Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Şu 3GS modeli çıkalı yıllar oldu, işlemci, ram, OS hepsi artık eskidi ama fiyat olarak 400 TL civarına hala inmedi. Ne kadar ilginç.

3MP kamera, 600mhz işlemci, 320*480 çözünürlük.

senin en ala android'inden daha stabil ya ona bak sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

quote:

quote:

quote:

Martt 3. Yasini doldurdu 4 den gun aldj 3gs'im home tusu calismiyor ses acma kapanma dustu , sessize alma tusuda calismiyor ekrana eklenen bi zimbirti var isimi onunla hallediyorum.

Jailbreakli ve real racing 3 u oynatiyor.Kismetse bu sene amerikaya gidicem ordan artik bi 5 mi olur 5s mi olur yenilemeyi dusunuyorum. Tum 3gs kullananlara selam olsun

real racing 3 değilde 2 olmasın o ?

Hayir 3 istersen mail ver ss atiyim

nasıl olur benım 3gs yüklerken hata verdi iphone 4 diyor en düşük ?

sana jireskop lazım ama bana lazım değil jailbreak var bende jailbreaklı 3gslere yükleniyor.çokta güzel oynanıyor sadece 22 kişilik yarışlarda başta biraz kasıyo.ama zaten amaç onları geçmek hemen geçiliyo zaten.sonra ki 10 kişi sorun olmuyo.

normalde gta vice city de yüklenmiyor ama real racing bitince silip yerine gta yüklemyi düşünüyorum..

jireskop olayını aşmak için hangi tweakı yükledin bende real racing 3ü denemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Martt 3. Yasini doldurdu 4 den gun aldj 3gs'im home tusu calismiyor ses acma kapanma dustu , sessize alma tusuda calismiyor ekrana eklenen bi zimbirti var isimi onunla hallediyorum.

Jailbreakli ve real racing 3 u oynatiyor.Kismetse bu sene amerikaya gidicem ordan artik bi 5 mi olur 5s mi olur yenilemeyi dusunuyorum. Tum 3gs kullananlara selam olsun

sana jireskop lazım ama bana lazım değil jailbreak var bende jailbreaklı 3gslere yükleniyor.çokta güzel oynanıyor sadece 22 kişilik yarışlarda başta biraz kasıyo.ama zaten amaç onları geçmek hemen geçiliyo zaten.sonra ki 10 kişi sorun olmuyo.

normalde gta vice city de yüklenmiyor ama real racing bitince silip yerine gta yüklemyi düşünüyorum..

jireskop olayını aşmak için hangi tweakı yükledin bende real racing 3ü denemek istiyorum

Tweakle aşılmıyor
    Malum uygulamalardan indirirseniz (**pp) olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Extra bisi yuklemedim.jailbreakli olmasi yetiyo+ appstoreden degil.pp25 diye bi program var ordan indireceksin.o da jb ile yukleniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim 25pp kullanmıyorumda ipastore ye bi bakıyım vardır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnoz

arkadaşlar 3gs aldım..üzerindeki sürüm 4.3.3 güncelleme yapmak istiyorum ama ios 6 ya geçmeden ios 5 in herhangi bir versiyonunu yüklemek istiyorum. icloud sekmesini aktif olduğu bir sürüm yani...itunes direkt 6.1.3 gösteriyor..bunu bir yolu var mı ?

olmaz 6.1.3 yüklemek zorundasın. 4.3.3 le çok fazla özellikten mahrum kalıyorsun. 6.1.3 te de iyi bence iphone 3gs. bir iphone 3g nin 4.2.1 de kasıldığı gibi kasılmıyor, benimki 6.1.2 3gs.
  • Temiz 3GS arıyorum, satmak isteyenin bilgisine.

