Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: on3r
    Arkadaslar merhaba.

Dolu kasa diye bir şey yok. Sadece arka kapak değişecek ve açma kapama tuşu takılacak. Kim söylemişse ya bilmiyordur ya da kazıklamak istiyordur.

100 liraya falan mal olur size.
  • Arkadaslar merhaba

http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_55815598/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_23342915/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_18446078/tm.htm

bu konuların hepsi iPhone adı altında,bunları tek başlık altına indirmelerini rica ettim ama genel olarak üyeler isterse olurmus, eger benım gibi düşünen var mesajımı şikayet edip o kısıma yazabilirler( tek baslık altına toplanınca ilk sayfalardaki paylasımlar kopyalanır yeni konunun ilk sayfasına yerleştirilir sanırım)

• ingiltere o2 unlocklu 3gs 32gb modeli telefonum var 5.1 e geçene kadar hiçbir sorunum yoktu. 5.1 e ge.tiğim gibi telefonda donmalar uygulamalardan atmalar kendine reset atmalar sürekli safe modda bulunmalar başladı hatta bb 06.15 olduğu halde az farklada olsa gps kullanabiliyordum ama artık hiç kullanamıyorum yerimi saptamıyor çözümü varmı ve sadece benim başıma mı geldi bu:(
  • Herhangi bir güncelleme yaptığınızda telefonunuzun jailbreak veya unlock işlemi geçersiz kalır. Bu yüzden bi sıkıntı doğmuş olabilir.
  • Alınırmı hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FYL

Alınırmı hala?

+1
  • İOSS 5.1.1 güncellemesinden sonra (güncellemeyi iphone üzerinden yaptım) ekran dokunmatiği çalışmaz hale geldi. Sonrasında bilgisayara bağlayıp itunes ile güncellemeyi yeniden yükleyerek sorunu düzeltebildim.
    Bu arada benim iphone 3 GS dir.
  • ios 5.1.1 yenilik olarak bir şey getiriyor mu arkadaşlar? 3gs için tavsiye eder misiniz?
  • Beyler benim eski 3g var bu üst kilitleme tuşu çalışmıyor telefonun şarjının bitmesini bekliyorum bunu o tustan başka nasil kapatabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

ios 5.1.1 yenilik olarak bir şey getiriyor mu arkadaşlar? 3gs için tavsiye eder misiniz?

Bende 4.3 vardı. .1 e geçtim. Hızını pek kesmedi. Ama oyun oynamıyorum zaten. Onun dışında d ahız belli olmuyor pek galiba. Yalnız pil ömründe bir artış hissettim.
    Netice olarak ben bir zararını görmedim. Tavsiye ederim. icloud kullanmış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Beyler benim eski 3g var bu üst kilitleme tuşu çalışmıyor telefonun şarjının bitmesini bekliyorum bunu o tustan başka nasil kapatabilirim

jb li ise cydiadan activator progmramını yukleyerek cözebilrsiniz. ama ayrıntısını kendiniz bulmalısınız. tarif edecek kadar iyi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Beyler benim eski 3g var bu üst kilitleme tuşu çalışmıyor telefonun şarjının bitmesini bekliyorum bunu o tustan başka nasil kapatabilirim

jb li ise cydiadan activator progmramını yukleyerek cözebilrsiniz. ama ayrıntısını kendiniz bulmalısınız. tarif edecek kadar iyi bilmiyorum

malesef jb yok
  • selamlar. arkadaşlar 3gs sim kilitli telefonum var ios 4.1 jb li bunu ios 5.0.1 yapsam nasıl olur ve nasıl yapmam gereklı bılgı verırsenız sevınırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

malesef jb yok

O zaman yapacak bir şey yok. Tamirciye gitmekten başka...
  • arkadaşlar genpa çıkışlı 3gs var bende ama garantı suresının dolup dolmadıgını bılmıyorum nasıl ogrenebılırım ?
  • iyi akşamlar arkadaşlar,biraz geç oldu ama ben Iphone3Gs almayı düşünüyorum ama internet üzerinden almak istemiyorum.Ankarada bildiğiniz yer var mı sıfır ürün satan yardımcı olursanız sevinirim
  • mert sıhıyede telefon borsası var oradan ucuza alabılırsın. İstiyorsan 2. el satabılırım sana
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var
    Makinemdeki uygulamaları bilgisayarıma yedekledim
    telefonu fabrika ayarlarına geri yükleyip 5.1.1 e güncelledim
    daha sonra itunes den geri yüklemeyee çalıştıgımda hata veriyor aynı uygulamaları app storeden telefona atabiliyorum ama pc den telefonuma atamıyorum
    daha önce yaşamış veya çözümünü bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unchange -- 23 Mayıs 2012; 16:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

mert sıhıyede telefon borsası var oradan ucuza alabılırsın. İstiyorsan 2. el satabılırım sana

yok ben sıfır ürün arıyorum ama sıhıyede 2.el var bildiğim kadarıyla
  • Arkadaşlar epeydir telefon arayışı içindeyim. Bütçemiz tabi belli bir yere kadar olduğu için ancak iphone 3gs'e göz kırpabildik.
    Durum biraz karışık ama şöyle sorayım; sizce hala iphone 3gs alınır mı, yani miadı doldu mu dersiniz? Yazılımsal olarak geride mi kaldı, alsam ne kadar götürür beni, kısa bir zaman sonra hiçbir şeyi desteklemezse ortada kalmayalım.
    Yoksa androide mi yöneleyim? Not: şu ana kadar standart işletim sistemli bir telefon kullandım. Ne ios ne android tatmışlığım var :)
    (iphone 4 al demeyin, bütçem maksimum 1000 tl. 900 küsürlere sıfır 3gs'ler gördüğüm için buna yöneldim)
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.