Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Bütçe varsa daha üst modelleri tavsiye ederiz. Bütçe yoksa da temiz bir 3GS bu saydığınız konulardaki ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar.

Bütçem var ama fazla üstün bir model almayı düşünmüyorum çok telefon bozan birisi o yüzden,

Bu yazdıklarımı bu telefon karşılar mı Müzik,Facebook,Görüntülü görüşme,Whatssap
  • T.R.A.V.E.G.O kullanıcısına yanıt
    Evet en az 1 yıl, muhtemelen de 2 yıl daha her şeyiyle karşılar. Lakin 3. sene için bir şey diyemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O

quote:

Bütçe varsa daha üst modelleri tavsiye ederiz. Bütçe yoksa da temiz bir 3GS bu saydığınız konulardaki ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar.

Bütçem var ama fazla üstün bir model almayı düşünmüyorum çok telefon bozan birisi o yüzden,

Bu yazdıklarımı bu telefon karşılar mı Müzik,Facebook,Görüntülü görüşme,Whatssap

Görüntülü görüşme yapman için nişanlının aynanın karşısına geçip telefonu aynaya tutması lazım 3Gs de sadece arka kamera olduğu için. Zor olur yani 4 daha ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O

quote:

Görüntülü görüşme yapman için nişanlının aynanın karşısına geçip telefonu aynaya tutması lazım 3Gs de sadece arka kamera olduğu için. Zor olur yani 4 daha ideal.

Ben bu modelde ön kamera var diye biliyordum o zaman 4 lere bakayım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

3G çıkınca daha iyi bir hoparlör, daha çok sensör daha iyi bir kamera vs. vs. bekleyen arkadaşım yok öyle birşey o bahsettiklerinin 3G ile alakası bile yok. Önde kamerası olmayan cihaza 3G muamelesine gelince güldüm vallahi :) 3G demek; eski nesil gsm sinyalleri yani sadece ses ve data taşıyan sinyaller 3G teknolojisi ekleyince bu sinyallerin içine birde görüntünün eklenmesi demektir. Kısacası 3G li cihazda önde kamera yoksa telefonun arkasındaki kamerayı güvenlik kamerası gibi kullanırsın sen konuşurken telefonun arkasında ne varsa o görüntüyü yollarsın :)

Keşke yazınızı yazmadan önce şöyle bir araştırma yapsaydınız....

Kim demiş acaba 3G'nin yeni sensör eklenmesine sebep olacağını ??? 3G'nin yanında ek olarak yeni donanım güncellemesi bekleniyor...Bu güncellemede 32gb hafıza,hoparlör,GPS ve sensör üzerine kurulu...

Duydunuz mu HP yeni 614'ü çıkardı...3Gli ama önde kamerası yok arkadaki görüntüyü yollamak için herhalde

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

HP falan nedense hiç tutunamadı bu telefon işinde.

• 3gs kullanan arkadaşlar hangi sürümle kullanıyor?
    hangi sürümle veya ne şekilde kullanmamızı önerirsiniz?
  • 6.1.3 gayet iyi.

• Sifirlari tekrar piyasada :-) bunumu alsam 4mu alsam acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Sifirlari tekrar piyasada :-) bunumu alsam 4mu alsam acaba

4.
  • Scanner proyu 3gs indirip deneyen var mı? Şuan storeda ücretsiz ve sanırım 1. sırada ya programa giremiyorum 3gsimde yada fotodan sonra beni atıyor 1 tane bile düzgün çekim yapamadım ve sırf bu yüzden telefonumdan soğudum deneyen ve bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

tşkler.
  • ios 6.1.6 guncellemesi geldi yapan var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

ios 6.1.6 guncellemesi geldi yapan var mi ?

Yaptim hicbirsey degismemis

• Duygulandım konuyu görünce :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumda sim kart takinca no service yaziyor turkiye cikisli telefon acaba basit bir cozumu varmidir.
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Telefonun içini açtın mı?Telefonun sim kart yuvasının altında 2 tane altın sarısı tel var.Onlar birbirine değerse aynı hatayı alırsın.
  • En güçlü iphone.

2008 konusuymuş.

• Telefon turkiyeden alinma ve servis yok yaziyor sim takinca bunun bir cozumu varmidir sim kilit vs gbi biseyse nasl ogrene bilirim problemin ne oldugunu

• Ayrica cihaz uzerinden sim kilitli ise oyle oldugunu nereden anlariz.

• o değil de 2 buçuk sene oldu 950 tl ye almıstım hala kullanıyorum yalnız sürekli bu eksesuarla şarj edilemiyor demese çok güzel olacak
  • ilk iphone'um du be
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.