Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 liraya 3 aylık 3GS aldım çok temiz.vodafon fan 24 ay tahattütle alınmış 21 ay garantisi var .fiyatı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

400 liraya 3 aylık 3GS aldım çok temiz.vodafon fan 24 ay tahattütle alınmış 21 ay garantisi var .fiyatı nasıl?

bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

400 liraya 3 aylık 3GS aldım çok temiz.vodafon fan 24 ay tahattütle alınmış 21 ay garantisi var .fiyatı nasıl?

bedava
  • merhaba arkadaşlar,

19.11.2012 tarihinden itibaren iPhone 3G telefonumun whats app ı çalışmıyor yani birilerine birşey gönderiyor gibi görünsede karşı taraf almıyor aynı şekilde karşı taraf gönderiyor ben almıyorum (gönderide sadece 1 adet yeşil ok işareti görünüyor) bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
    son sürüm olan ios 4.2.1 kullanıyorum....
  • Iphone Cep telefonlarını en ucuz garantili olarak almak isterseniz. Buyrun bakınhttp://www.brightmobil.com/Search.aspx?k=iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncs35

merhaba arkadaşlar,

19.11.2012 tarihinden itibaren iPhone 3G telefonumun whats app ı çalışmıyor yani birilerine birşey gönderiyor gibi görünsede karşı taraf almıyor aynı şekilde karşı taraf gönderiyor ben almıyorum (gönderide sadece 1 adet yeşil ok işareti görünüyor) bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
    son sürüm olan ios 4.2.1 kullanıyorum....

bu konuda kimse yardımcı olamıyormu? iphone 3g'de whats app kullananlar sizde böyle bir problem varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mncs35 -- 23 Kasım 2012; 10:53:38 >
  • US den alınmış 3G iphone kullanıyorum , 3g avea bağlantısını laptoptada kullanabilmem için hangi uygulamayı indirmeliyim? bu model iphone larda oluyormu?
  • Elimde iphone 3gs 16 gb var isvicreden kuzenden geldi simi takıyorum servis yok diyor itunesa bagladım sim bloke diye yazılar cıktı sim kırdırmak icinde 200 tl istiyolar kendim yapabilme yolu var mı forumdada arastırdım sürüme bakarak diyo sürümü bile ögrenmeyi bilmiyorum yardımlar icin simdiden tesekkürler
  • Merhabalar, iphone 3gs 'imde cydia mevcut. Buradan facebook ve watsapp yükleyebiliyor muyum, nasıl oluyor? çünkü appstore ios4.3 istediğinden yükletmiyor. (not yükselteyim dedim telefon ipoda dönüşüyordu direkten döndü).
  • ELİMDE SATILIK TEMİZ 16GB İPHONE 3GS VARDIR İLGİLENENLER FİYAT VERİN PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowromeo

Merhabalar, iphone 3gs 'imde cydia mevcut. Buradan facebook ve watsapp yükleyebiliyor muyum, nasıl oluyor? çünkü appstore ios4.3 istediğinden yükletmiyor. (not yükselteyim dedim telefon ipoda dönüşüyordu direkten döndü).

bende de aynı sorun var. facebook çalışmıyor diye sildim geriye yükleyemedim sürümümü güncellemem gerektiği için. whatsappı yüklemiştim ben installoustn. ama şarjı çok yiyor diye sildim şimdi yükleniyor mu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba;
    İphone 4s ;
    şimdi ben yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum hiç bir sorunu yok fakat sarj kablosu boyle silgi gibi ufalanmaya başladı o dışındaki beya z koruyucu benim tahinime gore 1 aylık omru kaldı bende yeni bir kablo almaya karar verdim orjinal olan tercihimdir ama yan sanayi de tavsiye edebilirim ben elma sepetindenhttp://www.elmasepeti.com/Apple-iPad-iPod-iPhone-Sarj-ve-Senkronizasyon-Kablosu-Beyaz-_12994.html bunu buldum fakat tekno marketler tercihimdir tavsiyelerinizi beklerim ayrıca bu orjinal kablo ile yan sanayi urunler arasında çok fark varmıdır ? lütfen alıntı yapınız cevap yazarken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Arkadaşlar merhaba;
    İphone 4s ;
    şimdi ben yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum hiç bir sorunu yok fakat sarj kablosu boyle silgi gibi ufalanmaya başladı o dışındaki beya z koruyucu benim tahinime gore 1 aylık omru kaldı bende yeni bir kablo almaya karar verdim orjinal olan tercihimdir ama yan sanayi de tavsiye edebilirim ben elma sepetindenhttp://www.elmasepeti.com/Apple-iPad-iPod-iPhone-Sarj-ve-Senkronizasyon-Kablosu-Beyaz-_12994.html bunu buldum fakat tekno marketler tercihimdir tavsiyelerinizi beklerim ayrıca bu orjinal kablo ile yan sanayi urunler arasında çok fark varmıdır ? lütfen alıntı yapınız cevap yazarken :)

kablo için çok pahalı (bence). Araştırın daha uygununu bulabilirsiniz ayrıca, işlevi aynı yan sanayininde sorunu olmaz ben yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

• Arkadaşlar kuzenimde İphone 3GS var kendi telefonumu verip üstüne birazda para verip onu almak istiyorum. Ama aklıma takılan bazı sorunlar var.
    1-Çok oyun falan oynarım yani RAM'ı yeterli olur mu telefon kasar mı oyun oynarken ?
    2-Çok fazla mesajlaşırım bu konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum
    3-İnternette çok takılıyorum video falan açarım donma kasma vs. şeylerle karşılaşır mııyım ?
    Bu beklentilerimi karşılar mı telefon ?
    edit:Daha önce hiç İphone kullanmadım sadece onun elinde kullandım işte biraaz.Oyüzden iOS ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum
  • ok
  • Arkadaşlar herkese meraba..ikinci el temiz bi ıphone 3G aldım..ılk defa kullanıyorum..sürüm yükselmesi yapılmıyomus..jailbreak yaptırdım telefoncuya whatsaap yükle dedım sen yuklucen dedı bana..appstoredan kredı kartımla yuklemeye calıstım bu surume uygun degıl dedı bu arada telefonun serı numarasından sorgulattım yurtdısı pasaport girişli diyo ondan olabılırmı..telefona uygulama vb. olarak neler yükleyebilirim yardımcı olursanız sevınırım :))
  • iphone 3G s satan varsa pm atarsa sevinirim :)
  • 800 TL ye kadar çıkabilirimhttp://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011252/apple_iphone_3gs_8gb_black_akilli_telefon?fp=6 bu mu yada daha farklı bir telefon mu 3gs alsam kac sene gider şarjı filan nasıl
  • arkadaslar,
    cihazim 3gs 4.3.2 jb li sorum su iphonumdaki 3g internetimi ipad ile paylastirmak istiyorum mumkun oldugunu dusunuyorum nasil yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

US den alınmış 3G iphone kullanıyorum , 3g avea bağlantısını laptoptada kullanabilmem için hangi uygulamayı indirmeliyim? bu model iphone larda oluyormu?

Herhangi bir uygulamaya gerek yok ağ bağlantılarından kabloyla veya bluetooth ile internete girebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.