Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

3Gs sıfır olarak nerede bulabilirim ?

aynen sıfır olarak hangi mağazadan alabilirim?

TURKCELL MAĞAZA ADAMIM :) İNTERNET MAĞAZASI ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.hikmet

quote:

quote:

internetten alışveriş yapmıyorum daha önce yaşadığım kötü bir olay yüzünden.turkcell mağazası 740 a satıyor. 800 de olsa olur bir mağaza bulsam satan 2 aydır bekliyorum bulamadım hala :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

internetten alışveriş yapmıyorum daha önce yaşadığım kötü bir olay yüzünden.turkcell mağazası 740 a satıyor. 800 de olsa olur bir mağaza bulsam satan 2 aydır bekliyorum bulamadım hala :D

Metro marketlerde 799 TL satışı olacak, 50 TL'de world puan veriyor.

http://proxy.metro-group.com/MCCTurkey/219/#/spreadview/8/

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu da biliyorum gittim sabahtan metroya. ithalatçı da mı ne bir sorun çıkmış sonra gelecek diyorlar :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu da biliyorum gittim sabahtan metroya. ithalatçı da mı ne bir sorun çıkmış sonra gelecek diyorlar :(

O zaman tek tek TİM'leri arayıp stok sorman lazım. Elden alabilecek bir yer kalmadı sanırım. Media Markt bir ihtimal.

• Turkcell hattım yok.Turkcell mağaza'dan nasıl alışveriş yapabilirim ?
  • Müşteri hizmetlerini ara cihazi timlere getirtip getirtemeyeceğini sor yardımcı olurlar.Benimşe müşteri hizmetleri çok ilgilenmişti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini ara cihazi timlere getirtip getirtemeyeceğini sor yardımcı olurlar.Benimşe müşteri hizmetleri çok ilgilenmişti...

• 2. el 3g veya 3gs ne zaman ucuzlar ? Şimdi ki ortalama fiyatları neler ?
  • 3Gs 550-700 TL arası tabii ikinci el
  • arkadaşlar bende ios 6 yı yükledim ama rehberim gitti rehberi geri alabilirmıyız
  • ElectroWorld de 699 tl

http://www.electroworld.com.tr/p/apple-iphone-3gs-8gb-siyah-cep-telefonu/

Tükenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukaslan -- 5 Ekim 2012; 21:16:21 >
  • Meraba arkadaşlar. 2 gün önce 3 gs aldım 2. el. elimde arızalı bi telefon vardı telefoncuyla takas ettim. ios un 4 lü bi sürümü vardı telefonda yüklü olarak. bu sürüm yüzünden facebook bile yükleyemiyordum. 6 ya yükselteyim dedim. kurulum tamamlandığında sim kilidi çıktı. yani telefonu önceden aveada kullanıyorken şimdi kullanamaz hale geldim. ne yapmam gerekir? şimdi simi görmüyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmikbirkulum

Meraba arkadaşlar. 2 gün önce 3 gs aldım 2. el. elimde arızalı bi telefon vardı telefoncuyla takas ettim. ios un 4 lü bi sürümü vardı telefonda yüklü olarak. bu sürüm yüzünden facebook bile yükleyemiyordum. 6 ya yükselteyim dedim. kurulum tamamlandığında sim kilidi çıktı. yani telefonu önceden aveada kullanıyorken şimdi kullanamaz hale geldim. ne yapmam gerekir? şimdi simi görmüyor telefon.

bende benzer 3gs aldım.sürüm 4 yüklü ve ipad baseband vardı ve cihaz jailbreak ile unlock edilmişti.Benimki amerikadan geldiği için at/t şirketine ait sim kilidi vardı ve ios 6 yüklendiğinde aktivasyon istiyordu.Forumda at/t ile iletişim kurarak factory unlock yapanlar var yani tüm anlamıyla unlock oluyor sim free.gittigidiyor üzerinden 20 liraya factory unlock yapanlar var.Ben bu şekilde yaptırdım uğraşmak istemedim.

Ancak ipad baseband olduğu için yine aktivasyon istiyordu çünkü bu basebandın böyle bir özelliği varmış.Sonra basebandı 5.13'e düşürünce simi gördü sonrada ios 6 yükledim temizcene herşey sorunsuz devam ediyor şu anda :)

bu arada daha önceden shsh dosyalarını çıkartmış olsaydınız ios6'dan geri dönme imkanınızda olurdu.yani şu an jailbreak ile sim unlock yapamazsınız ve ios 6'dan geriye dönemezsiniz maalesef.Bu sebeple tek çareniz factory unlock gibi görünüyor en temizi yani.Ama benim daha 1 hafta oldu bu işlerle ilgilineli çok daha usta kişiler daha fazla yardımcı olacaklardır size.

umarım faydası olur sanada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 15 Ekim 2012; 2:46:28 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_67025100/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Bu fırsat kaçmaz arkadaşlar :)

Bir bakın bakmayanları da uyarın :)
  • merhaba "Bu Uygulama IOS 4.3 Gerektiriyor" hatası alıyorum nasıl halledebılırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikenan

merhaba "Bu Uygulama IOS 4.3 Gerektiriyor" hatası alıyorum nasıl halledebılırım?

iPhone 3G kullanıyorsan yapacak birşey yok. Fakat 3GS veya daha üzeri bir telefon kullanıyorsan iOS yazılımını güncellemen gerek yoksa yükleyemezsin.
  • Artik nerdeyse tüm uygulamalar 4.3 ve ûstü istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Artik nerdeyse tüm uygulamalar 4.3 ve ûstü istiyor

Haklısın aynen öyle çok can sıkıyor malesef...
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.