o değil de 2 buçuk sene oldu 950 tl ye almıstım hala kullanıyorum yalnız sürekli bu eksesuarla şarj edilemiyor demese çok güzel olacak
Bendede ole yapiyor samsung marka usb den sarj ederek sorunu cozdm birkac gundur oyle bir hata vermiyor
İphoneların babasıdır kendisi, hala kullanıyorum 5 sene oldu, 1 kere bile yarıyolda bırakmadı beni.
quote:
Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi
quote:
Orijinalden alıntı: E.Sanchez
o değil de 2 buçuk sene oldu 950 tl ye almıstım hala kullanıyorum yalnız sürekli bu eksesuarla şarj edilemiyor demese çok güzel olacak
Bendede ole yapiyor samsung marka usb den sarj ederek sorunu cozdm birkac gundur oyle bir hata vermiyor
Samsungun hangi şarj aleti hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: PunkBunny
quote:
Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi
quote:
Orijinalden alıntı: E.Sanchez
Samsungun hangi şarj aleti hocam ?
Alıntıları Göster
Ayrıca telefonunuz şu an hangi sürümde ? Sürüm düşürme diye bir olay var mı ?
2009 Aralık'ta 1630 tl'ye almıştım. Hala taş gibi. Bozulsa da yenisini alsak diye diye fosil olacak
3gs kullanıyorum jb li unlocklu ios 7 yi port etmişler acaba 3gs kurup jb yapıp unlock edip kullanabilirmiyim böyle bir konu var mı bazı uygulamalar ios 7 istiyor artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı
3gs kullanıyorum jb li unlocklu ios 7 yi port etmişler acaba 3gs kurup jb yapıp unlock edip kullanabilirmiyim böyle bir konu var mı bazı uygulamalar ios 7 istiyor artık.
en uzun süre destek alan iPhone'du sanırım, favori modelim budur valla. 6'ları sevmedim ama saati açıklamaları iyi oldu.
Bulsakda alsak 2.telefon yapardım :) bozulursa felan bunu kullanırdım
quote:
Orijinalden alıntı: 0je
Bulsakda alsak 2.telefon yapardım :) bozulursa felan bunu kullanırdım
hazır konu hortlamısken 3gs bulabılecegım bı yer var mı ? temız ıkıncı el veya sıfır ?
Sifir satan yoktur artik herhalde. Ikinci el için de sitelere bakiyorum. Alicam bi tane turk hattimi ona takicam. Yurtdisinda oldugum icin pasaport kaydi ya da yurtici cihazimda olmasi da farketmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Shady
Dünyanın en güçlü iPhone'u: iPhone 3Gs Türkiye'de..
It's finally here.The first phone to beat iPhone.It surfs the web,downloads data the twice as fast for half the price.Introducing a new iPhone "3G"
Ahahaha Tövbe Tövbe Tövbe Tövbe Hahaha ahaha Der susarım yani ahahaha
En iyi telefon 3GS miş ahaha 6 Plus varken hahaha Huhahaha çok komik ya
quote:
Orijinalden alıntı: RAFREF
quote:
Dünyanın en güçlü iPhone'u: iPhone 3Gs Türkiye'de..
It's finally here.The first phone to beat iPhone.It surfs the web,downloads data the twice as fast for half the price.Introducing a new iPhone "3G"
Ahahaha Tövbe Tövbe Tövbe Tövbe Hahaha ahaha Der susarım yani ahahaha
En iyi telefon 3GS miş ahaha 6 Plus varken hahaha Huhahaha çok komik ya
Vay :)
Zamanında iPhone 3G'nin ülkemize geleceğini öğrendikten sonra ne kadar heyecanlanmıştık. Operatörlerin satışa sunacağını tarihi iple çekmiş, çok beklemişti. Ah ah eski günler :) Şimdi ise iPhone'lar ABD'den 1 hafta sonra ülkemize geliyor. Nereden nereye :)
Halen kullanan varmi acaba bnde almayi dusunuyorum ikinci tel olarak😊
quote:
Orijinalden alıntı: oski66
Halen kullanan varmi acaba bnde almayi dusunuyorum ikinci tel olarak😊
ben sıfır olarak ilk çıktığında almıştım ve hala kullanıyorum, piyasadaki akıllı telefonların üst segmentler hariç hepsine şapka çıkartır. Sadece bazı yeni uygulamalar ios 7 ve üzeri şartı koşuyor bundan dolayı sıkıntı yaşıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: conistr
ben sıfır olarak ilk çıktığında almıştım ve hala kullanıyorum, piyasadaki akıllı telefonların üst segmentler hariç hepsine şapka çıkartır. Sadece bazı yeni uygulamalar ios 7 ve üzeri şartı koşuyor bundan dolayı sıkıntı yaşıyorum.
Alıntıları Göster
3gs hastaları sizin için sıfır telefon buldum. Hadi yine iyisiniz..
Eskiye rağbet olsa bit Pazarına nur yapardı. şaka bir yana iOS 5.x le geliyorsa hala iş gören bir telefon. Fiyatının biraz daha uygun olması lazımdı ama...
quote:
Vay :)
Zamanında iPhone 3G'nin ülkemize geleceğini öğrendikten sonra ne kadar heyecanlanmıştık. Operatörlerin satışa sunacağını tarihi iple çekmiş, çok beklemişti. Ah ah eski günler :) Şimdi ise iPhone'lar ABD'den 1 hafta sonra ülkemize geliyor. Nereden nereye :)
Bir kaç sene sonrada plus konularını hortlatırız..
conistrC
kullanıcısına yanıt
Aslında bunun da bir yolu var....
İos 7 ve 8 yüklü bir cihazdan istediğniz uygulamayı buluta atın....
Ardından aynı hesapla uygulamayı 3gs cihazına indirin...
Şu şekilde bir uyarı verecektir,ancak problemsiz İos 6 için son sürümü indirir....