

itunes yüklü bir bilgisayara bağlayıp, doğrulama yapıldıktan sonra kullanabilirsiniz.
  • Yaptım oldu. üstelik yazılımıda güncelledi.
    YArdımcı olanlara teşekkürler.
  • Herkese selam.
    05.16.05 Basebandlı ve 5.1.1 yüklü bir 3GS'i iOS 4' lerden herhangi birine downgrade edebilir miyim?
    Edilebilirse hangi sürümlerdir bunlar acaba?
  • merhaba arkadaşlar iphone 3gs telefon wifi si birden bire matlaştı ve düzelmiyor telefon orjinal jailbreakli felan değil ne yaptıysam düzelmedi düşmedi dabe almadı nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • iphone 3gs 8gb ım var..5.1.1 sürümlü ama bir türlü jb yapamadım çok kıl oldum.ipad 2 ye 5 dk da yapmıştım ama bu hep hata veriyor yardım ederseniz çok memnun olucam
  • Sa bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.İphone 3GS almaya karar verdim sizce nerden almalıyım neresi ucuzdur.
    Operatörler,internet,teknoloji mağazaları vb.
    İphone 5 çıkacağı için muhtemelen biraz daha iner fiyatları onu mu beklesek?
    Son olarak gerekli önemli ve güzel bildiğiniz uygulamları söyler misiniz? (iTunes Tango WhatsApp biliyorum sadece :D)
    Lütfen yardımcı olun teşekkürler.
  • 3gs almayı düşünüyorum elinde olan pm atsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucien

merhaba arkadaşlar iphone 3gs telefon wifi si birden bire matlaştı ve düzelmiyor telefon orjinal jailbreakli felan değil ne yaptıysam düzelmedi düşmedi dabe almadı nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • Arkadaşlar Iphone 3GS de tapatalk tarzı ücretsiz forum uygulaması varsa yazarmısınız ? cihazda JB yok bu arada.
  • selam arkadaşlar bu saatten sonra 3gs alınırmı yoksa 700-800 tl arası başka telefonlara mı yöneleyim?
  • Alabilirsin 3GS güzel telefon 750 TL ye sıfırları var 3GS yerine Sony Ericcson Xperia modelinen veya HTC de alabilirsni ama iPhone 3GS alman iyi olur iOS deneyimi yaşarsın.
  • merhabalar telefon wifi modeme bağlı gözüktüğü vakit internet paketinden mi yiyor evin internetini mi kullanıyor bu konuda bir ayar var mı öğrenebilirsem sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann1903

Sa bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.İphone 3GS almaya karar verdim sizce nerden almalıyım neresi ucuzdur.
    Son olarak gerekli önemli ve güzel bildiğiniz uygulamları söyler misiniz? (iTunes Tango WhatsApp biliyorum sadece :D)

Lütfen yardım !.
  • Merhaba arkadaşlar, iphone 3GS 3 ay önce yaptığım ses kaydını silmiştim, fotmat yada jail yapmadım ve şimdi bu kaydı tekrardan nasıl geri getiririm, eminim bir yolu var ve ben bütün yolları denemek istiyorum, yardımlarını lütfen esirgemeyin.
  • quote:

quote:

Sa bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.İphone 3GS almaya karar verdim sizce nerden almalıyım neresi ucuzdur.

Lütfen yardım !.

hocam geçtiğimiz hafta vatan bilgisayarda 707 tl idi.kdv dahil bu hafta sonu yine iner belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

quote:

quote:

Lütfen yardım !.

hocam geçtiğimiz hafta vatan bilgisayarda 707 tl idi.kdv dahil bu hafta sonu yine iner belki.

Öncelikle teşekkür ederim gördüm Vatan'da fakat 707 TL olan sadece Axess ve Advantage kartları için ve havale ile geçerliydi.Ben World kullanıyorum.Mağazalarına gitme şansım olmadı.Yarın gitmeyi planlıyorum internet sitesinden de kaldırdılar telefonu stoklardan şüphem var.

• Arkadaşlar Türkiye'den alınmış iphone 3g sahibiyim jb yok telefonumun versiyonu 3.1.3 ve bunu 4.2ye yükseltip denemek istiyorum fakat memnun kalmaz isem tekrar 3.1.3'e düşürmek için nasıl yapmam gerekiyor jb olmadan versiyon düşürebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdems1

Arkadaşlar Türkiye'den alınmış iphone 3g sahibiyim jb yok telefonumun versiyonu 3.1.3 ve bunu 4.2ye yükseltip denemek istiyorum fakat memnun kalmaz isem tekrar 3.1.3'e düşürmek için nasıl yapmam gerekiyor jb olmadan versiyon düşürebilir miyim?

İlk önce orjinal iOS 3.1.3 bulacaksın (araştır internette var) sonrasında eski sürüme dönmek için iTunes üzerinden Shift+Restore yaparak önceki sürüm dosyasını(3.1.3) seçerek yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.