Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xswordx

quote:

Orijinalden alıntı: Just Like Raindrops

2 hafta sonraya felan 3GS almayı düşünüyorum, en uygun fiyata alabileceğim yerler neresi? Veya Ankara içi garantili, temizinden 3GS satan arkadaşlar varsa bana ulaşırsa konuşmak isterim.

Metro Toptancı Marketinde kampanya var broşür bugün geldi 16-26 Ağustos arasında geçerli iPhone 3GS 8GB Kdv dahil 789,90TL bilginize

Turkcell'de 750 lira gibi bi rakama satılıyor zaten hocam bildiğim kadaryla?
  • quote:

quote:

quote:

2 hafta sonraya felan 3GS almayı düşünüyorum, en uygun fiyata alabileceğim yerler neresi? Veya Ankara içi garantili, temizinden 3GS satan arkadaşlar varsa bana ulaşırsa konuşmak isterim.

Metro Toptancı Marketinde kampanya var broşür bugün geldi 16-26 Ağustos arasında geçerli iPhone 3GS 8GB Kdv dahil 789,90TL bilginize

Turkcell'de 750 lira gibi bi rakama satılıyor zaten hocam bildiğim kadaryla?

GSM operatörlerinin ayrı ayrı kampanyaları var. Ona bakarsanız AveA'nında tarifenize ek 18TL 36 Ay taahhütle kampanyası var 648TL ye geliyor. Piyasada alternatif çok acele etmeden iyice araştırmak gerekiyor.

• Lütfen cevap verin 3GS için 5 in çıkmasını fiyatların düşmesini mi beklesek? Yoksa 3GS için geç mi almaya değmez mi nolur yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann1903

Lütfen cevap verin 3GS için 5 in çıkmasını fiyatların düşmesini mi beklesek? Yoksa 3GS için geç mi almaya değmez mi nolur yardım edin.

Yukarıda bu sorunuza cevap olacak mesajlar var ama ben size genel olarak bir açıklama yapmaya çalışayım. Şu an itibariyle iPhone 3GS işinizi çok rahat görür. iOS güncellemesi, uygulama yükleme, hız ve performans anlamında sorun çıkarmaz. Fakat, tekrar altını çizerek söylemek istiyorum şimdilik bu böyle, özellikle iPhone5 ile çıkacak olan iOS6 ve sonrasında çıkacak birkaç ara versiyon ile 3GS'te güncelleme, uygulama yükleme ve performans düşmesi olacak (şu anda iPhone 3G bu sorunları yaşıyor) buda maalesef ticari rantın bir getirisi olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi yazdıklarımdan sonra hala 3GS olmak istiyorsan iPhone5'in çıkmasını bekleyin derim.

• quote:

quote:

Lütfen cevap verin 3GS için 5 in çıkmasını fiyatların düşmesini mi beklesek? Yoksa 3GS için geç mi almaya değmez mi nolur yardım edin.

Yukarıda bu sorunuza cevap olacak mesajlar var ama ben size genel olarak bir açıklama yapmaya çalışayım. Şu an itibariyle iPhone 3GS işinizi çok rahat görür. iOS güncellemesi, uygulama yükleme, hız ve performans anlamında sorun çıkarmaz. Fakat, tekrar altını çizerek söylemek istiyorum şimdilik bu böyle, özellikle iPhone5 ile çıkacak olan iOS6 ve sonrasında çıkacak birkaç ara versiyon ile 3GS'te güncelleme, uygulama yükleme ve performans düşmesi olacak (şu anda iPhone 3G bu sorunları yaşıyor) buda maalesef ticari rantın bir getirisi olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi yazdıklarımdan sonra hala 3GS olmak istiyorsan iPhone5'in çıkmasını bekleyin derim.

Öncelikle teşekkür ederim.İphone 4 - 4S e maalesef bütcem yetmediği için 3GS e yöneldim fakat bu yeni versiyonlarla birlikte gelecek düşüş ve yavaşlamalar beni korkutuyor.İphone zaten iOS için tercih ediliyor.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle teşekkür ederim.İphone 4 - 4S e maalesef bütcem yetmediği için 3GS e yöneldim fakat bu yeni versiyonlarla birlikte gelecek düşüş ve yavaşlamalar beni korkutuyor.İphone zaten iOS için tercih ediliyor.

iPhone 3G den örnek vereyim. iOS 3.1.3 sürümü çok hızlı ve stabil çalışıyor. 4.1 de cihazın performansı yarı yarıya düştü. 4.2.1 de cihaz can çekişiyor. Sürümü yükseltmezsen cihaz kasılmasın dersen bu seferde uygulama yükleyemiyorsun ve birçok kolaylıktan faydalanamıyorsun. Yüklersen yavaşlıyor kullanırken sinir oluyorsun. Böyle bir durum.

