Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spice boy

Elimde iphone 3gs 16 gb var isvicreden kuzenden geldi simi takıyorum servis yok diyor itunesa bagladım sim bloke diye yazılar cıktı sim kırdırmak icinde 200 tl istiyolar kendim yapabilme yolu var mı forumdada arastırdım sürüme bakarak diyo sürümü bile ögrenmeyi bilmiyorum yardımlar icin simdiden tesekkürler

pasaport kaydı yaptırdın mı hocam yaptırmadıysan yapacak hiçbir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Arkadaşlar merhaba;
    İphone 4s ;
    şimdi ben yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum hiç bir sorunu yok fakat sarj kablosu boyle silgi gibi ufalanmaya başladı o dışındaki beya z koruyucu benim tahinime gore 1 aylık omru kaldı bende yeni bir kablo almaya karar verdim orjinal olan tercihimdir ama yan sanayi de tavsiye edebilirim ben elma sepetindenhttp://www.elmasepeti.com/Apple-iPad-iPod-iPhone-Sarj-ve-Senkronizasyon-Kablosu-Beyaz-_12994.html bunu buldum fakat tekno marketler tercihimdir tavsiyelerinizi beklerim ayrıca bu orjinal kablo ile yan sanayi urunler arasında çok fark varmıdır ? lütfen alıntı yapınız cevap yazarken :)

Ne alırsan al ama amperine dikkat et 1000 amperden düşük olmasın, orjinali çok pahalı gelir dolayısıyla kaliteli bir çakma alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeeFoo

Arkadaşlar kuzenimde İphone 3GS var kendi telefonumu verip üstüne birazda para verip onu almak istiyorum. Ama aklıma takılan bazı sorunlar var.
    1-Çok oyun falan oynarım yani RAM'ı yeterli olur mu telefon kasar mı oyun oynarken ?
    2-Çok fazla mesajlaşırım bu konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum
    3-İnternette çok takılıyorum video falan açarım donma kasma vs. şeylerle karşılaşır mııyım ?
    Bu beklentilerimi karşılar mı telefon ?
    edit:Daha önce hiç İphone kullanmadım sadece onun elinde kullandım işte biraaz.Oyüzden iOS ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum

internete girmende mesajlaşmanda bir problem yaşamazsın ama son çıkan oyunları oynarken biraz sıkıntı yaşayabilirsin haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Ank

Arkadaşlar herkese meraba..ikinci el temiz bi ıphone 3G aldım..ılk defa kullanıyorum..sürüm yükselmesi yapılmıyomus..jailbreak yaptırdım telefoncuya whatsaap yükle dedım sen yuklucen dedı bana..appstoredan kredı kartımla yuklemeye calıstım bu surume uygun degıl dedı bu arada telefonun serı numarasından sorgulattım yurtdısı pasaport girişli diyo ondan olabılırmı..telefona uygulama vb. olarak neler yükleyebilirim yardımcı olursanız sevınırım :))

Telefonun ios sürümü düşük olabilir ios 4 ten aşağısını artık bazı uygulamalar desteklemiyor
  • bu model eskidi ya
  • 3G eklerlermi bilemem ama piyasaya, rakiplerine bakınca onlar ne yapmış?? Apple şu anda epey geride 3g ve gps olayını eklemezse bu cihazın espirisi sadece 1-2 yıl daha gider fazla uzun sürmez hem büyük hem de ağır. The North Face Uk Sale Yani 1-2 yıl içinde bütün espirisini kaybedecek bu nedenler gps ve 3G kesin ekleyecek ama bunu yakın bir tarihte yapacağını hiç düşünmüyorum hele ki 16gb iphone'u piyasaya yeni sürmüşken 3g eklemesi beklenemez.

http://www.northfaceoutletukshop.com
  • İpod touch 3g 64 gb 250 tl ye satilktr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iPhone 3GS'm var iTunes'ten 5.1 sürümünü indirmek istiyorum ancak son sürüm olarak 4.2.1 gösteriyor manuel olarak indirdim onu da nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  • up
  • Şu 3GS modeli çıkalı yıllar oldu, işlemci, ram, OS hepsi artık eskidi ama fiyat olarak 400 TL civarına hala inmedi. Ne kadar ilginç.

