Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makifozcan

Arkadaşlar 3gs den iphone4 e fotograf paylaşımı falan nasıl yapacaz?

bump üzerinden dosya alışverişi yapabilirsin

http://itunes.apple.com/tr/app/bump/id305479724?l=tr&mt=8

• iphone4 için Bezel Satılık Komple LCD Ekran Meclisi (OEM, beyaz)
    , Ücretsiz kargo + $ 24,99, up to 50% indirim, çok hoş: http://baseurl.de/97
  • Artık yeni çıkan veya güncellenen çoğu app 3G'ye uymaz oldu çok canım sıkılıyor. iPhone5'in fiyatı makul olsa da alsak ;)
  • Nereden Nereye Yahu.
  • 3GS i wifi hotspot yapmak icin MyWi programi Cydia'da 20 dolar. Bana pahali geldigi icin almiyordum. Apple da 3GS'de bu ozellige izin vermedigi icin telefonu wifi verici gibi kullanamiyordum. PDAnet diye bir program var. Cok kullanisli, hizli, ve mail vs gibi sifre ile girilen siteler disindaki yerlere girecekseniz bedava. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2 sene once almis oldugum htc desire telefonumdan kurtulmak istiyorum. Neden derseniz devamli olan takilmalar.İsik sizmasi-arka kapak uyumsuzlugu ve isletim sisteminin cokmesinden dolayi 3 defa garantiye gondermem.Telefonu root yapip recovery,hboot v.s yukleyip 15 e yakin rom deneyip hic birinin stabil olmamasi. Yok ext 4 mus partitionmus v.b sıkıcı seylerle ugrasmak.Cok uygulama yukledigimde bazi uygulamalarin hata vermesi. Ve de app storedeki saglam ve kaliteli uygulamalari android markette bulamamak.Yani sonuc olarak kocaman bir vakit kaybi olusmasi.

Bu yuzden tarife ile 696 tl'ye gelen iphone 3gs (sifir) 8 gb almalimiyim ? Birde Apple 1 sene daha 3gsi destekliyecekmis galiba. Zaten ios 6 guncellemeside cikti. iphone 4 almayi dusunuyordum fakat 1400 tlye geliyor. Butcem yetmiyor yani. Fakat iphone 5s ciktiginda onu almayi dusunuyorum. Ama simdilik iphone 3gs beni tatmin eder mi ? ( Stabil ve sorunsuz kullanim icin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth-Shaker -- 15 Eylül 2012; 12:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kullandim 4s kullandim simdi 3gs kullaniyorum hic bir sorunum yok gayet hizli bana yetiyor oyunlarda fark oluyorsa onusa bilmiyorum oynadigim tek oyun elemanin biri kosup duruyor ondasa takilm yok . Tavsiye ederim fiyat performans halen cok iyi 3gs de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1sene sonra htc gibi olacak bir telefona 696 tl vermeye gönlün razı ise alınır tabi neden alınmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordx

1sene sonra htc gibi olacak bir telefona 696 tl vermeye gönlün razı ise alınır tabi neden alınmasın

hocam ben telefonu gayet verimli bir şekilde kullanıyorum şuan benim beklentilerime uyuyor elbette bir iphone 4s değil bir iphone 5 değil ama ios kalitesini yaşayabiliyorum.
    Elbette iphone 5'e geçmeyi düşünmüyorda değilim yani
  • arkadaşlar yurtdışından sıfır 3gs 32 gb geldi jb yapılmış . sizce kullanmadan satıp iphone 4 e mi yönelsem 5 i bile çıkmış çok geride mi kaldık
  • iyi günler arakdaşlar size çok önemli bi soru sorcam ben telfonunmu ıpphone 3g mi ıtunesten geri yükleme yaptım ve 1015 hatsı aldım ve 1 kaç gündür ugraşıyorum ama bir türlü düzeltemdim sürekli aynı hatayı alıyorum bu arada bilgisayarım windows 7 acil cevaplarsanız sevinirim :d
  • 3Gs sıfır olarak nerede bulabilirim ?
  • Arkadaşlar ios 6 yükleyen var mı?
  • şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hiçbir yavaşlama durumuyla karşılaşmadım.
  • Bende sorunsuz ios6yi kurdum ve kullanıyorum hiç bir sorun yok.....sıfır iphone 3gs soran arkdaş turkcell internet mağazasından alabilrisin iki günde elinde oluyor ve gerçekten çok ilgileniyorlar bende iki hafta önce bu şekilde aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

Arkadaşlar ios 6 yükleyen var mı?

Bende İphone 4 var ama kardeşimin 3gs'inde kurduk sorunsuz ve aynı İos stabilitesi var hızlı ve sorunsuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.hikmet

Bende sorunsuz ios6yi kurdum ve kullanıyorum hiç bir sorun yok.....sıfır iphone 3gs soran arkdaş turkcell internet mağazasından alabilrisin iki günde elinde oluyor ve gerçekten çok ilgileniyorlar bende iki hafta önce bu şekilde aldım..

saol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: conistr

Arkadaşlar ios 6 yükleyen var mı?

Bende İphone 4 var ama kardeşimin 3gs'inde kurduk sorunsuz ve aynı İos stabilitesi var hızlı ve sorunsuz .

Saol dostum bir iki güne kurarım inşallah pişman olmam
  • 3G ile 3Gs arasında ne gibi farklar var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

3Gs sıfır olarak nerede bulabilirim ?

aynen sıfır olarak hangi mağazadan alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.