Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5s cihazım bozulunca benim emektar 3gsi çekmeceden çıkardım o değilde eski iosu gerçekten özlemişim şuan tek sorunum whatsapp artık numara onaylamada hata veriyor başka sıkıntısı yok 2009da çıkan bir telefonun hala kullanılabilir olması muhteşem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç aydır 3GS'in kamerası açılmıyor ancak kapatıp açınca düzeliyordu. Birkaç gündür ise çok kez açıp kapamama rağmen eklediğim resimdeki pozisyonda kalıyor. Fotoğraf/video geçişi çalışıyor, çekme düğmesi ise etkin değil (önceki dönemde bazen etkin olmasına rağmen kamera böyle kapalı kalıyordu). Yakın zamanda telefoncuya gitme imkanım yok, bu durum başına gelmiş ve çözüm bulmuş birisi var mı acaba?

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 27 Temmuz 2016; 12:16:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Birkaç aydır 3GS'in kamerası açılmıyor ancak kapatıp açınca düzeliyordu. Birkaç gündür ise çok kez açıp kapamama rağmen eklediğim resimdeki pozisyonda kalıyor. Fotoğraf/video geçişi çalışıyor, çekme düğmesi ise etkin değil (önceki dönemde bazen etkin olmasına rağmen kamera böyle kapalı kalıyordu). Yakın zamanda telefoncuya gitme imkanım yok, bu durum başına gelmiş ve çözüm bulmuş birisi var mı acaba?

Cihazı restore edin hocam

• Bir süre sonra beyaz dengesi bozulmuş (pembe-mor film çekilmiş gibi) bir şekilde çalışmaya başladı. Önceden de bazen düzgün, bazen de bu şekilde çalışıyordu, yani sorun kronik diyebiliriz. Uygun olduğumda deneyeceğim, teşekkürler.

@KoşanBalık: bildiğim kadarıyla legal olarak yok ama jailbreak ile yüklenebiliyordur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 27 Temmuz 2016; 15:55:00 >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Artik yuklenemiyor maalesef eskisen surum numarasini degistirip ipa olarak kuruluyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 3g almistim turkiyeye ilk geldiginde ondan once 2g kullaniyordum onu satip bunu almistim ilk baslarda iyiydi ama sonra sirasiyla guncellemelerle gelen kasilmalar guncelleme desteginin bitmesi ve watsapp i bile kaldiramamasi beni telefondan soguttu onu anneme verip kendime s3 mini almistim sonra onu da babama verip 5s aldim. Iphone hep zamaninin iyi donanimlarini uretti her iphone ciktiginda goze ve mantiga hos gelen telefon olmustu ama soyle bir gercek var ki eskiden 2g ve 3g den bahsediyorum bu telefonlara sahip oldugun zaman digerlerinden ayrilrdin nokiacilar telefon neymis gorurlerdi:-) simdi yer gok iphone oldu. Havasi cok kalmadi

• Tesekkurler hocam.sadece whatsapp kurucak bi tel bakiyorum da ozaman 3gs modeline yoneliyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Tesekkurler hocam.sadece whatsapp kurucak bi tel bakiyorum da ozaman 3gs modeline yoneliyim..

Hocam 3gste artık aktif olmuyor en az ios 7 iPhone 4 istiyor

• hadi ya. kac yillik sybian 5800 xm de bile kullaniliyor hala.hos o da yilbasinda biticek destegi sanirim.
    iphone 3 diye yola ciktik 4te bulduk kendimizi desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

hadi ya. kac yillik sybian 5800 xm de bile kullaniliyor hala.hos o da yilbasinda biticek destegi sanirim.
    iphone 3 diye yola ciktik 4te bulduk kendimizi desenize

Boyle diyor hocam

• 2 gün önce 4 senedir kayip olan ipod touc 2.ger buldum cihaz taş gibi hala çalidiyor müzik safariden baska bisey yapamiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: leyla281

2 gün önce 4 senedir kayip olan ipod touc 2.ger buldum cihaz taş gibi hala çalidiyor müzik safariden baska bisey yapamiyorum :)

Hocam whited00r kurun apptimemachine diye bi uygulama oluyor whited00rda ondan oyun falan indiriebilirsiniz
    Bendede 1. Nesil ipod youch var lcd filmi bozulmuş ucuza bulursam yaptıracağım

• Hocalarım benim nokia n97 miniye takas olarak bunu alacağım tavsiye edermisiniz face ve messenger yuklensin yeter wp cok gerekli degil su an birde oyunlar kurulsun yeter

• Vay be dönemin en iyi telefonu

• Facebook ve Messenger çalışıyor ancak oyunların eski sürümlerinin AppStore'da mevcut olması lazım. Mesela 2048, Angry Birds, Plants vs Zombies gibi nispeten eskiler var ama Pokemon Go yok. Online oyunlarda ayrıca ana server'dan destek kesilebiliyor, öyle olunca eski sürüm yüklense bile çalışmaz hale geliyor. Mesela QuizUp yüklense bile yeni sürüme güncelleme istiyor, bu yüzden oynayamıyorsunuz.

• facebook whatsapp viber vs çalışıyor mu halen 3gs de ?

• hala kullanan varsa whatsapin destegini cekmesi ile kullanmayi birakacak varmi? yada birakmazsanz whatsapp icin nasil bir cozum bulunur.fikri olan varmi

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122290339

Hocam durum budur. Bundan sonra Jailbreak'siz çözüm olması mümkün değil. JB olan telefonlarda da halen iOS 6 ile uğraşan programcı varsa eğer, onlar belki bir şekilde yapmaya çalışırlar ama muhtemelen o da işe yaramayacaktır.
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    iphone 3gs ler bundan sonra ipod olma yoluna giriyor desenize. halbuki cokda yakisikli telefondu. umarim bir cozum bulurlar

• arkadaşlar jailbreakli(6.1.6) iphone 3gs cihazımız var. bunu yanlışlıkla telefonu sıfırla yaptık kendi içersinden. şimdi donen simgede takılı kaldı.

sorunu çözmemiz için power ve home tuşuna basılı tutmamız lazımmış. bizimkinin power tuşu bozuk.

nasıl halledeceğiz? canavar gibi cihaz(32 gblık model) boşa gitsin istemiyoruz.

bu şekilde itunes da görmüyor tabi.
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.