• beyler jb sayesinde 3gs'ime gta:vice city yükledim.hafif kasmalar oluyo ama nostalji için ideal.oynamasıda biraz zor.nuttertools ve aspirine yazamıyorum ama yinede 3gs'de gta:vice city keyfi paha biçilemez normalde uyumlu olmadıgı için appstoreden yüklenmiyor :D
  • İphone 3gs birtane be
  • bu konuyu hortlatalım
  • Konuyu hortlatalım o kolayda elimizde hortlayan 3GS leri ne yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordx

Konuyu hortlatalım o kolayda elimizde hortlayan 3GS leri ne yapacağız

walla benim ki taş gibi
  • quote:

beyler jb sayesinde 3gs'ime gta:vice city yükledim.hafif kasmalar oluyo ama nostalji için ideal.oynamasıda biraz zor.nuttertools ve aspirine yazamıyorum ama yinede 3gs'de gta:vice city keyfi paha biçilemez normalde uyumlu olmadıgı için appstoreden yüklenmiyor :D

Önceden 3GS için uygundu hatta o sıralar ben yükledim telefonum jb siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.A.R.V.I.S. -- 25 Temmuz 2013; 0:09:57 >
  • iphone 3g yi 6 yıldır kullanıyorum.önceden yazmıştım yeni telefon alacagımı.bugun iphone 5 alıyorum.bu konuyada girme geregi duydum bu yüzden.whatsapp yüklenseydi devam ederdimde artık götürmüyor telefon şarjı bile gitti artık.zaten az giden şarjı şimdi %30 lara gelince telefonu kapatıyor.hayırlısı olsun bakalım.
  • batuhan1122 B kullanıcısına yanıt
    Her konuda seninle aynı fikirdeyim. Lakin şarj konusunda 3G bir efsanedir. Bendeki pili hiç değişmemiş 6 yıllık 3G'de son şarj durumları:

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    dogrudur.ben telefonu tam en hareketli dönemimde alınca bataryasını çok kötü kullandım.tam şarj olmadan pirizden çıkardım , istedigim takıp çıkartıp şarjını.uzun süre böyle yapınca zarar verdi tabi.orjinal batarya degişmek zorunda kaldı.o da %20 lere geldigi zaman kendisini kapatıyor.yeniden açılması için orjinal şarj cihazıyla şarj edilmesi lazım.kullana kullana o da bozuldugu için onunda sahtesini almak zorunda kaldım.düzgün şarj etmiyor sahteside.benimde yanlış kullanmamla birlikte artık elimden çıkmış durumda.üstüne birde bize güncelleme yapmayı , versiyonumuzu yükseltmeyi hiç düşünmedikleri için yeni bir telefon lazım dedim.
  • batuhan1122 B kullanıcısına yanıt
    3G ve 3GS'lerin; aslında Iphone'lerin bataryalar bir kez değişince randıman vermiyor pilleri nedense. Sırf bu yüzden pili 5 dk bile gitse değiştirmem :) Muhtemelen orjinal batarya olmadığındandır. Güncelleme verse bile 3G kullanılmaz bu devirde. Ancak annelerimize filan sadece telefon özelliği kullandıkları için verebiliriz. Yoksa ne bir uygulama ne bir oyun... Jb yapmak da whatsapp, twitter, facebook gibi uygulamalar için bile kar etmiyor artık. Kısacası kesinlikle 3G'lerin değişim zamanı geldi de geçti bile.

• ÖZENDİM ALDIM 3G S KASMAYA BAŞLADI . 4 CIKTI ONU ALICAN 5 İ VAR ONU ALMAK İÇİN ÇABALARKEN 6 ÇIKACAK ALSAN Bİ TÜRLÜ ALMASAN Bİ TÜRLÜ
  • Arkadaşlar nişanlıma 3gs almayı düşünüyorum 3g kameradan konuşmak whatssap ve facebook başka bir şey yok önerirmisiniz
  • T.R.A.V.E.G.O kullanıcısına yanıt
    Bütçe varsa daha üst modelleri tavsiye ederiz. Bütçe yoksa da temiz bir 3GS bu saydığınız konulardaki ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar.

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.