3MP kamera, 600mhz işlemci, 320*480 çözünürlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Arkadaşlar iPhone 3GS'm var iTunes'ten 5.1 sürümünü indirmek istiyorum ancak son sürüm olarak 4.2.1 gösteriyor manuel olarak indirdim onu da nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

4.2.1 sürümü iphone 3g için son ama 3gs te neden bu uyarıyı verdi anlamadım
  • bende 3gs var ve çok yavaş sürümü 4.1 onu yükseltmek istiyorum ama cesaret edemedim bi türlü. bide facebooku silmiştim açılmıyor diye şimdide sürüm güncellemem gerekiyomuş yüklemem için. ama normal safariden giriyorum mail adresimi şifremi giriyorum açılmıyor. notlarıma bakmak için obise giriyorum oda açılmıyor. nasıl yapıcam acabaa bi fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkes1907

bende 3gs var ve çok yavaş sürümü 4.1 onu yükseltmek istiyorum ama cesaret edemedim bi türlü. bide facebooku silmiştim açılmıyor diye şimdide sürüm güncellemem gerekiyomuş yüklemem için. ama normal safariden giriyorum mail adresimi şifremi giriyorum açılmıyor. notlarıma bakmak için obise giriyorum oda açılmıyor. nasıl yapıcam acabaa bi fikriniz var mı?

3GS için sorun olacağını zannetmiyorum rahatlıkla iOS6 yükleyebilirsiniz
  • 3gs için ios 6 yükleyen var mı acaba merak ettim ona göre bende güncelleyeyim. bi fikir alayım.
  • quote:

3gs için ios 6 yükleyen var mı acaba merak ettim ona göre bende güncelleyeyim. bi fikir alayım.

Ben yüklemiştim. Bir sorun yok. Gayette hızlıydı 5.0X göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

3gs için ios 6 yükleyen var mı acaba merak ettim ona göre bende güncelleyeyim. bi fikir alayım.

benimki zaten daha 4.1 deyken yavaş inşallah 6 da yavaşlamaz.
  • quote:

quote:

quote:

Ben aldığımda 4.3.3 yüklüydü. Ama aynı gün 5.0 a geçmiştim. Hız olarak 4.X li sürümlere göre ne olur bilemiyorum bu nedenle. Fakat 5 li sürümlere göre performans biraz daha iyiydi.

Bunun yanı sıra 5.X li sürümlerle birlikte o kadar kolaylık ve özellikler geldi ki bir ihtimal azcık yavaşlasa dahi göz ardı edilebilir bence ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aldığımda 4.3.3 yüklüydü. Ama aynı gün 5.0 a geçmiştim. Hız olarak 4.X li sürümlere göre ne olur bilemiyorum bu nedenle. Fakat 5 li sürümlere göre performans biraz daha iyiydi.

Bunun yanı sıra 5.X li sürümlerle birlikte o kadar kolaylık ve özellikler geldi ki bir ihtimal azcık yavaşlasa dahi göz ardı edilebilir bence ...

bende şimdi geri dönüşü olmayan bi yola giripte çıkamassam diye korkuyorum açıkcası pek anladığımda söylenemez bu durumlardan ama yarın bi denemeye çalışayım ben zaten bi aksilik olursa yazarım burayada.

• Yurtiçi cihaz değil mi? Yurt dışı sim kilitli vs olmasın da...

• quote:

Yurtiçi cihaz değil mi? Yurt dışı sim kilitli vs olmasın da...

ablam 2.el olarak almış bana. sormadım da onu.
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.