Söylediklerim yanlış anlaşılmasın çok kısa bir sürede aynısı 3GS'in de başına gelir demiyorum. Ama ne zaman olacağıda tamamen apple'a kalmış. Belki iOS6'da belki 4-5 versiyon sonra bilemeyiz.

Ama bence iPhone5'i bekle o zaman iPhone4 ünde fiyatı düşecektir. Belki o zaman iPhone4 alırsınız.

Aslında şu anda iPhone 3GS kullanan arkadaşlar cihazın performansı ve ileriye dönük düşüncelerini paylaşsalar çok daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone 3G den örnek vereyim. iOS 3.1.3 sürümü çok hızlı ve stabil çalışıyor. 4.1 de cihazın performansı yarı yarıya düştü. 4.2.1 de cihaz can çekişiyor. Sürümü yükseltmezsen cihaz kasılmasın dersen bu seferde uygulama yükleyemiyorsun ve birçok kolaylıktan faydalanamıyorsun. Yüklersen yavaşlıyor kullanırken sinir oluyorsun. Böyle bir durum.

Söylediklerim yanlış anlaşılmasın çok kısa bir sürede aynısı 3GS'in de başına gelir demiyorum. Ama ne zaman olacağıda tamamen apple'a kalmış. Belki iOS6'da belki 4-5 versiyon sonra bilemeyiz.

Ama bence iPhone5'i bekle o zaman iPhone4 ünde fiyatı düşecektir. Belki o zaman iPhone4 alırsınız.

Aslında şu anda iPhone 3GS kullanan arkadaşlar cihazın performansı ve ileriye dönük düşüncelerini paylaşsalar çok daha iyi olur.

Bende onu düşünmüştüm Amerka'da 50 dolar düşmüş ve bu daha başlangıç dendi 4 ve 4S için. İnşallah ülkemizde de müthiş bir düşüş yapar.Apple bu konuda önlem almıyor mu peki yeni sürümlerle birlikte cihazın yavaşlamasıyla ilgili?

(Samsung Apple la iOS için masaya oturacakmış belki ilerleyen günlerde iOS Samsung'ta da olabilirmiş. Yeni telefonlarında mı olur iOS eğer olursa eskilerde de mi acaba çünkü Galaxy ön plana çıkar böyle olursa.)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende onu düşünmüştüm Amerka'da 50 dolar düşmüş ve bu daha başlangıç dendi 4 ve 4S için. İnşallah ülkemizde de müthiş bir düşüş yapar.Apple bu konuda önlem almıyor mu peki yeni sürümlerle birlikte cihazın yavaşlamasıyla ilgili?

(Samsung Apple la iOS için masaya oturacakmış belki ilerleyen günlerde iOS Samsung'ta da olabilirmiş. Yeni telefonlarında mı olur iOS eğer olursa eskilerde de mi acaba çünkü Galaxy ön plana çıkar böyle olursa.)

Yeni bir iOS çıktığında belli bir model yavaşlıyorsa bunun sebebi zaten Apple. Hatta belki bunu kasıtlı bile yapıyor olabilir yeni ürünlerin satılması için buda bir çeşit ticaret yöntemidir.

• iphone 3gs mi yoksa ipod touch 4. Nesil mi yoksa ipod touch 5. Nesili mi beklemeliyim ?

3gs alınır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu bırakamıyorum.Çok seviyorum

Hem neden alınmasın?

Menü giriş çıkışlarında hız merakın yoksa,fotoğraf çekip instagram kasmıyorsan bu telefonu alın tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Bu telefonu bırakamıyorum.Çok seviyorum

Hem neden alınmasın?

Menü giriş çıkışlarında hız merakın yoksa,fotoğraf çekip instagram kasmıyorsan bu telefonu alın tavsiyemdir.

Hocam hız merakı felan yokta o kadar da yavaş olmasın :) Birde şu application indirememe durumu olur mu iOS yeni sürümlerinde?
  • arkadaşlar 3gs'i 5.1.1e yükselteyim dedim 3194 hatasını bir türlü geçemedim hostsla ilgili herşeyi yaptım 3 farklı bilgisayarda denedim yine de olmadı yok mudur bunun çözümü?
  • Bende babama iPhone 3GS alma düşüncem var. Bütçe buna el veriyor. Bu fiyata daha iyi android cihazlar var deniliyor ama ben android'in hala stabil olmadığını düşünenlerdenim. Birebir aynı donanıma sahip Turkcell T20 ve iPhone 3GS karşılaştırıldığında iOS açık ara daha rahat geliyor. Uygulamada kursam, internetede girip çıksam donma veya takılma sorunu yaşamadım. (2 akrabamda 3GS vardı, günlerce kullandım. kendimde de T20 mevcut)

Telefonun fiyatı 800 TL, %10 bonus veriyor ve 80 TL düşüldüğünde 720 TL'ye geliyor. 80 TL ile gram altın alarak nakite çevireceğim zaten. Aksesuar ile 750 TL gibi bir maliyet söz konusu.

Cihazı o kadar yoğun kullanan biri olmayacaktır. Facebook, gündem haberleri ve e-posta ağırlıklı olacak. Çok nadir olarak tarayıcıdan internete girecektir ki çoğu haber kaynağının ve facebook'un zaten uygulamaları var. Büyük bir ihtimal bu ay içerisinde alacağım. Yorumlarınız nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bende babama iPhone 3GS alma düşüncem var. Bütçe buna el veriyor. Bu fiyata daha iyi android cihazlar var deniliyor ama ben android'in hala stabil olmadığını düşünenlerdenim. Birebir aynı donanıma sahip Turkcell T20 ve iPhone 3GS karşılaştırıldığında iOS açık ara daha rahat geliyor. Uygulamada kursam, internetede girip çıksam donma veya takılma sorunu yaşamadım. (2 akrabamda 3GS vardı, günlerce kullandım. kendimde de T20 mevcut)

Telefonun fiyatı 800 TL, %10 bonus veriyor ve 80 TL düşüldüğünde 720 TL'ye geliyor. 80 TL ile gram altın alarak nakite çevireceğim zaten. Aksesuar ile 750 TL gibi bir maliyet söz konusu.

Cihazı o kadar yoğun kullanan biri olmayacaktır. Facebook, gündem haberleri ve e-posta ağırlıklı olacak. Çok nadir olarak tarayıcıdan internete girecektir ki çoğu haber kaynağının ve facebook'un zaten uygulamaları var. Büyük bir ihtimal bu ay içerisinde alacağım. Yorumlarınız nedir?

alınır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Bu telefonu bırakamıyorum.Çok seviyorum

Hem neden alınmasın?

Hocam hız merakı felan yokta o kadar da yavaş olmasın :) Birde şu application indirememe durumu olur mu iOS yeni sürümlerinde?

Herkes sanıyor ki kablumbağa halbuki öyle değil.En azından benimkin de 5.1.1 sürüm yüklü alet canavar.
    App istediğim uygulamaları sorunsuz indiriyorum.Ha belli başlı oyunların çözünürlükleri bazen iyi olamayabiliyor tek kusuru benim için app konusunda

• Bende 32 gb lık iphone 3 gs var. Sürüm 5.1.1 ve de galaxy note; iphone (ios) galaxy note göre menü geçişleri, program açma süreleri açısısından donanım olarak galaxy nota göre daha düşük olmasına rağmen daha hızlı. Daha satabil bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombus

Bende 32 gb lık iphone 3 gs var. Sürüm 5.1.1 ve de galaxy note; iphone (ios) galaxy note göre menü geçişleri, program açma süreleri açısısından donanım olarak galaxy nota göre daha düşük olmasına rağmen daha hızlı. Daha satabil bir cihaz.

Yazılım olarak iOS Android'ten daha iyi ve sağlam o açıdan hızlı olması veya daha stabil çalışması normaldir.
  • Arkadaşlar 3gs den iphone4 e fotograf paylaşımı falan nasıl yapacaz?
  • Arkadaşlar kız kardeşime telefon alıcağızda maksimum 850 ye kadar telefon bakıyoruz.sizce samsung w tarzı bir kaç samsung modelinden biri mi yoksa iphone 3gs mi daha kullanışlı olur?kardeşim telefonda 3g whatssapp ve uygulamaların hemen hemen hepsını kullanmak istiyor
  • evin interneti kullanır
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.